dilluns, 2 de juny del 2008

CAMPIONES DE CATALUNYA !!!
EL CADET FEMENÍ ACONSEGUEIX EL "DOBLET"

RCD Espanyol, Campió de Lliga i Campió de Catalunya. Foto d'arxiu.

Foto d'arxiu: El CF Reus Esportiu, subcampió de Catalunya i digne finalista.


El RCD Espanyol es va proclamar ahir matí, Campió de Catalunya femení de Cadets aconseguint d’aquesta manera el doble, ja que prèviament feia uns mesos havia assolit el títol de lliga al seu grup.

En la final celebrada al Camp Municipal de Les Planes de Sant Joan Despí, les noies de Ricard Ribes van derrotar al CF Reus Deportiu per 3-1 amb gols de Andrea De la Fuente, Marjori i Altmann, sent el tercer cop que les periques s'imposen al conjunt del Baix Camp en partit oficial aquesta temporada.

Fitxa Tècnica:

RCD Espanyol: Natalia Pinto; Andrea Rius, Alexia Putelles, Andrea Altmann, Mireia Randua, Mikaela Colet, Marjori Flores. També han jugat: Nuria Hernández, Clàudia Calvet, Andrea de la Fuente, Sheila Hidalgo i Andrea García.

Reus Deportiu: Desire de la Fuente; Alba Aznar, Alba Llauradó, Lidia Calderón, Maria García, Mireia Ferré, Noemí Granado. També han jugat: Núria Arbó, Ana Mas, Ana Odena, Maria Barellas i Marina Aizcorbe.

Àrbitre: Diego Hernán Ricci.

Gols: 1-0, Andrea de la Fuente (m. 17); 2-0, Marjori Flores (m. 32); 2-1, Mireia Ferré (m. 61); 3-1, Andrea Altmann (m. 65).

Camp Municipal de Les Planes, Sant Joan Despí.




CASTELLTERÇOL-FEMENI BASE B 5-11

En altre ordre de coses, dir que el Femení Infantil B, va guanyar en un amistós celebrat ahir al Castellterçol per 5-11 en un encontre bonic en el que tots dos equips ban buscar la porteria i van oferir un bon espectacles als aficionats.
L’Espanyol es va avançar en el marcador després dels deu primers minuts igualats.


El conjunt de José Manuel Reina va ser molt superior en el segon temps en el que el fort ritme de joc va fer que al final l’equip local es vingués avall i acabés caient derrotades per sis gols de diferència.

RCD Espanyol Infantil – Aleví B:
Laura, Flor, Nacha, Ceci, Mireia, Samantha, Mónica, Marta, Alba, Ari, i Esther.

Gols: Mónica (3), Alba (3), Nacha (2), Ari, Mireia, Esther.

1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA AMICS/GUES
FELICITATS AL CADET DE L'ESPANYOL FEMENÍ,QUE HA FET UNA GRAN TEMPORADA, AMB ESPECTACLE I BON JOC I JA HA ACONSEGUIT 2 TÍTOLS.
COM CONTINUÏN AIXÍ MOLTES EL PROPER ANY JUGARAN AMB EL C I PUJARAN DE CATEGORIA.
SALUTACIONS JOSE CARRERA




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M