dimecres, 17 d’agost del 2011

UN ALTRE EX QUE TROBA EQUIP:
DANI LÓPEZ SIGNA PEL CD BADAJOZ

OSVALDO PODRIA SER MALVENUT EN LES PROPERES HORES. L'ATLÉTICO DE MADRID SERIA EL DESTÍ DEL GOLEJADOR ITALO-ARGENTÍ, SI S'ARRIBA A UN DEFINITIU ACORD AMB L'ENTITAT ESPANYOLISTA.


Dani López, al CD Badajoz

Un dels descartats del filial espanyolista que ja havien deixat de pertànyer a la disciplina espanyolista que faltaven per trobar equip, era el davanter centre Dani López.

Dani López Robles, nascut a Madrid el 25 d’octubre de 1985 va ser fitxat en l’estiu de 2009 per reforçar la davantera del filial. Procedia de Las Rozas CF, però no va arribar ni tan sols a debutar al campionat de lliga a Segona B ja que una greu lesió al començament de la pretemporada el va allunyar dels terrenys de joc pràcticament tota la temporada.

La passada temporada a Tercera Divisió va disputar 18 encontres de lliga marcant 3 gols. L’Espanyol no va comptar amb el seus serveis per la present temporada (aviat tindrà 26 anys) i va estar a prova amb el CF Badalona, però el club badaloní el va rebutjar no superant la prova i ja no va disputar els Històrics amb el Badalona.

Ara, després de sotmetre’s a altra prova amb el CD Badajoz, ha acabat convencent als tècnics i signa pel conjunt extremeny del grup IV de la Segona "B", on hi han d’entrenadors dos vells amics de l’afició espanyolista: Víctor Manuel Torres Mestre, i com a segon, Moisés García Fernández més conegut com “Arteaga”, qui va aixecar com a capità la tercera Copa del Rei de la nostra entitat. A tots, molta sort.    





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M