dilluns, 19 de maig del 2008

L'ALEVÍ CLASSIFICAT PELS QUARTS DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA

RCDE ALEVÍ A : 4 - CE SANT GABRIEL: 0

Enllesteixen ràpidament
El conjunt d’Albert Villarroya es va classificar amb tota comoditat dissabte a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià pels quarts de final del Campionat de Catalunya en vèncer al rival ciutadà, el CE Sant Gabriel per un clar 4-0 que no deixa cap gènere de dubtes.

L’Aleví espanyolista no va pogué comptar ni amb David (un dels porter), Genís, Juba i el golejador Mula que es troben a Galícia, disputant el campionat d’Espanya sub-12.

L’Espanyol es va avançar en el marcador als deu minuts de joc després que Patrick recollís una pilota, controlés i afusellés al meta del Sant Gabriel. El segon gol, només quatre minuts després, de nou Patrick va rematar perfectament al mig de l’àrea petita una centrada de Marc Samper per l’esquerra.

El tercer gol perico va ser aconseguit en transformar Albert una pena màxima per mans d’un defensor visitant bastant discutides si eren sobre la línia o fora de l’àrea. El col·legiat no va dubtar i el màxim càstig el va transformar el capità de l’Aleví enganyant al porter per l’esquerra. En setze minuts l’Espanyol ja havia fet la feina i havia deixat encarrilada l’eliminatòria.

Encara haguessin pogut augmentar el compte si el remat de Xavi no ha hagués estat tret per un defensor sota pals.

Baixen el ritme
La segona part va ser molt més ensopida. S’ha de tenir en compte que a part de les baixes, el conjunt de Villarroya tenia altre compromís ahir diumenge a la Danone Cup a la terra ferma, i el partit davant el CE Sant Gabriel estava ja decidit totalment. A més, en l’horitzó blanc i blau es troba el tradicional torneig de F-7 de Brunete.

El segon temps s’ inicia amb una centrada de Samper que s’anticipa el porter al remat de Patrick.

Gerard Xalabarder fa el quart gol al recollir un refús del porter com a conseqüència d’una jugada individual del capità Albert. El meta va tornar a tocar l’esfèrica però no va pogué impedir el gol blanc i blau en la rematada de Gerard.

Una centrada de Gerard va ser rematada per Patrick de cap sortint la pilota fregant el travesser. Altre ocasió blanc i blava va ser una volea d’Albert després d’una centrada de Patrick des de la dreta.

La darrera jugada de perill va ser un intent de vaselina de Patrick que se li va anar massa alta per sobre.
Ara, el conjunt de Villarroya s’enfrontarà en la propera eliminatòria de quarts a la UD At. Gramanet que ha eliminat al CE Manresa per la mínima.

RCD Espanyol: Ivan Romero, Alex Navarrete, Xavi Calvo, Pablo Mitjans, Roger Brunet, Patrick, Albert, Ribas, Jack, Aitor i Marc. Durant el matx van jugar també, Gastón, David V., Roger Gorrea, Jan Golobart, Gabriel Salazar i Gerard Xalabarder.

Gols: 1-0: Patrick, m. 10; 2-0 Patrick, m. 14; 3-0 Albert –pen- m., 17; 4-0: G. Xalabarder, m. 49.

En altre ordre de coses dir, que Catalunya va guanyar el Campionat sub-12 de seleccions autonòmiques disputat a Galícia abans esmentat, derrotant en la final a la selecció de Balears; l’espanyolista Alex Mula va fer dos dels quatre gols del combinat català.