dimecres, 17 de novembre del 2010

DEMÀ ES SORTEGEN LES
ELIMINATÒRIES DE LA COPA DEL REI

Demà a les 13:00 h. sorteig de Copa


Demà dijous 18 de Novembre tindrà lloc a la seu de la Real Federación Española de Fútbol, el sorteig públic corresponent als vuitens, quarts i semifinals del Campionat d’Espanya /Copa S.M. el Rei.

Segons resa la circular de la RFEF, la raó de celebrar els diferents sorteigs en un mateix acte “obedece a la circunstancia de la proximidad temporal entre las tres eliminatorias, que postula la conveniencia de que los clubes participantes conozcan con antelación suficiente sus respectivos adversarios para adoptar las previsiones que fueren menester”.

L’acte es desenvoluparà de la següent manera:



Vuitens de final

Prendran lloc els setze equips guanyadors de l’eliminatòria de setzens de final, es a dir:

UD Almería, Athletic Club, C. Atlético de Madrid, FC Barcelona, Real Betis Balompié, Córdoba CF, RC Deportivo de la Coruña, RCD Espanyol, Getafe CF, Levante UD, Real Madrid CF, Málaga CF, RCD Mallorca, Sevilla FC, Valencia CF, i Villarreal CF, que seran aparellats per sorteig pur.

L’ordre dels camps serà el mateix de l’extracció de les boles, llevat que resultin aparellats dos clubs de diferent categoria, que en aquest cas, el partit d’anada es disputarà en el camp de l’equip de categoria inferior.

Les dates seran el 22 de desembre de 2010 pels partits d’anada i el 5 gener de 2011, pels partits de tornada.



Quarts de Final

Intervindran a doble partit, els vuit clubs que resultin vencedors de les eliminatòries de vuitens de final, i s’aparellaran per sorteig pur, sent en tot cas, l’ordre dels camps el mateix de l’extracció de les boles.

Les dates de les eliminatòries de Quarts de Final seran els dies 12 (anada) i 19 (tornada) de gener de 2011.



Semifinals

Intervindran a doble partit, els quatre clubs que resultin vencedors de les eliminatòries de Quarts de final, i s’aparellaran per sorteig pur, sent en tot cas, l’ordre dels camps el mateix de l’extracció de les boles.

Les dues eliminatòries de Semifinals tindran lloc els dies 26 de gener (anada) i 2 de febrer (tornada) de 2011.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M