dijous, 25 d’agost del 2011

COMENTARI:
OSVALDO, OFICIALMENT TRASPASSAT.


Al final, si quelcom ha quedat demostrat en tot aquest assumpte, és un altre cop la poca fermesa de l’entitat a l’hora de plantar-se i exigir el que han cregut quantitats justes pel jugador (ja de per si rebaixada en un terç la seva clàusula a l’hora d’iniciar les negociacions). Altre cop han quedat paleses les enormes ganes de vendre. Més ganes de vendre que de comprar per part de la demanda. La greu situació del club a nivell econòmic, aquesta que ens suavitzen amb quantitats industrials de vaselina en les Juntes d’Accionistes, fa que ens tinguem que vendre qualsevol jugador que tingui una mínima oferta per ridícula que aquesta sigui. El pla esportiu passa doncs,  a un preocupant segon terme.

Aquesta preocupant situació econòmica no deriva exclusivament de la construcció del nou estadi. Un deute de 150 milions d’euros no es poden justificar només amb els quaranta, cinquanta, etc. milions d’euros que va costar de més (dels 39 del Grupo LAR), l’estadi. Hi ha darrera una situació de crisi endèmica, també una gestió molt dolenta de la que la distribució de l’accionariat i el propi desenvolupament de la competició, fa que mai es demanin comptes ni responsabilitats.  

Els socis, per que no fa falta sentir-los a tots per comprendre-ho, esperen dades oficials del traspàs d’Osvaldo. Transparència i claredat si no volen aquests senyors del Consell que el sector més radical (radical en quant nivell de crítica amb el Danisme-Condalisme) comenci la temporada com la va acabar, o sigui amb escridassades, mocadorades, crispació i una fractura social a la grada. El soci i l’accionista demana informació i transparència. Només llavors es podrà saber si efectivament la venda del killer ha estat una més del llistat de desafortunades vendes dels nostres millors jugadors o ha sigut acceptable tenint en compta les diferents consideracions que s’han donat.

El soci ha sabut estar sempre al seu lloc recolzant l’entitat, desfent-se per que aquest equip surti  viu de les més dures circumstàncies i donant tot el màxim de les seves forces per que la flama d’aquest sentiment continuï sempre encesa; però el que molts ja n’estem farts, és que no se’ns digui la veritat malgrat aquesta sigui dura, i en definitiva se’ns prengui el pel de manera continuada.   

No els hi tremola gens la mà a l’hora pujar els carnets entre un 10 i un 20%, ni els hi tremola la veu a l’hora de prometre un club de 40.000 socis amb aspiracions europees abans d’una votació, ni dubten un instant a l’hora de vendre’s al millor jugador cinc dies després de quan havia d’haver començat el campionat i a tres dies del primer partit un cop desconvocada la vaga. A sobre, llencen als mitjans “amics” (?) missatges de que no s’invertirà ni un sol d’aquests euros que pagui la Roma, en substituir a l’italo-argentí i per tant si es tanca algun tracte sigui de jugadors acabats, grans d’edat i que siguin carn d’infermeria, que per cert encara ens preguntem que li passa a Mattioni (ha superat l’any de lesió sense que s’hagin exigit responsabilitats mèdiques),  o al mateix Dátolo que surt a lesió cada mes.

Després dels traspassos d’aquests tres darrers anys, de Zabaleta, Riera, Sergio Sánchez, Marc Torrejón, Pareja, Moisés, Víctor Ruiz, Dídac Vila, i ara el de Dani Osvaldo i el que els números segueixin reflectint en el balanç comptable de l’entitat aterridors presagis, diu molt clar que les coses malauradament, no es fan tot el be que la situació requereix. Sortosament, en els moments decisius de l’anterior etapa presidencial ens n’hem sortit. Esperem que no haguem de sofrir moments tant dramàtics com en pretèrites situacions, ja que no sempre la fortuna somriu en el temps d’afegit i la sort acostuma sempre ha acudir a qui la busca, no a qui sembla voler fugir d’ella, amb una gestió més que dubtosa i sense cap aspiració ni ambició.   

     


5 comentaris:

Anònim ha dit...

Toda la razón, a mi me está desencantando ser del español...
Me lo paso mejor viendo futboleros...
ricardo de barcelona.

Anònim ha dit...

Crec que el traspàs era inevitable des del moment en què el jugador va protagonitzar la "espantada" i es va absentar dels entrenaments.
Ara el que cal és que el club expliqui fil per randa els detalls de l'operació i quina és la destinació dels milions que es cobren pel jugador argentí.
PRÍNCEP

Anònim ha dit...

bon comentari Josep Mª. LA PREGUNTA ES QUO VADIS EL MEU CLUB CADA DIA ESTA PIJOR
Ferroviari

Anònim ha dit...

Hola Josep M. un abrazo bien grande,espero que la junta de accionistas de una version oficial sobre el coste del traspaso, sinceramente lo dudo mucho, porque si no ya lo hubieran publicado en la web, me refiero a EUROS.
Estamos en las mismas de siempre desde que somos SAD, es lo que hay hasta que no podamos tener mas acciones para votar libremente,y me refiero con libremente a que NADIE TENGA MAYORIA EN ACCIONES,mientras tanto solo nos queda seguir y seguir siendo criticos con todo lo que sea AUTORITARISMO DEMOCRATICO, es decir si tengo mayoria hago lo que creo mejor y no doy explicaciones, y si las doy pues las que me interesen.
Esto va a ser muy dificil de cambiar , pero no imposible en el futuro, espero verlo y tu tambien, mientras tanto creo que la mejor manera de demostrarles que la DICTADURA DEMOCRATICA no debe existir jamas, es animando al equipo siempre ,como nos enseñaron al menos a mi mi padre EPD, y siendo criticos con respeto siempre contra los que no nos quieren decir la VERDAD DE LO QUE OCURRE.
Espero que el Sr Osvaldo y todos aquellos señores que se van del club SIN DAR LA CARA, la vida les devuelva lo que se merezcan.
Soy y sere perico siempre al igual que muchisimos mas que estamos en este mundo.Un saludo para todos.Fernando.

Josep Maria ha dit...

Pues si, Ricardo, cada día se siente uno más desmoralizado pero ya no solo por la gestión del RCDE sino ya por todo lo que es el futbol español en general (Ingresos TV, arbitrajes, RFEF, LFP, AFE, prensa hooligan, políticos, parásitos y demás vividores).

Amic Princep, potser ens hauríem de preguntar el per què de "la espantada" i el per què es va absentar dels entrenaments, quan un mes abans deia tot lo contrari i volia ser inclòs capità de l'equip. Per què va canviar tant?. Entre la posició del club (faltar al seu compromís de pagament en quant a quantitats que se li devien, i no demanar la clàusula sencera que a bon segur hagués fet fugir qualsevol intent de rapinyaires com Atlético o Roma per obtenir el traspàs a preus de saldo), i la posició del seu representant que a bon segur li haurà omplert el cap d’ocells. Naturalment no justifico en absolut la posició impresentable i gens professional de qui desagraït amb el club que el va treure de l’anonimat, li ha pagat d’aquesta manera tant fastigosa.

Efectivament Ferroviari. EN molts aspectes no millorem gens, sinó a l'inrevés.

Poco podemos hacer los socios de a pie y pequeños accionistas, amigo Fernando. La fuerza de la base ya no está en las asambleas, sino en la grada. Es en la grada donde deberá si procede el socio expresar su descontento con lo que ello conlleva de preocupante respecto al equipo y a una posible división o fractura social. EN las JGA todo está atado y bien atado y los 99% (o 95% si l'APMAE se posiciona en contra) dejan bien a las claras que el RCDE SAD no pertenece a sus accionistas sino a dos de ellos.Precisamente los de la foto, que para eso esta puesta...

Saludos a todos.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M