dimarts, 3 de juny del 2008

MONTIAGUT, DESTITUÏT

Foto d'arxiu: EMILIO MONTIAGUT, DESTITUÏT.


El treball per configurar les plantilles de la propera temporada continúa a ple rendiment, i ja s’estan prenent les decisions oportunes. L’última ha estat la de designar Diego Morata nou entrenador del Femení A. L’ex entrenador de la UD Cornellà liderarà el projecte del primer equip femení, un dels orgulls de l’Espanyol, del que agafarà les regnes avui mateix, a fi de conèixer la plantilla i les seves característiques el més aviat possible. L’objectiu és que aquest barceloní de 41 anys comenci ja a inculcar els seus mètodes de treball, així com poder definir les necessitats de l’equip amb temps suficient per tal de confeccionar un projecte engrescador que millori els resultats de l’actual campanya i permeti aspirar a tornar a assolir els èxits de temporades anteriors.

Aquest mateix migdia s’ha comunicat a Emili Montiagut que deixava de ser l’entrenador de l’equip femení de l’Espanyol i com és habitual en ell, el club ha trobat la seva total col.laboració a l'hora d'entendre els motius d'aquesta decisió. A nivell federatiu serà Titi Camúñez la responsable d’acabar la temporada amb la supervisió de Diego Morata.

El nou entrenador, que serà presentat aquesta mateixa tarda a la plantilla per part del conseller responsable del futbol femení, Antonio Martín, torna a la que va ser casa seva. Diego Morata va ser 11 anys porter de l’Espanyol des de ben petit fins arribar al filial. Després de treballar als futbol base de la Ferran Martorell i l’Hospitalet ha estat entrenador del Vilanova, Manlleu i Cornellà, on aquesta temporada ha aconseguit l’ascens a Tercera Divisió, amb un brillant primer lloc a la taula. Ara, la seva missió immediata és intentar recuperar anímicament a les jugadores per intentar la remuntada davant el Prainsa Zaragoza a la Copa de la Reina, després que el partit d’anada acabés amb 3-1 favorable a les aragoneses.

El cos tècnic el completaran Francisco Vázquez com a segon entrenador i Sergio Morente com a preparador físic.

RCD ESPANYOL.COM


1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA PERICOS-QUES:
AQUESTA HA ESTAT UNA BONA NOTÍCIA, L'ESPANYOL FEMENÍ ESTAVA ACABAT AMB EL RESULTAT D'ANADA DE LA COPA DE LA REINA, NECESITAVA UN REVULSIU I QUIN MILLOR QUE UN EX-JUGADOR NOSTRE I QUE HA TRIONFAT AQUET ANY. ESPEREM QUE L'EQUIP RESPONGUI EL DIUMENGE AMB UNA GOLEJADA A LES DEL SARAGOSSA.
QUE AIXÍ SIGUI.
JOSE CARRERA.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M