dissabte, 20 de novembre del 2010

EL FEMENÍ, A SENTENCIAR
LA PRIMERA PLAÇA DE GRUP...


Diumenge a les dozte del migdia, al camp 1er de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, l’Espanyol Femení –líder del Grup B- rebrà la visita del FC Barcelona en un partit que a bon segur decidirà la sort del grup.

Tot i que ambdós conjunts llevat d’un cataclisme esportiu, pràcticament estan ja classificats per la segona fase per la disputa del títol i que per tant la classificació final d’aquesta primera fase és honorífica i sense cap valor ni efecte classificatori posterior, si que el resultat d’aquest derbi té un valor afegit a nivell de dictaminar si encara l’Espanyol té la supremacia (ja no hegemonia) del futbol femení català, màxim després de ser les blaugranes qui s’han adjudicat les dues darreres edicions de la Copa Catalunya i del resultat del partit d’anada (1-0) a Sant Joan Despí, que va situar al conjunt de Xavi Llorens cinc punts per sobre de les espanyolistes.

El rival de les espanyolistes ha vençut en tots els encontres a domicili. Ha superat a rivals com el Levante, el Sant Gabriel, l’Estartit o el Valencia. En canvi en el seu feu ha estat on ha deixat escapar els cinc punts perduts (davant Sant Gabriel tres, i davant Estartit dos). En canvi l’Espanyol ha guanyat tots els encontres que ha disputat a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià sent a camps com el del Collerense o a la Hans Gamper on es va deixar els cinc punts perduts. En quant a gol-average general, l’equip d’Oscar Aja ha aconseguit perforar les porteries contraries en 17 ocasions més que les barcelonistes, i ha encaixat dues dianes menys. El conjunt culer fa del seu sistema defensiu un equip pràcticament inexpugnable del que s’ha de tenir en compta el seu contracop. Que l’Espanyol marqués ràpid podria fer variar sensiblement el transcórrer del partit.

El conjunt barcelonista s’han reforçat enguany amb quatre adquisicions: Marta Corredera procedent del RCD Espanyol, Melisa Nicolau, internacional amb el Rayo Vallecano, Sandra Jiménez, procedent del Sporting Huelva que ja havia pertangut a la disciplina blaugrana en l’etapa a Nacional, i la darrera en incorporar-se procedent del Llevant i anteriorment del Oviedo Moderno, Montse Tomé. Per contra, les baixes respecte l’anterior exercici del Barcelona han estat Clara Villanueva, Marina Torras retirada, Laura Buenaventura “Mixeta”, que va fitxar pel Girona, Silvia Doblado que va fitxar per la UD Las Palmas, Alicia Fuentes que ho va fer pel Málaga CF, i el cas més significatiu el de Marta Cubí, la iguladina que va marxar al Sant Gabriel després de que no comptessin amb els seus serveis.

L’encontre serà xiulat per Daniel Gracia Álvarez, col•legiat de la delegació de Barcelona.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola. Guanyarem i quedarem 1.
Salutacions. Jose Carrera




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M