dimecres, 17 d’agost del 2011

UN KITCHEE MOLT RESOLUTIU, DEIXA EN EVIDÈNCIA
A UN ESPANYOL "B" QUE MEREIXIA MILLOR SORT (1-2)



















RCD Espanyol “B”: 1 – Kitchee SC: 2

L’equip de Hong-Kong, remunta i sorprèn als espanyolistes.

L’Espanyol “B” ha caigut en partit amistós disputat aquesta tarda vespre de dimecres a la Ciutat Esportiva de Sadrià davant l’equip de la primera divisió de Hong-Kong, el Kitchee SC. El conjunt xinès ha remuntat el gol inicial aconseguit pel conjunt de Raul Longhi i en el segon temps productes d’errades defensives, s’ha endut el triomf davant un Espanyol B que ha tingut les millors ocasions de gol, però que s’ha tingut que rendir davant l’efectivitat visitant.

L’Espanyol B ha estat l’equip que ha portat el pes del partit. Ja als nou minuts de joc, ha arribat la primera clara ocasió de gol, quan una jugada per banda esquerra acaba amb una pilota morta dins l’àrea que acaba amb remat ras de Víctor Álvarez a l’exterior de la xarxa.

El gol espanyolista no s’ha fet esperar i Bakary després d’un dolent control, s’ha refet, ha donat mitja volta i ha deixat anar un autèntic obús que s’ha colat per l’escaire dreta de la porteria del conjunt asiàtic.

Els espanyolistes han gaudit d’altres ocasions per ampliar el marcador: Una personal jugada de Tiko Messina molt actiu per banda dreta, amb dos retalls i un xut sec que ha blocat el meta visitant ajustat al pal. En el 27’ una passada en profunditat per Bakary, que un pèl forçat davant la pilota dividida fica la punta de la bota, però remata al cos del porter que ràpidament ha sortit a cobrir a la desesperada al davanter mataroní.

La primera acció ofensiva dels visitants ha estat en una falta llençada des de banda, producte de l’error de William en el rebuig, que ha acabat sortint per sobre el travesser no molt lluny de la fusta. Les dues darreres ocasions del primer temps per Pirulo amb retall i xut des de la frontal creuat (33’) i de Bakary, que no ha pogut rematar en condicions per molt poc una preciosa centrada de Josu que havia pujat la banda esquerra; finalment seria Pau Senent qui remata amb contundència sortint la bola dos pams per sobre el travesser.

En el segon temps l’Espanyol B ha sortit fort per intentar resoldre el partit però a mida que han passat els minuts ha anat de més a menys i en encaixar l’empat a començar a perdre el control del partit, per recuperar-lo en els darrers minuts on més amb el cor que amb el cap han intentat aconseguir el gol que col•loqués finalment les taules en el marcador.

Així al primer minut de la represa, una jugada de l’incorporat Eric López en la que ha xutat potent sortint l’esfèrica a mig metre del pal creuada, i en el mateix primer minut i escaig, Tiko Messina ha col•locat un precís centre des de la dreta que llençant-se en planxa i amb tot a favor, Bakary ha rematat molt malament creuat i fora, quan el meta visitant estava totalment venut. Un xut fort de Pau Senent se li escapa al porter (49’) però finalment bloca en segona instància.

I quan més ataca l’Espanyol B, ha arribat el gol visitant, quan una centrada del dorsal 9 des de l’esquerra ha estat rematat pel jugador xinès dorsal 12 de cap, superant per la seva esquerra al meta Moldovan Dinu que havia sortit al terreny de joc en aquest segon temps.

Longhi efectuaria en varies tongades fins el final del matx, la totalitat de canvis necessaris per a donar entrada a tots els disponibles a la banqueta. En el 64’ el col•legiat anul•la un gol a Kilian que remata a plaer tot sol després de considerar que quan el davanter local arrancava estava en posició antireglamentària, situació aquesta fart discutible.

D’un hipotètic 2-1 més després d’una molt bona ocasió de Gabi que des de la frontal xuta als núvols estan en molt bona disposició, es passa sense solució de continuïtat a l’1-2 amb que s’arribaria a la fi del partit. Una pilota mal refusada, en la que Albarrán no pot allunyar l’esfèrica, i el davanter visitant, l’ex espanyolista Jordi Tarrés (dorsal 18 veure foto), acaba rematant ras superant Dinu.

Sergi Darder ho prova en el 80 amb un xut potent però que surt no gaire més de mig metre a l’esquerra del porter visitant. En la recta final del partit l’Espanyol B incrementa la pressió sobre l’àrea xinesa, però no hi hagué manera de superar al conjunt del Kitchee.
L’ocasió més clara, una centrada de Tiko Messina que remata Kilian de cap a boca de canó rebutjant miraculosament el porter i la pilota morta a peus de Gabi tampoc acaba inversemblantment dins, sortint a còrner rebutjada en l’àrea petita.

En temps d’afegit dues oportunitats amb llançament d’Eric que rebutja el porter i Kilian no arriba per molt poc i altre jugada en la que la centrada en el darrer sospir tampoc pot ser aprofitada per cap davanter espanyolista.



RCD Espanyol “B”: Edgar Badía; Blázquez, Canal, Zou, Víctor Álvarez; William, Pau; Tiko Messina, Pirulo, Josu; i Bakary.
Substitucions: Dinu per Edgar Badía, m. 46; Eric per Josu, m. 46; Albarrán, Gabi i Kilian per Blázquez, Pirulo i Bakary, m. 60; Blanchart, Aitor i Miravent per Zou, Víctor Álvarez i William, m. 67; Toni Cunill i Sergi Darder per Canal i Pau.

Gols: 1-0: Bakary, m.12; 1-1: Kwan Yee, m.59; 1-2: Jordi Tarrés, m.75

Incidències:
Camp primer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Encontre amistós amb el Kitchee SC, conjunt de la lliga de Hong-Kong, que ja va visitar Sadrià la passada pretemporada sortint llavors golejat (5-0).

Presència del President del RCD Espanyol, Ramon Condal, del màxim responsable de l’àrea esportiva, Germán de la Cruz, però no en la llotja, sinó en un racó de la tribuna frontalment a l’àrea on atacava l’Espanyol B. També Pochettino s’ha deixat veure i és que els telèfons a bon segur traurien fum en aquestes darreres hores de reunions a Sadrià.













2 comentaris:

JOSE CARRERA ha dit...

Verónica Boquete moltes felicitats per haver estat anunciada WPS 2011 de l'Any com a guanyadora del MVP Premi Final Michelle Akers Jugadora de l'Any: és a dir a la millor davantera i jugadora. Has estat escollida democràticament per nosaltres a internet: la nostra votació ha valgut un (33%), la de l'entrenador (33%) i el vot dels mitjans de comunicació (33%). Li desitgem molta sort en els play-off i que guanyi la lliga amb el Philadelphia Independence. Allà ha demostrat el que val: ha marcat cinc gols, quatre d'ells guanyadors del joc i va anotar quatre assistències per Independence Philadelphia en només onze partits. Va ser guardonada tres vegades durant la temporada 2011 com Jugadora de la Setmana de la WPS pel seu joc excepcional. La seva capacitat d'enginy per crear jugades i anotar gols per al seu equip l'ha convertit en un valor incalculable per a la formació del Philadelphia Independence i s'ha guanyat el màxim guardó de la lliga com MVP i la receptora del reproductor de Michelle Akers de la concessió de l'any. Ella ha demostrat en aquestes temporades amb el RCD Espanyol que és molt necessària per ajudar al nostre equip per quedar campió, i l' haguéssim guanyat amb ella aquests 2 anys si no fos pels presumptes robatoris arbitrals. Va contribuir a la Copa de la Reina que vam guanyar l'any 2010. També ho va fer molt bé anteriorment amb el Prainsa Saragossa. Ara tot depèn de la Directiva del RCD Espanyol perquè quan acabi la lliga dels USA torni aquí o no. Els reclamem que intentin que torni. Perquè aquí ha demostrat que és una gran persona també i una gran referent per a les seves companyes. Els seus fans sempre estarem recolzant-la i eternament agraïts.

JOSE CARRERA ha dit...

Tenim que guanya la Copa de Catalunya,serà nostra gràcies a la gran afició del RCD Espanyol que omplirà de gom a gom Sadrià.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M