diumenge, 14 de novembre del 2010

XIII GALA DE PENYES DEL RCD ESPANYOL


L’ESPANYOL EMPATA A SANTANDER A ZERO GOLS EN UN DOLENT PARTIT EN EL QUE CARLOS KAMENI ATURA UN PENAL.





























(Hotel Hesperia Tower, L’Hospitalet: Josep Maria)

Ahir nit va tenir lloc la celebració de la XIII Gala de Penyes del RCD Espanyol a l’Hotel Hesperia Tower de L’Hospitalet de Llobregat. Amb la presència de gairebé 90 penyes i més de quatre-centes persones, va esdevenir un any més la nit de les penyes del conjunt espanyolistes amb la presència dels màxims mandataris de l’entitat com el President Daniel Sánchez Llibre, l’adjunt a la Presidència Ramón Condal, els consellers Beltrán, Ramió, i Molinos, el Conseller Delegat Joan Collet, així com membres de la Fundació Privada del RCDE, de l’APMAE (Ramon Rius), i dels Veterans (Rafa Marañón). També va assistir la ex consellera Anna Maria Fusté, i l’ex conseller Antonio Martín.

Als voltants de les nou van començar a venir els penyistes,i va tenir lloc la primera copa abans d’entrar a la sala on va tenir lloc el sopar, on també Jordi Llopis i Sergio Fidalgo tenien un racó per mostrar el darrer llibre sobre la història de la GPE Manigua i signar l’autor a aquells que el van adquirir.

L’acte, conduït per Xavi Giménez (Cap de marqueting social del RCDE) es va iniciar com es habitual, amb el lliurament de records per totes les ambaixades periques presents a aquesta Gala, els autèntics i veritables protagonistes de la nit. David García va ser el jugador que en representació del planter professional del RCDE va assistir a l’acte. Ariza ha aconseguit quelcom impensable fa uns quants anys; que jugadors del primer equip assisteixin a les diverses darreres gales de Penyes.

El lliurament de guardons va ser conduït per Francesc Via i el “Señor del Puro”. La FCPE va lliurar la medalla d’or de la FCPE a Ramon Condal, la de plata al periodista Tomás Guasch. Enguany, els premis concedits han comptat amb patrocinadors diversos. El guardó al millor jugador de la passada temporada (guardó Dani Jarque que és tal com es denominarà a partir d’ara) va ser per Javi Márquez, la projecció esportiva per Jordi Amat, el futbol base per Álvaro Vázquez. Cap dels tres va pogué estar present pel compromís d’avui a Santander, sent diferents familiars dels guardonats qui van recollir els premis. En el guardó al futbol femení, la jugadora Verónica Boquete si que va pogué recollir el guardó, i va ser acompanyada en representació del femení de Lara Rabal i de Patricia Coma. Per últim, el guardó al sentiment blanc-i-blau va recaure en Nacho Julià, i el de millor mitjà de comunicació en Pericos On Line, recollint el guardó el webmaster i veu en off del programa Xavier Boró.

Espectacular com sempre la interpretació de l’himne del RCD Espanyol va fer el saxofonista Pep Poblet, desprenent de les notes del seu saxofon tot el sentiment i caliu en un moment molt emocionant. També va ser de gran nivell l’actuació de Xavi Giménez (res a veure amb l’esmentat cap de marqueting i presentador de la Gala malgrat la coincidència de nom i cognom), humorista de “Cracòvia” que va obsequiar als presents amb varis gags en videos enregistrats a través de les pantalles amb imitacions de Sergio García, Osvaldo, Pochettino o inclòs Iniesta, que amb ingeni i ironia van posar la nota d’humor de la nit. No van faltar els típics sortejos de regals entre els penyistes assistents.

Desprès, els discursos protocol•laris habituals. Alberto Ariza com a President de la FCPE, i Daniel Sánchez Llibre com President del RCDE, tancant l’acte. Per cert, ahir el President ja no va fer menció de pensaments i intencions pretèrites de deixar la nau espanyolista tant pròpies d’ell en aquesta classe d’actes de banys de masses i de tant pocs efectes veritables a la realitat. El que si van fer tant Ariza, Condal com Sánchez Llibre, va ser referència a que els accionistes i socis s’impliquen en l’ampliació de capital...

Als voltants de tres quarts d’una va finalitzar aquesta XIII Gala de les Penyes del RCDE.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M