dijous, 20 de novembre del 2014

PRESENTADA LA 7èna CAMPANYA DE RECOLLIDA
DE JOGUINES DE LA P.BLANC BLAVA DE MONTCADA





(Seu social de la Penya Blanc Blava de Montcada: Josep Maria)

Aquest vespre ha tingut lloc a la seu social de la Penya Blanc Blava de Montcada,  “Bar Punto de Encuentro” del carrer Carrerada 20 de Montcada i Reixac, la presentació de la solidària campanya de recollida de joguines, que enguany arriba a la 7èna. edició.

La campanya està organitzada per la Penya Blanc Blava de Montcada, juntament amb el CD Montcada (representat pel seu Vicepresident R. Castillo) i la Penya Blanc Blava de Mollet del Vallès, establint-se un seguit d’entitats col·laboradores que actuaran com punts de recollida de les joguines, com son la Penya l’Associació de Veïns de Montcada Nova i diversos establiments comercials com son el Bar “Punto de Encuentro”,  la Ferreteria  Montcada, el “Bar Penya”, SADA Sport Bar, el Bar del Camp de Futbol de Can Sant Joan, i la sabateria “Tere”.

Les joguines recollides seran lliurades a la parròquia de Can Sant Joan qui les cedirà a Cáritas, a fi que cap infant necessitat es quedi sense joguina aquests nadals.  Enguany no s’hi ha pogut sumar a la campanya la Penya “Pericos de Montmeló” al trobar-se interinament la seva junta en ple procés electoral.   

A l’acte han comparegut com a ponents explicant els aspectes d’aquesta campanya, el President de la PBB de Montcada Francisco Martínez (al centre de la taula), el Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Montcada i Reixac Marc Rodríguez (a la dreta de la foto), i el nou membre de la junta directiva de la penya darrerament incorporat per dur a terme les relacions socials de la penya, Carles Vilalta i Balart (a l’esquerra de la foto).  També han assistit membres de la junta directiva de la penya i personalitats de l’àmbit polític i mitjans de comunicació de la vila.     




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M