dijous, 5 de juny del 2008

L'ESPANYOL A LES TRES FINALS:
TRIOMF SOFRIT DE L'ALEVÍ





RCDE ALEVÍ : 1- CE L'HOSPITALET: 0


Amb dificultats, a la final
El RCD Espanyol Aleví va obtenir la classificació per la final del Campionat de Catalunya d’Alevins que es disputarà aquest dissabte a les 19:00 hores en el Municipal de Vilanova del Vallès, en vèncer al CE L’Hospitalet per 1-0 en un partit en el que al igual que davant la Gramanet en quarts, el conjunt de Villarroya va patir en excés per aconseguir la classificació.

L’equip aleví, amb quatre baixes (Genís, Jan, Brunet, Samper) ha arribat just de forces i de benzina a aquest tram final de temporada bastant carregat d’encontres i ahir va tornar a veure’s dominat en amples fases de l’encontre.

Albert avança als pericos en el que serà definitiu gol del triomf
Una pilota jugada per la dreta de l’atac espanyolista es centrada al segon pal, i Albert que estava sol, semblava que no hi arribaria però acaba fent-se amb la bola i el seu remat creuat al pal contrari acaba significant l’únic gol del partit.

Sobre el quart d’hora, Jack tindria una ocasió però el seu remat forçat surt desviat per poc a l’esquerra del meta riberenc.

La primera ocasió dels del Llobregat, va ser mitjançant un llançament perillós de falta, però David Oliveros va blocar ben posicionat sense cap tipus de problemes.

La darera ocasió en el primer temps va ser una bona jugada de Jack que va donar una passada en profunditat a Mula, però el xut del davanter golejador espanyolista va ser fluix i el seu intent de vaselina va acabar sent aturat sense problemes.

No va ser un bon primer temps, tot i que l’Espanyol es va acabar imposant.

Segon temps dominat de principi a fi per l’Hospi
Als sis minuts de la represa, l’Hospitalet va tenir la primera ocasió seriosa del partit al xutar creuat tot i que desviat va donar un avís del que veuríem en aquest segon temps: Domini total dels riberencs, i en moltes fases del segon temps, l’Espanyol seria incapaç de sortir de camp propi, tot i que els visitants en cap moment van donar mostres de ser capaços de poder empatar l’encontre, amb un Espanyol que es va defensar molt be.

Jack va centrar una bona pilota però Gabri no va rematar be de cap, sortint l’esfèrica molt per sobre del travesser. Era la primera aproximació de perill i ja a l’equador del segon temps.

El davanter Jack va fer-se amb una pilota arravatant-li al defensor visitant, i després d’anar-se amb elegància d’un segon adversari centra a l’àrea, però Gastón no pot rematar, al intentar superar al seu marcador per buscar angle, en comptes de xutar tal com li venia.

L’Hospitalet que va fer un molt bo encontre, va demostrar la seva innocència a l’hora d’arribar a les immediacions de l’àrea espanyolista. Tot el seu domini estèril va quedar resumit en un intent ja en les acaballes del matx, mitjançant un perillós llançament de lliure directe que va blocar David sense cap tipus de problema.
L’Espanyol per la seva banda, va tenir amb un llançament també de falta a càrrec de Lluis (que va tornar a pujar de l’Aleví B), i que va acabar a les mans del meta visitant.

RCD Espanyol: David: Juba, Villanueva, Xavi, Pablo; Roger Gorrea, Albert; Patrick, Aitor, Mula i Jack. També van jugar, Lluis, Gastón, Xalabarder, Gabriel.

Gol: 1-0: Albert, m. 9




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M