dissabte, 24 de maig del 2008

COMENÇA L'APLEC DE PENYES:
EXPOSICIÓ I COL·LOQUI AL CASAL DE CULTURA


Aquest passat vespre, ha tingut lloc la inauguració oficial dels actes de l’Aplec de Penyes del RCD Espanyol a la localitat de Sant Cugat del Vallès.

En la primera jornada de les tres, en el Casal de Cultura prop del Monestir de Sant Cugat, hem gaudit d’una exposició de fotografies de tots els camps on el RCD Espanyol ha disputat encontres des dels seus orígens fins l’actual Estadi Olímpic, passant per Sarrià, i els primers camps diversos.

També la Penya de Pericos de Sant Cugat ha exposat un document que demostra que en la localitat vallesana va tenir lloc la fundació de la primera penya espanyolista en la dècada dels vint. Tot un document històric que podeu veure en aquesta galeria de fotos.

Finalment, es pot veure una rèplica de tots els trofeus més importants que el RCD Espanyol ha conquerit, des dels subcampionats de la Copa de la UEFA, fins las Copas del Rei, i de Catalunya, o de la Copa Macaya, la primera que va conquerir.

Dissabte al matí en Sentiment Perico us oferirem una crònica ben detallada del que ha estat el col•loqui en el que han pres part Antonio Martín, els jugadors Moisés i Rufete i com a moderador el redactor del diari As, Moisés Llorens.


















S E N T I M E N T P E R I C O . C O M