dilluns, 15 d’agost del 2011

POSITIU PRIMER PARTIT
DEL FEMENÍ "B" DAVANT UN CONJUNT NORD-AMERICÀ.









RCD Espanyol Femení "B": 6 - Rhodes College USA: 0



Gran partit del filial blanc-i-blau en el primer amistós de la pretemporada disputat el passat dissabte a la Ciutat Esportiva de Sadrià. Les periquites van ser molt superiors a les americanes. El RCD Espanyol B defensarà el títol de de campiones de l'antiga Lliga Nacional, que aquest any es dirà 2 Divisió Femení. Les espanyolistes van jugar amb algunes jugadores del C i del juvenil. Algunes van debutar, com les 4 mexicanes. Van demostrar la gran pedrera que tenen amb bon joc, domini absolut, grans jugades, bonics gols, etc.

El partit va començar amb una passada dins l'àrea de Eli Sivera a Laura Carriba que remata per l'esquerra de la portera, inaugurant el marcador. Monica Orteu xuta fregant el pal. Xut d'Andrea Granados desviat. Eli Sivera ho va intentar amb una vaselina però la porter ianqui la va atrapar amb les mans. Xut d'Eli Sivera que surt fregant la xarxa de la porteria. Passada de Viri Suaste a Andrea Granados que xuta fora. Passada de Eli Sivera a Viri Suaste que remata fora. Centre de Nacha Garrote a Ileana Góngora que dispara fora.

2-0: Gol en llançament de falta de Monica Orteu, escairada amb poc angle, la posa ben col•locada per l'esquerra de la portera de USA. Acaba el primer temps.

Comença la segona part. Xut de Cora Calderon, dóna al pal i surt fora. Centre xut de Viri Suaste que no arriba per poc Priscila Gaitan i surt fora. Xut de la dorsal n º 9 del RCD Espanyol i refusa la portera a córner.

3-0: Gol de Cora Calderon, escairada amb poc angle, fa una vaselina per sobre de la portera.

4-0: Viri Suaste, recull un rebuig de la portera i davant d'ella, se la posa ben col.locada. Xut de la dorsal n º 19 del RCD Espanyol al travesser i surt fora.

5-0: Passada de la dorsal n º 10 periquita a Mayra Tarraga que xuta fort, anotant gol pel centre dels tres pals.

6-0.Centre de Mayra Tarraga a la dorsal número 10 blanc-i-blava que marca gol, creuant a la portera en la seva sortida. Darrera ocasió per a les locals, la dorsal n º 12 xuta a les mans de la portera. Pel que s'espera, que en aquesta temporada, tornin a il•lusionar l'afició obtenint grans triomfs com en l'anterior
.


Crònica i fotos cedides per Jose Carrera a Sentiment Perico.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M