dimarts, 30 de març del 2010

PREGUNTES IMPERTINENTS (II)

Preguntes impertinents II

  • Després de les paraules al programa radiofònic “Tiempo de Espanyol” del conseller i vicepresident Jose Luis Perelló, en les que va afirmar que “Dani no se marchará nunca”, em pregunto si ja deu anar a les reunions del Consell, i què li ha fet canviar de parer envers la idoneïtat de la gestió del consell després d’afirmar fa un any en el debat de la GPE Manigua, que feia vuit mesos que no era present a les reunions per la gestió “nefasta” en el club, segons ell?

    Em pregunto si el guardó que va sol•licitar a la JGA pel germà del president, era en acte de agreujament, de propòsit d’esmena a la gosadia del que va dir en aquell debat?

    Em pregunto també, si quan va dir que no tindria lloc una ampliació de capital a pregunta del senyor Piera Martorell (segueixo citant el debat de la GPE Manigua en el Hotel Hesperia Mar), ho ignorava al no assistir a les reunions del Consell des de feia vuit mesos, o senzillament ens va mentir?. Al menys, un cop sembla que ens va dir-nos la veritat: Dani no marxarà mai... (al menys per voluntat pròpia)...


  • Em pregunto si quan el seleccionador espanyol Vicente Del Bosque en l’acte del RC de Polo de Barcelona, i davant inclòs del Conseller Delegat Joan Collet, algú li va dir posteriorment al senyor Del Bosque, que Josep Manel Casanova –alabat pel seleccionador espanyol en la seva intervenció - ha estat defenestrat del futbol base després del canvi de rumb en la política del futbol base que preconitza el senyor Morales i amb el consentiment del consell i del seu president al capdavant?... Per cert, si érem fins fa poc la “millor pedrera d’Espanya” en paraules dels consellers i del president-propietari, i ara torna a veure’s els resultats amb la nova fornada de jugadors que han pujat al primer equip, com es justifica aquest canvi tan radical ja no sol en la persona al capdavant del futbol base si no amb la nova filosofia esportiva que regirà al futbol base ?...


  • Em pregunto si les paraules d’en Daniel Sánchez Llibre ratificant als seus càrrecs als senyors Germán De La Cruz, Ramon Planes i Antonio Morales, son una ratificació “danista” en tota regla... O sigui, el pas previ a l’aplicació de la guillotina “danista” sense pietat tal com ens té acostumats el “Senyor de Vilassar”... o Dani quan ratifica, “ratifica de veritat”?


  • Em pregunto el per què, la Real Federación Española de Fútbol en les bases de competició del futbol femení per enguany, en el seu punt 2 del capítol “Campeonato Nacional de Liga” cita entorn al “sistema de competición” lo següent:

    • 2. Sistema de competición
      En dos fases de tres grupos de ocho equipos. Se jugará por el sistema de liga a doble vuelta, con un total catorce jornadas, cada fase. El primer y segundo clasificados del Grupo A, pertenecientes a la Segunda Fase, jugarán una eliminatoria a doble partido para la consecución del título de Campeón de Liga de Primera División – Superliga.


    ... I no diu absolutament res en quant a quina serà la manera en que s’enfrontaran els dos primers en quant al tema dels camps... Per sorteig, o al camp del primer l'encontre de tornada? O esperen a veure com queda l’Espanyol per fer el contrari al que ens interessi al nostre club ?

    (Bé, aquesta pregunta ja l'acaba de contestar la RFEF al RCDE; al menys que consti per escrit...)


  • Em pregunto si les retallades de pressupost que han d’arribar a totes les instàncies del club, i també a la Ciutat Esportiva de Sadrià, tenen la culpa de la falta de manteniment de les instal•lacions de Sant Adrià del Besós... Per que ho dic? Només s’ha de visitar per constatar l’estat pèssim de les mateixes. Dissabte, a causa del vent, tota una filera de seients es van aixecar pel mal estat de conservació que ratlla ja la deixadesa i la indignitat per una institució centenària com la nostra, davant l'ensurt d'una persona asseguda... Sortosament no va ser una filera de dalt de tot...

    L’estat deplorable s’estén a altres llocs i indrets de Sadrià (no tan sols a les grades de mecano-tubo si no altres llocs habitualment visitats per necessitat pels espectadors) i qualsevol pot comprovar-ho de manera permanent ...


  • 4 comentaris:

    Anònim ha dit...

    Amic Josep M., més que preguntes impertinents, hi ha silencis escandalosos... J.Ll.

    Anònim ha dit...

    amic josep m explica si saps alguna cosa de lo que surt els diaris de que jugadors de la cantera que marxen gracies

    Anònim ha dit...

    Josep Ma. Aquesta foto, ja la te el cap de la Ciutat Esportiva, per fer el que te que fer, perque si no es així, dir-nos qualcom per pendre una determinació en vers aixó.
    Salut i força Espanyol.
    Josep ( Figot47)

    Josep Maria ha dit...

    Perdoneu que no hagi contestat abans però m'ha estat imposible.

    Si, J.LL., son impertinents, per que en aquest club tot el que no es donar la rao de lo que bé que ho fan nostres dirigents i tothom que envolta i rodeja l'entitat, es impertinent a ulls vista de qui ho observa des de les seves parcel·les de poder.

    En quant al que em pregunta l'Anónim, han sortit varis noms a la llum pública, que fins que no estiguin confirmats no seré jo qui reproduiré, tot i que com és lógic l'Aleví B que és el que está mostrant el millor futbol i els millors resultats (si, també compten els resultats en el futbol base encara que sigui principalment important la formació), serà el que els taurons i bultors vulguin endur-se les peces més destacades.
    Verem que en surt de tot això, i com s'ho fa el senyor Morales...
    No vull ni pensar-ho com guanyi S. Rosell a la presidència del FCB i se'n recordi de JM Casanova com a coordinador...

    En quant a Figot47, el que em comentes, és que ja està bé!!!... una cosa és que sigui modesta nostra ciutat esportiva, que tingui mancances, que estèticament deixi molt que desitjar, que aixó ho superem amb il·lusió i paciència, i altre ben diferent és que es possi en perill la integritat de les persones per falta de manteniment. No és l' únic lloc on el material òxidat està en molt precàries condicions... PErò com sempre passa en aquest mòn, mentre no succeeix cap desgràcia, doncs, som'hi que no és res...
    Salutacions.




    S E N T I M E N T P E R I C O . C O M