dilluns, 4 de desembre del 2006

GALERIA FOTOGRÀFICA DE LA MATINAL A SADRIÀ






















FOTOS: josep maria.

Recull fotogràfic del partit de Sadrià entre el Femení B i el Soledad de Mallorca.
A les primeres fotos podeu veure els dos equips en el moment de sortir al camp número tres de la Ciutat Esportiva. A la tercera fotografia el moment en que la formació perica posa per els pocs mitjans gràfics que hi havia.. Després del sorteig, les jugadores es posen apunt per començar l’encontre. Les porteres, Irina i Estela, corren a les seves respectives porteries.. A la següent veiem el moment en que l’àrbitre col•loca la tanca en el llançament d’una falta perillosa contra el CD Soledad. Elena col•loca amb mim la pilota per disposar-se al llançament de un lliure directe sobre la porteria balear. Al final abandonen el camp amb la victòria perica, les jugadores de Titi, les mallorquines del Soledad que han vist com s’ha escapat un punt als darrers instants, i el trio arbitral, que no ha estat molt afortunat en jugades puntuals, però que no ha influït en el marcador final. Per últim destaquem que el conjunt infantil B, femení, ha guanyat per un contundent 17-0 al Barberà Andalucia, amb vuit gols d’Alba una nena debutant que recentment s’ha incorporat a l’Entitat. Però no sols es important marcar gols, si no a més no encaixar-los i a qui veiem a la portera de les més petitones, Mireia, amb la jugadora Sheila com a representant dels nous catalans vinguts a la nostra terra i amb la samarreta de nostres colors.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bestial la informacion de este blog, de primera mano. Sensacional. Para los pericos de fuera de Catalunya, como si estuvieras en ella.

Josep Maria ha dit...

gRACIAS kEIPLUS. Siempre el Espanyol ha tenido el problema de la escasa información en los medios de comunicación. Modestamente y desde mis escasas posibilidades intento aportar lo que me es posible en todo aquello que queda siempre olvidado en la mayoría de medios... futbol base, futbol femenino...y sobre todo crítica constructiva cuando hace falta y siempre sin tener que depender de nadie a la hora de emitir y expresar una opinión que acertada o equivocadamente, es la mía. Solo la mía. No como en casi todos los medios, que es la opinión de quién los financia, o los patrocina.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M