dimecres, 17 d’agost del 2011

AMISTÓS "D'ENTRENAMENT" SATISFACTORI (4-1)

RCD Espanyol Femení “A”: 4 – CE Sant Gabriel: 1

Amistós informal prou positiu

L’Espanyol femení ha derrotat al CE Sant Gabriel aquest vespre en un encontre amistós totalment informal disputat al camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. L’encontre ha servit per seguir evolucionant en la posada apunt de l’equip davant un Sant Gabriel que encara fa pocs dies que ha iniciat la seva pretemporada i per tant molt baix de forma encara, malgrat haver-se reforçat a priori, bastant. Amb dir-ne que l’àrbitre era el tècnic de l’Espanyol i que les jugadores espanyolistes no duien la indumentària oficial ni dorsals, i que tampoc ha durat els noranta minuts reglamentaris, ja queda tot dit.

Malgrat aquestes consideracions, les noies han intentat fer-ho el millor possible tenint en compta que es tracta ni més ni menys d’un encontre pràcticament d’entrenament per seguir millorant cara a la competició.

L’Espanyol ha sorprès al conjunt col·legial. Ja a la primera acció seria de perill als set minuts de joc, Willy ha marcat el primer gol perico amb un xut creuat superant a la portera visitant. Cinc minuts després, en situació dins l’àrea similar al primer gol, seria Débora qui davant la mitja sortida de la portera li creua l’esfèrica lluny del seu abast.

Debora ha gaudit d’una doble ocasió de gol després de rebre de Yañez, però la ex espanyolista Marina Marimón ha realitzat les aturades de la nit, primer salvant amb el genoll i la segona rematada de la exterior espanyolista, rebutjada amb el peu.

Una passada de Débora per Aida, i aquesta remata al fons de la porteria en el minut 19 de joc aconseguint un contundent 3-0. Encara hagués pogut augmentar el compte golejador si el senyor àrbitre hagués volgut assenyalar un clar penal sobre Willy (a volgut evitar les suspicàcies sobre la seva imparcialitat), o si la bola que ha estavellat Willy a l’exterior de la xarxa hagués tingut altre destí. També Marta Yañez de cap, ha rematat fora.


En el segon temps, el Sant Gabriel ha dominat i ha tingut el control del joc a la parcel·la ampla, sortint l’Espanyol en perillosos contracops. Fruït del major domini visitant, una doble ocasió al minut quatre que Mariajo en dues intervencions i amb ajut de la defensa ha evitat el que semblava clar gol visitant. Finalment, al minut 8 de la represa, el Sant Gabriel escurça distàncies amb un gol després d’una centrada des de la dreta amb rematada a boca de canó dins l’àrea petita.

En internades de Débora, o de Núria, l’Espanyol ha seguit portant perill. També Willy ho ha intentat superant a una adversari però no ha pogut amb la segona quan entrava per la lateral de l’àrea. Quan si que s’ha complicat la vida el tècnic espanyolista fent de col·legiat quan ha assenyalat una  falta per cessió que finalment s’ha llençat a la tanca (poc angle) sense cap tipus de conseqüències.

En els darrer tram de partit em pogut veure a la única jugada oficialment fitxada, la ex barcelonista i del Llevant, Mary Paz Vilas que després de l’enèsima lesió jugava els seus minuts. També ha tingut la seva estona, al igual que a l’Àliga, la mexicana Priscila. Dir que Mary Paz ha tingut una gran ocasió però la seva vaselina l’ha enviat fora per sobre, i en altre ocasió una paret entre ella i la mexicana ha acabat amb un xut de la gallega als núvols.    


1 comentari:

JOSE CARRERA ha dit...

RCD Espanyol 4-1 C.E. Sant Gabriel.
Resultat just en el partit amistós dels dos equips amics que juguen a la Ciutat de Sant Adrià. Superioritat periquita, malgrat el pressupost superior del CE Sant Gabriel. Penosa actuació de la Directiva amb el femení, a sobre que paguen 25.000 € per usar Sadrià a l'any, sent un equip del club, dilluns van haver de jugar al Camp del Àliga, perquè no van voler obrir la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Avui, que la trobada havia de disputar-se a les 20:30, va començar més de mitja hora tard, perquè estaven fent servir les instal.lacions el futbol base masculí. Després van jugar, amb algunes llums apagades, amb una gran foscor, a més que les del RCD Espanyol no portaven dorsal ni samarreta oficial. A més de l'explotació d'algunes jugadores que formen part de la primera plantilla que no cobren res. Segons fonts al C.E. Sant Gabriel, cobren totes, fins i tot les del B i elles no han de pagar el seu futbol base per jugar i les blanc-i-blaves han de pagar 500 € a l'any. També algunes jugadores que són convidades pel club, que no els paguen ni una habitació. També vergonyós el canal del RCD Espanyol TV al Youtube, que segons fonts no han acceptat la petició amistat de diverses persones, ni amaguen aquest mòdul, deixant en vergonya al nostre club, amb només 25 amics.

La trobada va començar de cara per a les periquites.
1-0: Ana María Romero "Willy" xuta col.locat la pilota per pal esquerre.
2-0: Sortida de la portera Marina Marimon i se la posa creuada Débora García. Dues parades de la portera gabrielista seguides a Débora García, primer amb els genolls i després amb els peus.
3-0 Passada de Débora García a Aida García que llença la pilota ajustada al pal. Penal de Marina Marimon sobre Willy no assenyalat. Ana María Romero "Willy" xuta a la xarxa per fora. Xut de Marta Yáñez fora. En una primera part amb domini espanyolista, les del sangra van tenir la seva primera ocasió un xut per sobre de la porteria. Però va ser un miratge, ja que les blanc-i-blaves van concloure el primer temps amb quatre oportunitats més. Cop de cap de Marta Yáñez fora. Xut de Sonia Matias a les mans de la portera. Sola Marta Yáñez davant de Marina Marimon, intentar regatejar, però la portera refusa. Xut d'Ana María Romero "Willy" a les mans de Marina Marimon.


Comença la segona part. El C.E. Sant Gabriel surt disposat a marcar el gol de l'honor. Una davantera té un doble ocasió sola davant de Mariajo Pons que aconsegueix parar en dues vegades.
3-1: Centre a l'àrea i el C.E. Sant Gabriel xuta ajustat al travesser pel centre.
4-1: El RCD Espanyol sentencia el partit. Passada d'Ana María Romero "Willy" a Núria Mendoza que marca de Vaselina davant la sortida de la portera Cobos, que va entrar a la 2 part. Passada de Mary Paz Vilas a Monica Orteu que xuta per sobre dels tres pals. Xut de Mary Paz Vilas en intent de vaselina fora. El C.E. Sant Gabriel només tindria un altre llançament entre els 3 pals blanc-i-blaves. Xut fluix a les mans de Mariajo Pons. El RCD Espanyol va intentar aconseguir el cinquè però no va arribar. Xut de Priscila Gaitan a les mans de la portera Cobos. Passada de Priscila Gaitan a Mary Paz Vilas que xuta per sobre de la porteria. Segueixen donant alegries les jugadores del RCD Espanyol, obtenint la tercera victòria en el tercer amistós de la pretemporada.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M