divendres, 6 de juny del 2008

A LES PORTES DE LA GLÒRIA

LA REMUNTADA DEL SAO PAULO PRIVA A L'ESPANYOL DE SER CAMPIÓ DEL MON SUB-17 (1-2)

SAO PAULO: 2 - RCD ESPANYOL : 1

No ha pogut ser: El Sao Paulo s’ha proclamat campió del mon sub 17.

I ho ha fet remuntant el resultat favorable dels espanyolistes que han marcat mitjançant Alex al minut set del primer temps.
L’Espanyol ha dominat el marcador en els quaranta cinc minuts, sense passar angunies i fent somniar amb el títol de campió del mon.

Però, al segon temps, els brasilers s’han transformat i el gol ràpid en el primer minut del segon període ha canviat les coses radicalment; l’Espanyol s’ha vingut avall física i psicològicament, i el conjunt paulista ha estat molt superior.

Fins a cinc clares ocasions de gol ha gaudit el conjunt carioca, una d’elles rebutjada amb la punta dels dits per Dinu per sobre el travesser, altre avançant-se al brasiler Oscar llençant-se als seus peus i al minut 62, el gol dels brasilers que han fet pols el feble sistema defensiu perico.

El brasiler Enrique tot sol davant la sortida desesperada de Dinu ha estavellat la pilota al pal dret, i en el darrer minut altre cop en un servei de falta, els brasilers han rematat contra la fusta de la porteria del romanès.

Només en els darrers deu minuts, l’Espanyol ha cremat les naus i s’ha llençat desesperadament per l’empat i ha tingut dues molt clares ocasions en la que la fortuna i l’encert no han estat del cantó espanyolista.

Primer entre Eric Pla i Saadick en una gran ocasió i posteriorment ja en els darrers moments un remat després d’un llançament de falta que acaba la bola als peus d’un davanter espanyolista que engalta un potent xut que salva miraculosament per els interessos brasilers, el seu meta Richard.

Bon paper del RCD Espanyol que ha arribat a la gran final i només ha caigut davant un equip superior donant-lo tot fins el darrer instant.

En la lluita pel tercer i quart lloc, el Partizan ha guanyat al Barça 5-0 amb una golejada d'escàndol, i ha acabat tercer.

Millor Àrbitre: Francisco Javier Ontanaya López
Trofeig Joc Net: Barcelona
Millor Porter: Dinu Bogdan (Espanyol)
Màxim Golejador: Skuletic Petar (Partizán) amb 7 gols
Millor Jugador: Oscar (Sao Paulo)