divendres, 6 de juny del 2008

ESPANYOL - SAO PAULO:
GRAN FINAL DEL MUNDIALET SUB 17

El Juvenil del RCD Espanyol es va classificar dimecres per la gran final del IV Mundialet de Clubs “Trofeu Quixot” que s’està celebrant a terres manxegues, al vèncer al Partizán FK de Belgrad per un rotund i contundent 3-0 amb gols de Dani Nieto, Saddick, i Álvaro Vázquez.

L’Espanyol s’enfrontarà avui al Sao Paulo que en l’altre semifinal va eliminar al FC Barcelona en la tanda de penals després d’arribar a la fi de l’encontre amb empat a zero.

El conjunt de Pepín Cabezas està fent un campionat digne de menció en el que tan sols ha empatat un encontre (Sevilla, 1-1) justament en el que no hi havia rés en joc.

Avui, l’Espanyol a les 19:00 h. en el Salto del Caballo (Toledo), tindrà altre cita històrica en el seu futbol base, davant l’actual campió de la darrera edició d’aquest torneig.


Fitxa Tècnica:

RCD Espanyol: Dinu Bogdan, Pere Martínez (Jordi Roig, m. 70), Albert Mozo, Julián Serrano, Ángel Martínez, Marc de Val, Manu Molina, Adrià Tuneu (Álex Rodríguez, m. 45), Marc Caballé, Dani Nieto (Álvaro Vázquez, m. 45) i Saddick Buolaouali (Eric Pla, m. 56)


Partizán FK: Nikolic Marko; Mezei nebojsa, Miljkovic Vojkan, Rasovic Luka, Savic Milan, Randjelovic Predag (Drjpljanin Miljan. 45), Ljajic Adem, Skuletic Petar, Jovanovic Ivan (Ostojic Milos, m. 45), Scepovic Marko (Antonic Djordje, m. 56) i Gavrilovic Nebojsa.

Gols: 1-0: Dani Nieto; 2-0: Saddick; 3-0 Álvaro Vazquez.

Àrbitre: David Jiménez, va mostrar targetes grogues a Álvaro (m. 61) i a Mezei Nebojsa (m. 10).

Incidències: Semifinals del Mundialet de Clubs Sub -17. Partit disputat en el Salto del Caballo, Toledo.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M