PENYA
BLANC BLAVA DE MONTCADA
7èna.
Recollida de joguines.
La
Penya Blanc Blava de Montcada s’ha tornat a posar en marxa un any més en la que
serà setena edició de la campanya de recollida de joguines. Aquesta campanya
serà presentada el proper dijous a partir de les 19:30 a la seu social d’aquesta
ambaixada espanyolista al Vallès Occidental, situada al Bar “Punto de Encuentro”
del Carrer Carrerada 20 de Montcada i Reixac.
Aquesta
iniciativa que té com a objectiu que cap nen es quedi sense joguines per les
festes nadalenques, té com a col·laboradors al marge del Bar Punto de Encuentro,
la Ferreteria Montcada, la sabateria Tere de Can Sant Joan i la seu de l’AV de
Montcada Nova. Les joguines recollides fins el 23 de desembre seran donades a
la parròquia de Can Sant Joan. També en
les darreres edicions hi ha col·laborat el CD Montcada i les penyes espanyolistes
“Pericos de Montmeló” i PBB de Mollet del Vallès.
PENYA
MEDITERRANEA BLANC I BLAVA DE CASTELLDEFELS
Dinar
del 10è aniversari.
La
Penya Meditarranea Blanc i Blava Castelldefels complirà el seu 10è aniversari i
per celebrar tant destacada efemèride, tindrà lloc un dinar el proper dissabte
22 de novembre als jardins i sales del Restaurant “Las Marinas” de Gava-Mar.
El
preu del menú és de 40 euros, mentre que el menú infantil és de 26 euros. Clickar aquí per veure el menú.
PERICOS DE SANT CUGAT
X
Aniversari
El
proper divendres dia 28 de novembre de 2014 a partir de les 21,00 h., tindrà
lloc el Sopar commemoratiu del 10è Aniversari de Pericos de Sant Cugat.
El
sopar es celebrarà al restaurant La Masia de Sant Cugat del Vallès, i a més de
la vostra desitjada assistència, hi són convidades diverses personalitats de
l’entorn blanc-i-blau, com directius i jugadors, i de la vida esportiva,
política i social espanyolista i/o santcugatenca.
La
data límit per poder efectuar les vostres reserves, serà el diumenge 23 de
novembre de 2014, i el preu per persona
serà de 35€ (menú infantil: 17€). Degut a la limitació de l’aforament les
places s’adjudicaran per estricte ordre de reserva.
Per
fer efectiva la vostra reserva teniu dues opcions: o bé fent lliurament d’aquest
imprès degudament omplert al local social de Pericos de Sant Cugat, al carrer
Sallés, nº 16 de Sant Cugat del Vallès, o bé fent un ingrés/transferència al
compte del Banc Sabadell de Pericos de Sant Cugat ref. IBAN
ES08-0081-0646-3600-0126-2628, indicant el nom de la persona que fa la reserva
i el nº d’assistents (cal fer constar si hi ha algun menú infantil).
Per
a qualsevol consulta podeu trucar al local social de Pericos de Sant Cugat al
telèfon 93.583.05.39 (tardes) o bé als mòbils nº 680.123.081 ó 678.590.292.
Us
hi esperem!!!!
La
Junta Directiva
PENYA
ELS INCANSABLES
50è.
Aniversari
Un
viatge de 50 anys, amb l'Espanyol.
Benvolguts
amics,
Enguany
celebrem les nostres Noces d'Or, 50 anys de seguiment i suport al nostre equip,
la nostra raó de ser, per compartir les emocions viscudes i celebrar-ho
com cal, ens reunirem per dinar el
Diumenge
30 de Novembre a les 14,00 al
Restaurant Can Palou, c/ Montesa 15
- Esplugues de Llobregat.
Entrants
Bunyols
de pernil i porro, Croquetes de botifarró i poma, Fritura de calamars, Saquets
de formatge de cabra, Montadet de rellom, Xoricets al cava, sortits de canapès,
llagostins cuits, torrada de sobrassada amb ou de guatlla, daus de truita, olives,x¡ps,
brik morcilla de Burgos, i piruleta de formatge de cabra i fastucs.
Segon
plat
Mitja
Espatlleta de xai al perfum de romaní
Pastis
Aniversari
Vins,
Aigües, Cava, Cafè i carret de licors
Preu 40 Euros
Tiquets
i reserves fins el 25 de novembre a la penya o per telèfon 649224457 o
617132329
Esperant
gaudir de la vostre presencia i fer-ho personalment, rebeu una Incansable i
afectuosa salutació
Araceli
Pérez
Presidenta
Els Incansables.
GRAN
PENYA ESPANYOLISTA MANIGUA
Sopar
de Nadal.
El
tradicional Sopar de Nadal, aquest any, tindrà lloc divendres 19 de desembre, a
l'Hotel Hesperia del Mar (carrer Espronceda núm. 6 de Barcelona), a les 22:00
h. El preu és de 25€ per als socis i de 27€ els no socis.
El menú és el següent:
Anxoves
del Cantàbric amb Alfàbrega i Olives Negres amb Pa i Tomàquet / Mil Fulls de
Formatge de Cabra i Mel amb Fruits Vermells / Cullereta d’Esqueixada de Bacallà
/ Xapata de Pernil Ibèric amb Formatge Fos / Croquetes Casolanes de Pernil i
Foie / Gamba Cruixent amb Salsa de Soja / Delícies de Camembert amb Melmelada
de Tomàquet
Filet
d’Ibèric a l’Oporto amb Graten de Patata i Bacon
Coulant
de Xocolata amb Gelat de Vainilla
Vi
Blanc Nuviana Chardonnay / Vi Negre Nuviana Cabernet Sauvignon / Copa de Cava /
Aigua Mineral i refrescos / Cafès i Infusions
Menú
infantil 12€ socis i 13€ no socis: Aperitiu / Nuggets de Pollastre amb Patates
/ Gelats / Aigües i Refrescs
En
el transcurs de l'àpat, lliurarem els nostres tradicionals guardons. Aquest
any, el Guardó Elena Alcoverro, serà lliurat al Sr. Domènec Gómez i Bellido
(Redactor en Cap de la revista 23 Perico i penyista). El Guardó Difusió
Sentiment Espanyolista, serà lliurat al Sr. Gonzalo Bernardos Domínguez
(Professor Titular d’Economia de la Universitat de Barcelona).
En
acabar l’acte i després del passi de la pel·lícula resum de les activitats del
darrer any de la GPE Manigua, del lliurament dels guardons, i dels parlaments
de rigor, hi haurà el sorteig de regals.
Reserves:
93 340 64 49 (contestador automàtic), 616 171 366 o per correu electrònic:
gpemanigua@telefonica.net També podeu fer l'ingrés directament al nostre compte
del Banc de Sabadell: ES30-0081-0226-47-0001236133.
Us
hi esperem!
www.gpemanigua.com
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada