dissabte, 15 de desembre del 2007

ATLETISME: 41è CROS DE GRANOLLERS

Cartell del 41è Cros Internacional de Granollers.
(Driss Lakhouja, al mig, lluint la samarreta blanc i blava)


Demà diumenge 16 de desembre tindrà lloc a Granollers el 41è Cros Internacional de Granollers, organitzat pel Club Atlètic Granollers, a les instal·lacions Esportives Municipals d’aquesta localitat vallesana.
Aquesta temporada, el Cross de Granollers aposta per la participació d'atletes catalans de qualitat, destacant atletes de nivell internacional com Reyes Estévez (Nike Running), José Luis Blanco (Lloret La Selva) i Miguel Quesada (JA Sabadell), així com Roger Roca (Marathon Guadalajara), Javier Cortes Huete (FCB) i Pol Guillen (FCB), entre d'altres.


En dones, destaca la presència d’Isabel Eizmendi (AE BiB), Teresa Pulido (AE BiB), Eva Arias (VTiM), Jacqueline Martín, (FCB) Mertitxell Calduch (FCB), Miriam Ortiz (ISS L'H) i Anna Bové (FCB).



Enguany al cartell de la prova surt l’atleta blanc i blau Driss Lakhouja. Aquesta prova que la primera edició es va celebrar l’any 1967, participant cada any atletes africans de gran nivell procedents de Marroc, Kenya i Etiòpia, i també atletes anglesos i portuguesos.


La participació de l'Associació serà a la categoria absoluta: Driss Lakhouja, El Mustafa Younes, Abderraman Ait, Enrique Luque, Josep Mª Rosello i Juan Manuel Alvarez. A la categoria femenina serà, tal com em esmentat, Isabel Eizmendi i Teresa Pulido. A la categoria juvenil participarà Roger Gonzalez i Lyas Haik. I a les categories de promoció: Judi Gali i Claudia Gilabert.


Dades: Federació Catalana d'Atletisme i Associació d’Esports Blanc i Blau.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M