dimecres, 31 de març del 2010

L'ALEVÍ "B", DIRECTE CAP EL TÍTOL (5-0)

RCDE Aleví “B”: 5 – UE Figueres: 0

Molt superiors
Catorzena victòria consecutiva del equip de Miguel Ángel Samprón, davant la UE Figueres que va pogué inclòs sortir amb un resultat més ampli després de les nombroses ocasions de gol creades per l’aleví de primer any del club espanyolista.

Ja al minut dos de joc Arnau va tenir la primera gran ocasió xutant i rebutjant el porter a còrner. L’Espanyol va sortir per feina i elaborant el joc amb la classe que ens te acostumats malgrat el handicap del fort vent existent que en moltes ocasions podia perjudicar el desenvolupament del joc.

L’Espanyol va desaprofitar un contracop amb superioritat quan Joel rebent a l’espai penetra superant la sortida del porter però en comptes de passar, va intentar la jugada individual tallant un defensor en el darrer instant.

Als sis minuts, l’Espanyol ja anava per davant en el marcador mitjançant un gran gol del seu capità Albert Alavedra, qui d’un fort xut des de més de trenta metres, allotja l’esfèrica ajustat al pal esquer a mitja alçada.

Guillem va ser protagonista de dues jugades d’atac en els minuts següents; la primera una trenada acció entre Dani Martín que va xutar fora i en altre acció en la que es va entretenir massa donant temps a la sortida del porter visitant que li barrar el pas llençant-se als seus peus.

Un llançament de Joel, colpeja en la part exterior del travesser. Una acció de slalon de Martín superant a tres adversaris, però en el darrer moment un defensor rebutja la bola, caient-li a peus de Guillem que xuta molt bé obligant al meta figuerenc a realitzar una bona intervenció a còrner. El domini espanyolista era total i absolut, i només el desencert cara a porta evitava una renda superior dels locals.

Mitjançant Arnau, l’Espanyol deixa encarrilat l’encontre en el minut divuit de joc, quan d’un fort xut supera al porter del conjunt empordanès. L’Espanyol va continuar atacant i una passada molt maca en profunditat de Sergi, es a punt de ser aprofitada per Joel qui xuta un pèl desequilibrat, blocant el porter. També Arnau en u contra u, xuta a les mans del porter, sens dubte, el millor dels visitants.
El primer temps acaba amb altre ocasió claríssima d’Arnau que tot sol es marxa cap a barraca, i llença fora en el seu intent de col•locar la bola lluny de l’abast del porter.

El segon temps s’inicia com es costum amb canvis. Però el que no va canviar va ser el domini absolut del conjunt perico, i ja als primers minuts una ocasió clara en la que la passada de Reina a Josep, es a punt de convertir-se en gol amb un xut del menut extrem dret espanyolista que acaba a l’exterior de la xarxa.

També Marc Llinares, que avança la seva posició al mig del camp (del lateral esquer) quan surt Ismael ocupant el seu lloc habitual, tindrà una gran ocasió quan tot sol xuta un pèl creuat. Després d’ocasions de Guillem (xut alt) i de Fode (u contra u errat amb gran intervenció del porter), l’Espanyol farà el tercer gol precisament quan Fode controla una gran passada en profunditat de Pol i xuta ajustat al pal esquer, a l’equador del segon temps.

Després d’aquest gol, Samprón ja mourà la banqueta sortint la resta de jugadors amb un triple canvi, i Fode tornarà a tenir un u contra u davant el porter que aquest cop rebotant a la cama del meta, acaba copejant la base del pal dret tornant a xutar al fer-se Fode amb el refús de la fusta, i el dorsal 4 del Figueres cobrint el pal, miraculosament evita el gol. Tampoc arribaria el quart després de una jugada en la que Joel centra al segon pal on Josep xuta, blocant el porter.

Seria Fode qui aconseguint un hat-trick, elevaria el marcador al 5-0 definitiu, quan primer en el minut 56 superaria la mitja sortida del meta amb una perfecta definició amb sang freda, llençant-li per la seva esquerra i dos minuts després amb una gran passada de Sergi, que el davanter espanyolista controla, dribla la sortida desesperada del porter i marca a plaer.

Amb aquest resultat, i a falta de sis encontres per finalitzar el campionat, compta ja els partits que manquen per cantar un aliró que a bon segur es produirà ben aviat sense esgotar-ne aquestes sis jornades ja que la diferència davant el segon classificat, la UE Sant Andreu, és prou ample.

RCD Espanyol: Adriá, Dani Reina, Balmes, Marc Llinares, Albert, Martín, Josep, Sergi, Arnau, Guillem i Joel.
Segon temps: Fode per Arnau, m. 31; Ismael i Pol per Sergi i Guillem, m. 31; Alex Vega (p) per Adrià; Jairo, Marc Bernils i Guillem per Albert, Balmes i Sergi, m. 46.

Gols: 1-0: Albert, m. 6; 2-0: Arnau, m. 18; 3-0: Fode, m. 46; 4-0: Fode, m. 56; 5-0: Fode, m. 58.

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Jornada 24ena del campionat de Preferent Aleví, grup segon. Temps assolellat, però força ventós