dilluns, 10 de desembre del 2007

TRIOMF DEL FEMENÍ B (5-1)
DAVANT LA PBB LA ROCA

El femení B es retroba amb el triomf
Ho va fer en detriment de la institució “germana” de la Penya Blanc i Blava de la Roca, després de quatre encontres en els que tan sols va pogué assolir dos empats a Sadrià.

Hat trick de Kenti, protagonista del matx.
Si alguna jugadora va lluir per sobre de les demés va ser Kenti, que va aconseguir tres dels cinc gols que el conjunt de “Titi” Camúñez va anotar.

La jugadora mexicana va donar el primer avís ja al minut set, quan un xut seu va passar fregant el pal dret de la porteria defensada per Eli.
A la segona ocasió, Kenti no va perdonar i superant la defensa i encarant a la portera visitant, la va batre fent pujar el primer gol al marcador.
Només dos minuts després, la mateixa Kenti posaria el 2-0 en el marcador, al marxar-se en posició dubtosa (l’àrbitre no va indicar rés), i a plaer pràcticament va fer el segon superant a Eli.

Aquest marcador establert al minut 19, es va mostrar com una llosa massa pesada per aixecar per les noies de la Penya Blanc Blava, que tot i que ho van intentar, els hi va ser molt difícil arribar amb perill a les immediacions de la porteria d’Andrea.
Ni l’expulsió de Reche, per vermella directa al interpretar el col·legiat que havia fet falta a la davantera visitant sent la darrera jugadora, va canviar la decoració del matx.

A la segona part, és consuma la golejada
Tot i que la primera ocasió amb perillositat van ser per les noies de la Roca, en un xut que va sortir un pel massa creuat a la dreta, va ser l’Espanyol B mitjançant Rocío qui va anotar el tercer després d’un xut des de la frontal, que colpejant al travesser va acabant entrant.

Amb el partit totalment decidit encara hi van haver més gols, i així tres minuts més tard, després d’un llançament de Rocío, el remat oportú de Carol Pérez que havia sortit al iniciar-se el segon temps, aconsegueix el quart gol.

Tancaria el compte golejador del filial blanc i blau, Kenti fent el tercer de la seva compta, al avançar-se ficant el peu en el primer pal, rematant una centrada per banda esquerra. Rocio encara hagués pogut incrementar el resultat amb un centre xut que Eli rebutja a còrner.

Les noies de la PBB de La Roca, van aconseguir l’únic gol després d’un xut que Andrea Carrillo molt poc afortunada en la jugada s’acaba introduint l’esfèrica dins la pròpia porta al intentar-la blocar.

Triomf just del Femení B, massa excessiu pels mèrits d’unes i altres, però en el futbol el que val son els gols, i van ser les noies de Titi les que van tenir una efectivitat molt elevada cara a porta. Per el que respecta a la PBB, tot i que es queden en una posició complicada, la diferència amb els tres darrers segueix sent molt elevada i no creiem que tinguin masses problemes per mantenir la categoria, objectiu en aquest primer any a Nacional.

RCD Espanyol B: Andrea; Anna, Malena, Reche, Rocio, Elena, Kenti, Helena Roig, Meritxell, Lara, i Debora
Substitucions: Carol per Meritxell, m. 46, i Nerea per Roig, m. 63. Resta banqueta: Elvira Serra -ps-, Ylenia.

PBB La Roca: Elisabeth, Isabel López, Laura Sánchez, Aroa Monroy, Núria Serra, Sarai Santos, Josefa, Alba, Aroa de Guzmán, Núria Padilla i Cristina González.
Suplents: Neus Domínguez, Sole, Marta, Belén, i Paula -ps-

Àrbitre: Jan Nubiola Remolins del comitè català. Va expulsar amb vermella directa a Reche, per part local.

Gols: 1-0 Kenti, m. 17, 2-0 Kenti, m. 19, 3-0 Rocío, m. 50, 4-0 Carol, m. 53, 5-0 Kenti m. 59 i 5-1 pròpia porta Andrea, m. 85.

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià del Besós. Primer enfrontament d’ambdós conjunts en partit oficial a la categoria d’argent del futbol femení espanyol.

Casualment, en partit que va començar a les nou i mitja al camp de futbol 7, ambdós mateixos protagonistes en categoria infantil també s’han enfrontat i va acabar, amb triomf espanyolista per 6-2.

En categoria infantil, també va haver-hi un duel Espanyol-PBB La Roca.

CLASSIFICACIÓ PRIMERA NACIONAL FEMENINA, GRUP 3er.