dimecres, 6 de desembre del 2006

EL JUVENIL GOLEJA 5-0 AL BINÈFAR. CONTINUA LA RATXA.

ESPANYOL 5- BINÈFAR 0. ONZE PARTITS GUANYATS SENSE ENCAIXAR CAP GOL

Triomf fàcil i sense problemes d’un Espanyol Juvenil que va llançat cap el títol. Amb aquest ja acumula onze partits seguits guanyant i sense encaixar cap gol. Es més, en setze partits de lliga només el R. Mallorca ha sigut capaç de guanyar-lo, marcant-li dos dels tres gols que únicament ha encaixat en tota la lliga.

Avui, sortia l’equip de Perarnau, amb Pecha a la porteria en comptes del meta titular Isaac, i amb l’absència d’homes com Oscar Reyes, Javi Cantero, Juanjo, circumstancia aquesta, que no s’ha notat gens en el desenvolupament de l’encontre, ja que l’Espanyol ha manat sobre el terreny de joc, ha posat la qualitat, els gols i el futbol.

Ja només començar, al minut quatre, Ricard per banda dreta ha centrat i la rematada del golejador Xavi, s’ha estavellat al pal dret de la porteria defensada per Borrell. Des d’un començament el conjunt perico ha imposat la seva millor qualitat tècnica, desbordant per bandes, on homes com Ricard pujant des de darrera, Xavi o Jesús han portat de bòlit a la defensa del conjunt d’Osca. La segona ocasió, una centrada de Jesús, que ha tret Piqueres avançant-se al remat de Quique, ha sigut ja l’avis definitiu de que l’equip local no estava per romanços.

Al minut 12, Jesús guanya línia de fons, centra, i en la boca de gol, el central Guille només té que empènyer l’esfèrica al fons de la porteria. Tres minuts després, es José “Canario”, qui amb altre bona centrada, permet a Jesús Berrocal, rematar dins l’àrea petita, i tot i tocar el meta Borrell, fa pujar el segon gol al marcador. Sols un minut després, es Xavi qui ha tingut el tercer, després d’una centrada de Ricard Canela, però la seva rematada es treta sota la mateixa línia de gol per un defensor.

Amb el partit mig solucionat, l’Espanyol ha cercat la porteria de Borrell, en busca del gol definitiu que matés l’encontre. José amb un tret desviat, i Quique a la mitja hora ho han intentat. L’intent del capità perico s’ha frustrat per la gran intervenció del porter aragonès, que amb les cames ha rebutjat el remat a plaer de Quique. Però la insistència té un premi, i al minut 36, el mateix Quique ha fet una bona centrada passada que Jesús (al segon pal) remata fent pujar el tercer gol al marcador.

La primera i única jugada de perill del Binèfar ha estat a vuit minuts del descans quan Barrera amb el llançament d’una falta ha obligat a Pecha a lluir-se, amb una gran intervenció.

La segona part ha començat seguint el mateix guió que la primera. Domini local, si no total, si lo suficient per portar perill en cada arribada. Albert García ha llençat magistralment una falta, a la frontal, que s’ha estavellat al travesser de la porteria del Binèfar, i el posterior rebuig ha sigut rematat de cap per Jesús, surtin fora.
Al minut tres de la represa, José anota el quart, després d’un bon passi de Quique davant la sortida de Borrell. Ismael ho prova amb un lliure directe, que obliga a Pecha ha fer una gran parada, i per tant evitar que es trenqui la ratxa d’onze partits sense que cap rival perfori la porteria del Juvenil perico.

Al minut 66, el Binèfar s’ha quedat amb un home menys per expulsió de Ferrer, que ha vist la segona tarja groga en vint minuts. Xavi, llença un fort i col·locat tret que Borrell amb la punta dels dits envia a còrner. I a falta de vuit minuts, quant el partit anava morint ja amb el marcador resolt, i amb el carrussel de canvis, Charly Lumbreras, ha aprofitat una centrada molt bona de Gerard, per fer el cinquè. Varis atacs posteriors amb jugades de Gerard com la del 86’, haguessin pogut incrementar el resultat que ja ha estat el definitiu.

Per tant, triomf contundent, que evidència el bon moment del conjunt de Perarnau.

FITXA TÈCNICA
RCD Espanyol: Pecha; Ricard, Guille (Oscar Reyes), Víctor, Gerard, Albert García, Jesús Berrocal (Javi Cantero), Carlos Ruíz (Jesús García 57’), Quique, José Mendez “Canario” (Charly Lumbreras 73’), Xavi García.

Binèfar: Borrell; Piqueras, Ferrer, Genís, Toro, Campoy, Alejandro, Barrera,Sellán, Poy, Manon (També han jugat: Ortiz, Reig, Talavera, Ismael)

Gols: 1-0 Guille (12’) 2-0 Jesús Berrocal (15’) 3-0 Jesús Berrocal (36’) 4-0 José (48’) 5-0 Charly Lumbreras (82’)

Árbitre: Rebollo López, del col·legi de Barcelona. Sense problemes. Ha expulsat al jugador visitant Ferrer per dues amonestacions (46’ i 66’).

Camp 1er de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Poc públic. Tirant bastant llarg, unes dos centes persones.