dimecres, 12 de novembre del 2014

JAVI LÓPEZ, PREMI
"PERICO D'OR-CIUTAT DE MONTCADA" 2014

EL BENJAMÍ "A" DEL RCD ESPANYOL, MÉS LÍDER. DERROTA PER 3-0 AL TERCER CLASSIFICAT GIMNÀSTIC DE MANRESA EN L'ENCONTRE ENDARRERIT JUGAT AQUESTA TARDA, I AUGMENTA A TRES LA DIFERÈNCIA AMB EL FC BARCELONA "B".














(Seu Social de la Penya Blanc Blava de Montcada i Reixac: Josep Maria)

Aquest vespre des d’un quart de nou ha tingut lloc el lliurament del guardó “Perico d’Or – Ciutat de Montcada” que concedeix la Penya Blanc Blava de Montcada i Reixac al jugador que més han destacat els seus associats en votació la darrera temporada. Javi López és el quart guardonat després que en precedents edicions ho fossin Callejón, Álvaro i Víctor Sánchez.

L’acte ha tingut lloc a la seu social d’aquesta vallesana ambaixada perica, al “Bar Punto de Encuentro” de Montcada i Reixac al Carrer Carrerada. A més del jugador, ha estat present el responsable de relacions del RCDE amb les Penyes, Jaume Martínez, i el Regidor d’Esports del consistori montcadenc, Marc Rodríguez.  També ha estat present a l’acte el President de la Federació de Penyes del RCDE Alberto Ariza, així com el candidat a la Presidència del RCDE en les darreres eleccions, Arnau Baqué, a més de diverses penyes, membres de la Junta Directiva de la Penya B.B. de Montcada, el President d’Honor de la penya Josep Maria Blanch i l’anterior President David Gerbolés, així com socis del nostre club i de la penya, i públic en general.     

En el torn dels parlaments ha pres la paraula el President de la Penya Blanc Blava de Montcada i Reixac Francisco Martínez, posteriorment el jugador, Alberto Ariza,  el regidor Marc Rodríguez en nom de l’Ajuntament de la ciutat i finalment Jaume Martínez. Posteriorment, ha tingut lloc l’acte en que més ha gaudit la mainada com ha sigut la signatura de fotografies i posters a càrrec del brau lateral espanyolista, i sessió de fotografies amb el jugador.     

Destacar la gran afluència de públic amb el lloc ple de gom a gom i la nombrosa presència infantil que no s’han volgut perdre la presència a Montcada d’un jugador de la primera plantilla espanyolista tan voluntariós en el camp com fora d’ell afable, agraït  i involucrat amb la idiosincràsia de l’entitat. Finalment, l’acte ha conclòs amb l’habitual aperitiu i refrigeri.              







S E N T I M E N T P E R I C O . C O M