dissabte, 9 de desembre del 2006

AQUEST DIUMENGE, AL FUTBOL BASE...


L’Espanyol B jugarà aquest diumenge a les dotze a la Ciutat Esportiva l’encontre corresponent a la jornada setzena del campionat de lliga de Segona Divisió B, amb el València B de rival. El filial valencianista ocupa la cinquena posició amb 24 punts, a un només de la zona de les posicions que permeten jugar les eliminatòries d’ascens a Segona. Es el segon equip menys golejat de la categoria, ja que el conjunt del Turia ha encaixat 7 gols (només el supera el Terrassa, amb 6). L’Espanyol, tretzè, fa quatre partits que no guanya, i els tres últims perdent.

El conjunt ché, va pujar aquesta passada temporada, després de estar-se dues temporades a la tercera divisió. En la seva història el Valencia B Mestalla, amb les diferents denominacions ha jugat 21 temporades a Segona divisió, 13 a Segona b, incloïen l’actual, 26 a Tercera Divisió (amb 6 campionats). Pablo Hernández es el jugador que més gols ha marcat junt amb Javi Guerra, i Aaron, en el que portem de temporada.










L’Espanyol femení B, viatjarà a terres gironines, per enfrontar-se al conjunt de l’Estartit, l’equip que ha guanyat les dues lligues a Nacional, malgrat no conquerir l’ascens a Superlliga. L’Estartit ocupa la segona posició a la classificació, a un punt del líder (Sant Gabriel), i tres més que el RCD Espanyol. Per tant, tot i coneixedors de la dificultat del empeny, un triomf perico situaria al conjunt blanc i blau amb els mateixos punts que les gironines.









PARTITS PER AQUEST CAP DE SETMANA

foto: josep maria. El infantil femení, entrenat per Marta Cubí, serà l'únic equip de base que jugarà a Sadrià aquest cap de setmana, partit de lliga.




Dissabte 9-12-2006
Espanyol Femení A – Atlético Féminas. 3-0

FP. Sánchez Llibre – Cadet B 0-0
Camp. Mpal. Premià de Dalt.
CE Manresa- Infantil B Femení 0-4

Zona Esportiva Congost. Manresa

Diumenge 10-12-2006
Espanyol B –València Mestalla. Sadrià. 4-0
L’Estartit – Femení B 12.00 Hores. Municipal de l’Estartit. 2-1
Infantil Femení A – Escola Esportiva Guineueta . Sadrià.
SUSPÈS PER INCOMPAREIXENÇA ARBITRAL
Ciutat Meridiana – Cadet femení 10.15 Hores. Compleix Esportiu C. Meridiana. 0-7
AC Juventus –Benjamí C 10.15 Hores. Mpal. Can Xalant.
0-5








S E N T I M E N T P E R I C O . C O M