dissabte, 3 d’abril del 2010

EL CADET "B" ESPANYOLISTA PLANTA CARA
A LA FUNDACIÓN ETO'O, PERÒ CAU A SEMIFINALS


RCDE Cadet “B”: 0 – Fundación Eto’o: 0

Altre cop l’Espanyol perd als penals...
L’Espanyol no ha pogut accedir a la gran final del MECUP 2010 (Menorca Cup 2010, Son Marçal), en perdre a la tanda de penals després d’arribar al final dels cinquanta minuts reglamentaris de joc amb empat a zero. El conjunt de Dani Poyatos no ha encaixat cap gol en tot el torneig, i després de tres empats a zero i la resta tot victòries diu adéu davant la major efectivitat dels camerunesos des dels onze metres.

L’encontre ha estat molt dur; jugat de poder a poder, davant un conjunt de segon any i molt fort físicament que ha jugat al límit del reglament en moltes accions davant un Espanyol que tampoc s’ha arrugat gens i també s’ha emprat a fons davant els africans. No s’ha vist bon joc i les ocasions han sigut ben aviat poques. Potser les dimensions del camp i la gespa artificial tampoc han ajudat gaire, però això es tan sols una opinió personal.

L’Espanyol, - amb el seu equip de gala, amb els ghanesos al complert, ha pogut canviar la decoració del partit quan al minut tres de joc una pilota llarga ha estat aprofitada per Gerard (que ha format a la davantera amb Jaffar), superant la sortida del meta, elevant-li per sobre, però quan el davanter espanyolista celebrava el gol, el col•legiat ha invalidat l’acció per possible fora de joc.

Només un minut ha trigat en replicar la Fundación Eto’o quan una pilota passada ha estat a punt de ser rematada taponant el central Sergi Coll. El domini espanyolista ha anat minvant i des del 8’ fins el 15’ els camerunesos han tingut més la bola sense això si, crear perill. L’Espanyol mitjançant un remat forçat del central Rubén, ha dut perill, però a pilota aturada.

La resta del primer període, igualtat absoluta, absència d’ocasions i joc al límit. Una falta dura d’un espanyolista ha estat contestada després que el col•legiat l’hagués xiulat, amb una dura entrada per darrera a Jaffar que ha necessitat assistència mèdica. Tampoc, - instants després en l’afegit – s’ha tallat un pèl Rafa Espinosa en entrar per darrera, tot i que aquest ha vist la cartolina i en l’acció anterior, el jugador camerunès, no.

El segon temps ha començat amb una errada al poc temps d’Adrià en zona defensiva que ha estat a punt de costar car; malgrat aquesta acció, la defensa perica (Adrià, Coll, Rubén, Alex) s’ha mostrat molt expeditiva com ho confirma les dades anteriorment esmentades.

En el darrer tram de l’encontre, el domini ha estat dels africans que han acabat imposant-se per força física; sortosament, malgrat que alguns dels jugadors africans han mostrat un cert nivell tècnic, cara a porta tampoc s’han mostrat com un equip de tècnica exquisida.

Amb concentració i esforç, l’Espanyol ha arribat a la fi del partit sense deixar-se sorprendre i han estat necessaris els penals per dilucidar qui seria el primer finalista. I per no perdre la costum al nostre club, l’Espanyol ha errat els dos primers llançaments.

Primer ha transformat el dorsal 4 camerunès, i Paul Kuaye ha llençat amb la desgràcia que el meta li ha endevinat per on aniria l’esfèrica, tocant lo just per que la pilota acabés estavellant-se al pal dret sense acabar d’entrar. El segon llançament errat dels espanyolistes –després que el dorsal 2 camerunès fes pujar el 2-0 -, ha estat a càrrec de Rubén Duarte que ha volgut enganyar tant al porter que el seu llançament se n’ha anat fora a l’esquerra del porter. Sergio ha fet el 3-1 no sense problemes ja que el meta li ha endevinat i s’ha llençat per la seva esquerra, però la Fundació Eto’o (al igual que en l’encontre amb el Liverpool de quarts), no ha errat cap llançament i ha transformat els quatre que ha llençat.

L’Espanyol s’havia desfet en Quarts de Final del Ciutadella, mentre que la Fundació del Liverpool com acabem d’esmentar, i en l’altre part del quadre, el Real Mallorca ha eliminat a la Selecció de Balears, i l’Atlético de Madrid ha guanyat 2-1 in extremis, al Fortuna de Düsseldorf.

RCD Espanyol: Jose; Adrián, Rubén, Sergi Coll, Alex; Paul; Nico, Robert, Rafa Espinosa; Gerard i Jaffar.
Substitucions: Salinas per Rafa, m. 35; Sergio per Nico, m. 39; Marc Gelmà per Gerard, m. 50.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Yo he visto las imagenes por IB3 y la verdad no veo el fuera de juego por ningún lado, los africanos juveniles, cuando ví que nos ibamos a los lanzamientos de penaltis ya sabía cual era el resultado, no es muy dificil de imaginar. Los dos primeros lanzamientos fatales, el de Paul muy técnico pero no efectivo y el segundo ni entre los tres palos. Faltal el tema de las penas máximas y ya van años en todas las categorías de nuestro fútbol base, hay que ensañarlos, pueden tomar nota de los africanos en este tema. keyplus

Josep Maria ha dit...

Hola Keyplus. A mí tampoco me lo pareció... pero hay cosas que parece que los árbitros solo se atreven a señalar al RCDE... Lo de los penales, clama al cielo. Es repetitivo, se da en todos los equipos del club. Un 90% de las finales o eliminatorias que llegamos al fatal desenlace desde los once metros, las perdemos. Entre otras, hemos perdido dos copas europeas así... Y en el futbol base no es una excepción...
De la edad de los rivales prefiero no opinar... Es un tema repetitivo y todos sabemos el asunto...
Saludos desde Catalunya a un perico de Ses Illes, extensivo a todos los que residís en las Baleares.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M