dimarts, 16 de novembre del 2010

L'ALEVÍ "A" SEGUEIX GOLEJANT (5-0)

RCD Espanyol Aleví “A”: 5 – CD Marianao Poblet: 0

Continua el bon joc i els triomfs

El RCD Espanyol va vèncer al Marianao Poblet per 5-0 en partit disputat el passat dissabte a Sadrià. L’Espanyol que no es va avançar en el marcador fins les acaballes de la primera part (segon quart), es va mostrar superior al seu rival – sobre tot en la segona part- i el resultat es pot considerar just a tots els efectes vistos els mèrits d’uns i d’altres en el joc.

No obstant, el Marianao va plantar cara als espanyolistes en la primera part. El quadre de Sant Boi va gaudir de dues ocasions en dos contracops en els primers moments del partit. El primer, amb un xut que Alex Vega va enviar a còrner i el segon, desprès d’una greu pèrdua de pilota al mig del camp perico, el dorsal 11 del Marianao se’n va tot sol cap a porta però s’avança un pèl massa l’esfèrica donant facilitats a Alex per que llençant-se als seus peus eviti el gol visitant.

Però un cop més, tal com va succeir davant la Fundació Mataró, amb els canvis en el segon període, i sobre tot la sortida de Fode en la punta d’atac, l’Espanyol va gaudir de molta més profunditat i va posar setge a la porteria visitant en un seguit d’ocasions. Així, Fode al poc de sortir ja va tenir una gran ocasió culminant un contracop amb un xut fort però que aturar el porter del Marianao. Marct Llinares també ho va provar sortint el seu llançament per sobre el travesser.

L’Espanyol va enviar fins a tres pilotes als pals de la porteria del Marianao. El primer d’ells una mitja volta de Pol amb rematada al pal esquer, i el posterior refús de la fusta acaba amb un xut per sobre el travesser.

A falta de quatre minuts pel descans, Pol, (aquest cop amb més fortuna), llença un tret que torna a colpejar al pal –dret – i acaba allotjant-se a la porteria del Marianao. L’Espanyol obria la llauna i ja seria imparable.

En el darrer minut del segon quart i abans d’enfilar el descans llarg, Fode en acció individual culmina amb una perfecta vaselina la seva jugada, fent pujar el segon gol al marcador. Cop dur pels de Sant Boi que s’anaven defensant amb molta solvència i en quatre minuts abans del descans, es van veure amb dos gols avall.

El tercer quart va començar amb un llançament de lliure directe que va blocar el meta Adrià i una ocasió de Fode que acaba blocant l’esfèrica el porter, amb molts problemes.
Però Fode fidel a la cita amb el gol, faria el segon del seu compte particular amb un xut creuat i sentenciaria el partit.

Llavors vam veure el millor Espanyol, aquell equip que porta més de dues temporades invicte. Una preciosa paret entre Fode i Guillem va acabar amb un xut del primer que va aturar com pogué amb les cames el porter del Marianao. Altre xut de Fode va acabar a còrner desprès d’una bona intervenció del porter.

Però al Marianao li costava ja molt evitar el xàfec futbolístic que se li venia a sobre, i abans de la finalització del tercer quart, Joel culmina una excel•lent jugada trenada entre Fode, Sergi i Josep que obre a l’esquerra a l’espai per que com hem dit, l’exterior Joel anoti el quart.

En el darrer quart, el Marianao (que també va merèixer aconseguir al menys un gol), va disposar d’una molt bona ocasió, quan el dorsal 12 va inclòs superar la sortida d’Adrià, però Jairo va salvar sota pals el gol visitant.
Sense solució de continuïtat, Arnau estableix el resultat definitiu quan de xut creuat per la dreta fa que l’equip local assoleixi el cinquè gol.

Encara hi van haver-hi més ocasions, com un xut de Llinares que va sortir fregant el pal, o una centrada de Sergi que en la boca de gol per molt poc no arriba Arnau a pogué connectar amb l’esfèrica tot i llençant-se en planxa. Els de Sant Boi tampoc ho van posar gens fàcil, i no es van rendir malgrat el resultat advers, disposant de dues ocasions també en les acaballes del partit com un centre xut a la part superior del travesser i un xut del dorsal 10 que va enviar molt bé Adrià a còrner amb una molt bona intervenció.

RCD Espanyol: Alex Vega, Jairo, Albert, Pol, Joel, Guillem i Arnau. En el segon quart: Alex, Reina, Albert, Llinares, Pol, Josep i Fode. En el tercer quart: Adrià, Reina, Bernils, Sergi, Joel, Josep i Fode. En el quart període: Adrià, Jairo, Bernils, Llinares, Sergi, Guillem i Arnau.

Gols: 1-0: Pol, m. 26; 2-0: Fode, m. 29; 3-0: Fode, m. 35; 4-0: Joel, m. 44; 5-0: Arnau, m. 48.

Incidències: Partit disputat en el camp tercer (modalitat de F-7) de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, en una tarda assolellada i bona temperatura. Partit corresponent al grup segon de Primera Divisió d’Alevins.