dijous, 20 de novembre del 2014

L'APMAE CONVOCA ASSEMBLEA
PEL PROPER 24 DE NOVEMBRE



CONVOCATÒRIA D'ASSEMBLEA DE L'APMAE 


Es convoca als afiliats/des de l’Associació de Petits i Mitjans Accionistes de l’Espanyol a l’assemblea ordinària i extraordinària que tindrà lloc a les 19:30 hores del dia 24 de Novembre de 2014 a la Sala de Conferències del Centre Cívic de les Cotxeres de Sants situat al Carrer de Sants 79 de Barcelona.


Ordre del dia de l’assemblea extraordinària.
  • Nomenament del Sr. Ramon Blan i del Sr. Oscar Ortega com a nous membres de la Junta Directiva.
  • Afiliació de l’APMAE a FARE.
  • Posicionament de l’APMAE a la propera Junta General d’Accionistes del R.C.D. Espanyol de Barcelona que tindrà lloc el proper 1 de Desembre de 2014.
  • Precs i preguntes.

L'acte es obert al públic. Per raons d'organització i limitació de l'aforament es prega al públic que reservi plaça enviant un mail a apmae@apmae.net.

Només poden exercir el dret de vot els afiliats que estan al dia del pagament de la quota. La podeu fer efectiva abans del començament de l’assemblea. Podeu consultar els vostres dubtes sobre el pagament de la vostra quota enviant un mail. També podeu fer el vostre pagament clicant aquí, o afiliar-vos a l'APMAE clicant aquí.

Recordeu que si ho desitgeu, ens podeu delegar les vostres accions a l’assemblea, abans de l’inici de la Junta General d’Accionistes del dia 1 de Desembre o enviar-les per correu postal a la nostra seu del Carrer Pau Claris 176, 1r 1a Barcelona 08037.

US HI ESPEREM!!!




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M