dimecres, 19 de novembre del 2014

AGENDA SOCIAL DE LES PENYES

PENYA BLANC BLAVA DE MONTCADA

7èna. Recollida de joguines.

La Penya Blanc Blava de Montcada s’ha tornat a posar en marxa un any més en la que serà setena edició de la campanya de recollida de joguines. Aquesta campanya serà presentada el proper dijous a partir de les 19:30 a la seu social d’aquesta ambaixada espanyolista al Vallès Occidental, situada al Bar “Punto de Encuentro” del Carrer Carrerada 20 de Montcada i Reixac.

Aquesta iniciativa que té com a objectiu que cap nen es quedi sense joguines per les festes nadalenques, té com a col·laboradors al marge del Bar Punto de Encuentro, la Ferreteria Montcada, la sabateria Tere de Can Sant Joan i la seu de l’AV de Montcada Nova. Les joguines recollides fins el 23 de desembre seran donades a la parròquia de Can Sant Joan.  També en les darreres edicions hi ha col·laborat el CD Montcada i les penyes espanyolistes “Pericos de Montmeló” i PBB de Mollet del Vallès.    


PENYA MEDITERRANEA BLANC I BLAVA DE CASTELLDEFELS

Dinar del 10è aniversari.

La Penya Meditarranea Blanc i Blava Castelldefels complirà el seu 10è aniversari i per celebrar tant destacada efemèride, tindrà lloc un dinar el proper dissabte 22 de novembre als jardins i sales del Restaurant “Las Marinas” de Gava-Mar.

El preu del menú és de 40 euros, mentre que el menú infantil és de 26 euros. Clickar  aquí per veure el menú.






PERICOS DE SANT CUGAT

X Aniversari

El proper divendres dia 28 de novembre de 2014 a partir de les 21,00 h., tindrà lloc el Sopar commemoratiu del 10è Aniversari de Pericos de Sant Cugat.

El sopar es celebrarà al restaurant La Masia de Sant Cugat del Vallès, i a més de la vostra desitjada assistència, hi són convidades diverses personalitats de l’entorn blanc-i-blau, com directius i jugadors, i de la vida esportiva, política i social espanyolista i/o santcugatenca.

La data límit per poder efectuar les vostres reserves, serà el diumenge 23 de novembre  de 2014, i el preu per persona serà de 35€ (menú infantil: 17€). Degut a la limitació de l’aforament les places s’adjudicaran per estricte ordre de reserva.

Per fer efectiva la vostra reserva teniu dues opcions: o bé fent lliurament d’aquest imprès degudament omplert al local social de Pericos de Sant Cugat, al carrer Sallés, nº 16 de Sant Cugat del Vallès, o bé fent un ingrés/transferència al compte del Banc Sabadell de Pericos de Sant Cugat ref. IBAN ES08-0081-0646-3600-0126-2628, indicant el nom de la persona que fa la reserva i el nº d’assistents (cal fer constar si hi ha algun menú infantil).

Per a qualsevol consulta podeu trucar al local social de Pericos de Sant Cugat al telèfon 93.583.05.39 (tardes) o bé als mòbils nº 680.123.081 ó 678.590.292.

Us hi esperem!!!!
La Junta Directiva


PENYA ELS INCANSABLES

50è. Aniversari

Un viatge de 50 anys, amb l'Espanyol.                                                                                                                                      
Benvolguts amics,

Enguany celebrem les nostres Noces d'Or, 50 anys de seguiment i suport al nostre equip, la nostra raó de ser,  per  compartir les emocions viscudes i celebrar-ho com cal,  ens reunirem per dinar el 

Diumenge 30 de Novembre a les 14,00 al  Restaurant  Can Palou,  c/ Montesa 15  -  Esplugues de Llobregat.

Entrants
Bunyols de pernil i porro, Croquetes de botifarró i poma, Fritura de calamars, Saquets de formatge de cabra, Montadet de rellom, Xoricets al cava, sortits de canapès, llagostins cuits, torrada de sobrassada amb ou de guatlla, daus de truita, olives,x¡ps, brik morcilla de Burgos, i piruleta de formatge de cabra i fastucs.

Segon plat

Mitja Espatlleta de xai al perfum de romaní

Pastis Aniversari
Vins, Aigües, Cava, Cafè i carret de licors

Preu  40 Euros
Tiquets i reserves fins el  25 de novembre  a la penya o per telèfon 649224457 o 617132329

Esperant gaudir de la vostre presencia i fer-ho personalment, rebeu una Incansable i afectuosa salutació

Araceli Pérez
Presidenta Els Incansables.


GRAN PENYA ESPANYOLISTA MANIGUA

Sopar de Nadal.

El tradicional Sopar de Nadal, aquest any, tindrà lloc divendres 19 de desembre, a l'Hotel Hesperia del Mar (carrer Espronceda núm. 6 de Barcelona), a les 22:00 h. El preu és de 25€ per als socis i de 27€ els no socis. 

El menú és el següent:

Anxoves del Cantàbric amb Alfàbrega i Olives Negres amb Pa i Tomàquet / Mil Fulls de Formatge de Cabra i Mel amb Fruits Vermells / Cullereta d’Esqueixada de Bacallà / Xapata de Pernil Ibèric amb Formatge Fos / Croquetes Casolanes de Pernil i Foie / Gamba Cruixent amb Salsa de Soja / Delícies de Camembert amb Melmelada de Tomàquet

Filet d’Ibèric a l’Oporto amb Graten de Patata i Bacon

Coulant de Xocolata amb Gelat de Vainilla

Vi Blanc Nuviana Chardonnay / Vi Negre Nuviana Cabernet Sauvignon / Copa de Cava / Aigua Mineral i refrescos / Cafès i Infusions

Menú infantil 12€ socis i 13€ no socis: Aperitiu / Nuggets de Pollastre amb Patates / Gelats / Aigües i Refrescs

En el transcurs de l'àpat, lliurarem els nostres tradicionals guardons. Aquest any, el Guardó Elena Alcoverro, serà lliurat al Sr. Domènec Gómez i Bellido (Redactor en Cap de la revista 23 Perico i penyista). El Guardó Difusió Sentiment Espanyolista, serà lliurat al Sr. Gonzalo Bernardos Domínguez (Professor Titular d’Economia de la Universitat de Barcelona).

En acabar l’acte i després del passi de la pel·lícula resum de les activitats del darrer any de la GPE Manigua, del lliurament dels guardons, i dels parlaments de rigor, hi haurà el sorteig de regals.

Reserves: 93 340 64 49 (contestador automàtic), 616 171 366 o per correu electrònic: gpemanigua@telefonica.net També podeu fer l'ingrés directament al nostre compte del Banc de Sabadell: ES30-0081-0226-47-0001236133.

Us hi esperem!
www.gpemanigua.com






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M