dimecres, 12 de novembre del 2014

EL FEMENÍ "B" NO POT DESFER LA "IGUALADA"











RCD Espanyol Femení “B”: 1 – CF Igualada: 1

Taules a la Ciutat Esportiva Dani Jarque entre els equips del Femení “B” espanyolista i el CF Igualada. Les de l’Anoia es trobaren amb un bonic gol en els inicis de partit, i amb totes les seves forces es dedicaren primer a mantenir la mínima avantatge i després de l’empat perico, a conservar un punt d’or en la seva visita a Sant Adrià. Les de Juliana García evidenciaren altre cop una manca d’efectivitat davant i tot i les oportunitat clares de gol, deixaren escapar dos nous punts que el fan baixar a la sisena posició a la classificació. El proper encontre serà diumenge a la tarda al Mpal. de Montigalà de Badalona davant el Seagull, vuitè a la taula.

La primera ocasió del partit clara de gol fou per l’equip local quan Laura dona una passada de la mort per Andrea Granados qui amb tot a favor remata de primera, alt. Del que podia ser l’1-0, es va passar directament al 0-1, doncs instants després l’equip igualadí va aconseguir batre a Andrea Giménez amb un gran llançament ajustat a l’escaire esquerra de la seva porteria totalment imparable.

L’equip perico, que per joc i ocasions va merèixer el triomf, tampoc es que fes un gran partit. Durant fases del mateix estigué força espès sobre tot arribant a l‘àrea rival. Fins a tres quarts combinà bé, però llavors o bé errant les darreres passades o bé amb manca d’encert final, la qüestió és que l’ Igualada es defensà amb força solvència tret d’algunes accions (clares això si) en que les espanyolistes van pogué marcar.  Com per exemple una penetració de Chama, que quan entra a l’àrea la seva excessivament llarga autopassada dona temps a una defensora a tallar evitant la letal rematada. Tampoc tingué el suficient encert minuts després Chama quan en un mà a mà als vint minuts envià fora la seva rematada.

Els minuts passaven i un xut de Yaiza des de la frontal el bloca la meta Noelia.  Tampoc Chama buscant forat el troba amb el seu llançament aturant de nou la meta igualadina. Finalment, a dos del descans, Chama d’un xut ras creuat i ajustat a l’esquerra de Noelia, troba el premi del gol i de l’empat pel seu equip. Aquest seria ja el resultat final doncs en el segon temps el marcador no es mouria.

I no ho faria tot i el domini abassegador de les espanyolistes que tancaren al seu rival, el qual tot sigui dit, es defensà amb molt ordre i encert. Ho intentà el quadre perico amb dues aproximacions amb perill en els deu primers minuts, un centre massa tancat d’Andrea Granados quan podia haver creat perill, un remat de Laura fora (73’). Chama, topant amb la portera en una bola aèria, necessità de les assistències, recuperant-se poc després. Una passada llarga de Bácter des de zona de mitjos per Ari, però arriba primer la meta visitant evitant el remat.  Diverses pilotes a l’àrea, però en els embolics, boles dividides, sempre acabà imposant-se el quadre igualadí rebutjant el perill en un començar de nou de les espanyolistes.

Quan passaven minut i mig dels noranta reglamentaris, contraatac amb molt de perill del conjunt de l’Anoia que hagués pogut donar el cop mortal al rival fent-se amb el triomf. Andrea, molt ràpida tot i el poc que havia tingut que intervenir en el partit, es va fer amb l’esfèrica llençant-se als peus de la jugadora rival evitant un més que possible letal remat.
      

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Andrea,  Mireia, Bácter, Moyano, Ángela, Chama, Altmann, Yaiza, Laura, Andrea Granados i Ari Forment.
Substitucions: Laia per Moyano, m. 68. Altres suplents: Aranzazu (p.s.), Barni, Ainhoa i Yasmina Ferrero.

CF Igualada: Noelia García, Elena Alart, Marta Cuadras, Míriam Solías, Jessica Pablos, Mariona Marsal, Marina Salanova, Araceli Barroso, Ariadna Rius, Stefany Ferrer,  i Marta Sáez.
Substitucions: Carla Navarro per Ariadna Rius, m. 46; Nuria Miquel per Marta Sáez, m. 46; Judit Pablos per Elena Alart, m.76; Janet Mendoza per Marina Salanova, m. 76.

Àrbitre: Víctor García Verdura, de la delegació d’ El Maresme, assistit en bandes per Ferran Buitrago Cuesta i Xavi Suárez Salas.

Gols: 0-1: Mariona Marsal, m. 4; 1-1: Chama, m.43.

Incidències: Encontre corresponent a la 8èna. jornada del campionat de lliga de Segona Divisió Nacional Femenina, disputat al camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque el migdia del passat diumenge. Instants abans de finalitzar el primer temps i durant tot el segon temps, la pluja fou la protagonista del partit, tot i que de manera minsa i a estones moderada.  Temperatura pròpia ja de l’època (13º) després del llarguíssim  “estiu”.      


 CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ FEMENINA, GRUP 3r.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 F.C. BARCELONA "B" 19 8 6 1 1 28 8
2 F.C. LEVANTE LAS PLANAS 16 7 5 1 1 26 5
3 A.D. SON SARDINA 14 8 4 2 2 18 11
4 U.E. L'ESTARTIT 14 8 4 2 2 13 7
5 C.E. EUROPA 13 8 4 1 3 16 16
6 R.C.D. ESPANYOL "B" 12 8 3 3 2 17 6
7 C.F. IGUALADA 11 7 3 2 2 12 8
8 C.E. SEAGULL 11 8 3 2 3 11 15
9 C.D. TRANSP. ALCAINE "B" 11 8 3 2 3 11 24
10 C.D. SANT GABRIEL "B" 9 8 2 3 3 12 13
11 S.E. AEM LLEIDA 9 8 2 3 3 11 13
12 U.E. VIC 6 8 1 3 4 5 12
13 U. E. SANT ANDREU 6 8 2 0 6 8 16
14 C.F. LLORET 1 8 0 1 7 6 40




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M