dilluns, 4 de desembre del 2006

EL FILIAL FEMENÍ CONTINUA EN RATXA (2-1)


L’equip de Titi Camuñez, guanya, encadena quatre triomfs seguits, i es manté a la tercera posició.

Victòria patida i molt treballada del filial perico, que ha marcat al principi i en la recta final ha aconseguit el gol del triomf.

Tot semblava ben encaminat quan Anna, ha rematat de cap al primer minut de joc una molt bona centrada per banda dreta de Debora. Semblava que seria un partit fàcil, però no ha estat així. El filial perico comptava amb les importants baixes de Raquel Corral, màxima golejadora del equip, que ha debutat com a titular amb el primer equip, i de Marta Corredera (la segona golejadora), per lesió. Carme i Anna han estat les encarregades de substituir-les.


Però mica a mica, el conjunt balear s’ha anat fent amb el mig del camp, i malgrat que l’Espanyol ha pogut ampliar diferències amb jugades esporàdiques, com al minut 8, amb una internada de Debora, que acaba amb el xut de Kenti al exterior de la xarxa, ha estat el Soledad qui ha dominat el joc. Estela amb moltes dificultats i anticipant-se a les davanteres periques ha aturat en dos temps una pilota al minut 14. Cinc minuts després, una bona jugada per banda dreta, de la balear Estefi, fa la passada de la mort, per que Chaco molt oportuna, aconsegueixi l’empat.

Al minut 25, un servei de cantonada tret per Malena, es rematat de cap per Helena, marxant-se per sobre del travesser. Malena ho prova amb una falta que tot i que Estela para fàcil, se li escapa la pilota al blocar-la, i es veu obligada a rebutjar com pot posteriorment. Al 35, una jugada similar, però més desafortunada. Irina, ens posa l’ai en el cos, quan una pilota bombejada per Chaco, se l’hi escapa amb vises de introduir-se a dins de la porteria, evitant-lo en darrera instància, la pròpia portera, davant la presència inquietant d’una atacant mallorquina. I amb poc joc, domini altern, i poques ocasions clares de gol, s’ha arribat al descans

La segona part s’ha iniciat amb un llançament de Gemma que s’estavella al travesser de la porteria visitant. Al 55, un remat de cap de Gemma, al servei de cantonada, es aturat en dues vegades providencialment per Estela. L’Espanyol B començava a millorar i ja es feia mereixedor d’anar per davant al marcador. I més tenint en conta que als vint minuts de la segona part, una gran jugada per banda dreta de Kenti, posa un centre precís a Carme, que tota sola en l’àrea desaprofita, enviant fora la gran ocasió de marcar. Elena ho prova, llençant una falta que desvia com pot Estela, i el rebuig no es aprofitat per cap jugadora perica.


Als instants finals del matx, quant semblava que l’empat seria el resultat definitiu, Debora profunditza per banda dreta, no ho veu clar, oxigena el joc habilitant cap endarrera i després de un rebuig la pilota cau morta a la frontal a Reche, qui no s’ho pensa dues vegades i connecta un fort tret que es cola a la porteria del Soledad, significant el gol de la victòria. Un gran gol.


El conjunt balear ha intentat a la desesperada pogué tornar a empatar; Estefi (junt amb Chaco les més perilloses del conjunt mallorquí) ha provat sorprendre des de lluny en el llançament d’una falta al cantó esquer de l’atac visitant, però Irina aquest cop si, ha blocat amb total seguretat. Els punts s’han quedat a casa, i segueix l’Espanyol femení B, l’estela del Sant Gabriel, nou líder, i del Estartit, proper rival que sols va pogué empatar al camp d’ un dels equips que ocupa plaça de descens, com es el Breda.

Al final de l’encontre, parlàvem amb “Titi” Camuñez, que es mostrà molt contenta pel triomf
“por que aunque en la primera parte dominaron más ellas, en la segunda parte nos impusimos, tubimos más y mejores ocasiones de marcar y al final el triunfo fue justo. Estoy muy contenta con mi equipo, por que a pesar de las bajas, ha
respondido satisfactóriamente y al final hemos conseguido los tres puntos”
Preguntada sobre el tema de las baixes de Raquel Corral, i de Marta Corredera ens ha dit que
“ no cabe duda que el tener estas bajas, lógicamente en el equipo se tiene que
notar, pero que con todo, estoy muy satisfecha con las que han salido”

I a més, Anna, ha marcat un gol i al primer minut...


fitxa tècnica

RCD ESPANYOL FEMENÍ B: Irina ; Kenti, Malena, Reche, Chivi. Elena, Anna (Jessica 92’), Gemma Pacheco, Carme (Tabi 73’), Lorente, Debora (Natalia 90’)

CLUB DEPORTIVO SOLEDAD: Estela, Sonia, Nani, Inma, Bego (Patri) Mari Paz, Iria, Chaco, Estefi, Maria, Laura (Vicki)

Gols: 1-0 Anna (1’) 1-1 Chaco (19’) 2-1 Reche (85’)

Àrbitre; Rodríguez Carballas (col·legi de Barcelona)

Ciutat Esportiva del R.C.D.Espanyol. Camp nº 3.

foto: josep maria


CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 SANT GABRIEL1125812217
2 L'ESTARTIT1124731359
3 RCD ESPANYOL11216323817
4 GIRONA11185332218
5 TORTOSA-EBRE11175242821
6 LLEIDA11175241819
7 LLERS 11175242127
8 EUROPA11154342220
9 SOLEDAD11144252417
10 BARCELONA B11144251720
11 COLLERENSE11133442523
12 BREDA11113262032
13 MANACOR1140471339
14 PARDINYES1130381342



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M