dilluns, 15 de novembre del 2010

TRIOMF D'UN JUVENIL "A", SUPERIOR,
AMB BLANCHART DE GOLEJADOR
















RCD Espanyol Juvenil “A”: 3 – FC Girona: 0

Segueixen a dalt de tot
L’Espanyol Juvenil torna a la senda dels triomfs desprès del darrer empat a la Via Férrea de Cornellà, i va guanyar ahir a la Ciutat Esportiva de Sadrià al Girona per 3-0, en un partit que tot i que va costar sentenciar, l’equip del “Cholito” Martín Posse va ser molt superior al seu rival.

En l’onze inicial destacava la tornada de Sergi Darder desprès que ja jugués a Cornellà la darrera mitja hora un cop recuperat de la lesió patida.
L’Espanyol ha estat l’amo i senyor del partit al llarg dels noranta minuts de joc i el Girona tan sols s’ha pogut defensar de les escomeses del conjunt de Posse.

Als deu minuts, Theivy en jugada individual obliga al meta Quintana a realitzar la primera intervenció evitant el gol blanc-i-blau. Aquest es llença i Adrià Blanchart rematant de cap al fons de la porteria fa pujar el primer gol perico al marcador.

Durant la resta del primer temps l’Espanyol gaudiria d’ocasions per fer el segon, però no seria fins avançat el segon temps que assoliria tal fita. Carles Clerc va protagonitzar una bona jugada per la seva banda esquerra marxant-se de dos adversaris i col·locant una centrada al mig de l’àrea, però no va pogué arribar per molt poc Gil Muntades. Sergi Darder ho va provar amb un bon xut que va sortir fora fregant l’exterior de la xarxa, malgrat l’efecte òptic semblava haver entrat. L’Espanyol posa setge a la porteria gironina, i Gabi desbordant per la dreta col·loca una centrada que tampoc arriba ningú al remat.

Blanchart, el protagonista del partit, remata de cap picant a terra una centrada de Pirulo en l’execució d’un còrner al minut 35; la pilota sortiria per ben poc alta, però mostraria el poder ofensiu del central espanyolista en aquestes jugades d’estratègia a pilota aturada.

Fortuna va tenir el Girona quan Bigas va salvar sota pals d’encaixar el segon gol un cop Theivy ja havia superat al porter Quintana i rematava forçat a porteria buida. La darrera opció dels pericos per augmentar el compte va arribar en l’afegit del primer temps amb un lliure directe a càrrec de Pirulo que amb una gran intervenció del meta Quintana va acabar a còrner.

El segon temps va discórrer pels mateixos paràmetres que el primers; es a dir, domini total espanyolista i les ocasions, sense pressa i sense pausa, van acabar succeint-se fins que van acabar entrant. Un remat de cap de Darder va ser blocat pel porter visitant. El Girona cada cop més impotent es va tenir que emprar en certes jugades amb una duresa desmesurada, com el cas de Vila que va protagonitzar una molt dura entrada sobre Pirulo, que va haver d’abandonar el terreny de joc, i de la que Cesar Otal tan sols va castigar amb cartolina groga quan el més just hagués sigut la vermella directa.

Tres minuts després de la lesió de Pirulo (substituït per Orellana), Blanchart torna a repetir en idèntica acció, rematant aquest cop un servei de falta llençat per Sergi Darder. El cop de cap precís del central espanyolista acaba dins la porteria gironina. El partit ja estava totalment solucionat, per si havia hagut algun tipus de dubta quan el Girona intentava obrir un xic més les seves línies. Decidit davant un conjunt, el gironí, que havia convertit Germán Parreño en un espectador més de l’encontre.

Sergi Darder amb una rematada creuada ajustada a la dreta de Quintana, estableix el resultat definitiu que permet als de Posse seguir una setmana més líder de la categoria, ja que ni Damm davant el Lleida (3-1) ni FC Barcelona a Mallorca (1-4) van punxar.

Finalment, dir com anècdota positiva del partit, el debut oficial de Ruben Duarte (jugador del Juvenil B en edat cadet) que va sortir els darrers minuts en el lloc de Clerc.




Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Germán, Bonilla, Arroyo, Clerc, Blanchart, Pau, Gabi, Darder, Thievy, Pirulo i Gil.
Substitucions: Miravent per Pau, m. 49; Eric per Thievy, m.51; Orellana per Pirulo, m. 62; Ruben Duarte per Carles Clerc, m. 77.

FC Girona: Quintana, Bonmatí, Bigas, Mas, Vila, Rovirola, Fran, Teti, Dani, Peti, i Junca.
Substitucions: Adrià i Eloi per Bigas, i Peti m. 46; Eric i Casassa per Teti i Fran, m. 72.

Àrbitre: Cesar Otal Fernández, comitè territorial català, delegació de Garraf / Penedès. Ha mostrat targetes grogues a Vila, m. 60, Bonmatí, m. 77 i Adrià, m. 80.

Gols: 1-0: Blanchart, m. 11; 2-0: Blanchart, m. 65; 3-0: Sergi Darder, m.73.

Incidències: Encontre corresponent a la 11ena. jornada de la Divisió d’Honor Juvenil, grup tercer. Camp principal de la Ciutat Esportiva de Sadrià.




CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL, Grup 3r.

.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

R.C.D. ESPANYOL

29

11

9

2

0

28

6

2

C.F. DAMM

28

11

9

1

1

26

11

3

F.C. BARCELONA

27

11

8

3

0

33

11

4

R.C.D. MALLORCA

20

11

6

2

3

22

14

5

GIMNÀSTIC DE TARRAGONA

19

11

5

4

2

13

10

6

U.D. CORNELLÀ

18

11

5

3

3

24

15

7

U.E. LLEIDA

16

11

4

4

3

15

14

8

GIRONA F.C.

15

11

5

0

6

15

18

9

C.F. BADALONA

11

11

2

5

4

16

19

10

JUVENTUD SALLISTA

10

11

1

7

3

11

16

11

U.D. At. GRAMANET

10

11

3

1

7

16

23

12

C.D. SAN FRANCISCO

9

11

2

3

6

10

16

13

S.D. HUESCA

9

11

2

3

6

10

24

14

A.E.C. MANLLEU

9

11

2

3

6

14

29

15

U.D. POBLENSE

6

11

1

3

7

15

25

16

C.E. L'HOSPITALET

4

11

0

4

7

8

25



4 comentaris:

Anònim ha dit...

Menudo Partidazo izo el Central ADRIA BLANCHART, ahora entiendo al Sr. Morales. Que opinion tienes tu Jose Maria.

Josep Maria ha dit...

Efectivamente. En primer lugar empezando por el final, no creo que nadie cuestionase ese fichaje por negar la calidad del fichado, si no mas bien por que rompia una tradición (de la era Casanova) de no fichar a nadie en nuestro futbol base nos hubiera dejado colgados por irse al FC Barcelona. Dicho esto, Adrià Blanchart se ha ganado el puesto de titular y está completando muy buenos encuentros al margen de los goles, en una línea (el eje de la defensa) donde últimamente -Amat al margen- no estaban ofreciendo en las dos últimas temporadas, sus integrantes, un rendimiento excesivamente bueno. La passada temporada por ejemplo, y es una opinión personal, fue la línea más floja del equipo. Posse ha sabido confeccionar por lo que estamos viendo hasta ahora un equipo bastante equilibrado en todas las líneas, que lògicamente tiene el hándicap de la edad -sobre todo respecto al FCB - pero que de momento ahí esta, liderando la División de Honor Juvenil.
Saludos.

Anònim ha dit...

Alguna vez tiene que ser el romper la tradición siempre que sea para bien de nuestro Club. " Colgados " esto lo tendriamos que ver no todo es verdad lo que se ha dicho al respecto. Ahora lo importante es que tenemos a un central con un proyección importante que tambien puede jugar de lateral en nuestras filas y esto es lo importante. Al tiempo seguro que mas de uno no supo lo que izo. Tirarse de lo pelos

Josep Maria ha dit...

Pues dicho queda. Que así sea. Saludos.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M