dimarts, 26 de gener del 2010

EL CADET "A" PATEIX DAVANT
EL GIRONA, PERÒ GUANYA...

RCDE Cadet “A”: 1 – Girona FC: 0

Amb la fortuna de cara

En mig de cròniques que hem de fer referència a la mala sort que sembla perseguir als equips espanyolistes en bons partits que per un tema u altre s’acaba escapant el triomf, en aquest cas que ens ocupa, un Espanyol Cadet A molt afeblit per les baixes va ser capaç de guanyar a un sempre complicat Girona i a més va tenir la sort de cara en el tram final del partit en el que va ser increïble que el conjunt visitant no s’endugués al menys un punt de Sadrià davant les clares ocasions que va gaudir.

Amb Miravent, Juanjo (i com ve sent habitual, Arroyo), al Juvenil B, i amb uns quants jugadors de baixa per diverses lesions, l’equip de Fran Navarro tan sols disposà de catorze jugadors per l’encontre disputat la tarda vespre de dissabte, fet que obligar a comptar amb la presència de Rubén, Rafa Espinosa i el ghanès Paul, del cadet B.

Ensopit primer temps
La primera ocasió va ser pels espanyolistes amb una rematada de cap de Ruben en un servei de falta que el dorsal 5 del Girona treu sota pals. Manel també ho prova amb llançament de falta, però bloca ben situat el meta visitant.
La primera acció en atac dels gironins van estar a punt de donar l’ensurt al aprofitar-se d’una dolenta sortida d’August. Un parell d’ocasions no clares, abans del descans; Un xut des de la frontal que deté ben segur August i una llarga jugada d’atac espanyolista amb varis refusos que acaba amb tret final de Paul molt per sobre el travesser.

Lucho marca el que seria, gol del triomf
Tot i que les primeres ocasions de gol del segon període van ser pels gironins, creuant-se en un ràpid contracop en darrera instància Pifa al tall, o en el llançament d’una falta que se li escapa a August i la rematada final va fora en una gran ocasió visitant, va ser el conjunt de Fran Navarro qui es va avançar en el marcador mitjançant Lucho, que des de fora l’àrea deixa anar un potent i col·locat xut que acaba a l’escaire de la porteria gironina. Intentaria moments després repetir Lucho en el llançament d’un lliure directe però aquest cop el porter aturaria l’esfèrica.

A patir !!!
A partir del gol espanyolista, el Girona va avançar línies i a mida que van anar passant els minuts el domini va ser més evident i el conjunt gironí va gaudir d’ocasions de gol suficientment clares com per assegurar-nos el patiment fins el darrer instant del partit.

L’ocasió més clara del Girona FC va ser quan un llançament rebutja en curt August i la pilota li cau morta i franca al davanter en l’àrea petita i incomprensiblement remata per sobre el travesser quan ja es cantava el gol. No seria l’única; minuts després August salvaria l’empat amb una gran intervenció.

L’Espanyol tan sol portaria perill en una acció a pilota aturada en la que Manel Royo ho prova amb un llançament que surt a un pam del travesser i en un contracop per la dreta Albarrán passa en profunditat a Javi qui encarant al meta adversari li creua la bola lluny del seu abast, però aquesta surt llepant el pal, fora.

En els darrers minuts, l’Espanyol pateix per mantenir el resultat i el Girona disposaria d’una rematada creuada amb August superat, que sortiria també a un pam del pal contrari quan ja es cantava el gol amb el meta espanyolista totalment venut.

I així es va arribar al final del partit, amb victòria treballada i molt patida del Cadet A que malgrat les adversitats va saber lluitar i resistir i endur-se els tres punts en joc.


RCD Espanyol: August, Albarrán, Pifa, Rubén, “Coco” Corella, Manel Royo, Adrián Ruiz, Paul, Oscar Medina, Lucho i Luis Vioquè.
En el segon temps, van jugar Javi, Rafa Espinosa i Eric Jacobs.

Gol: 1-0: Lucho, m. 52.

Incidències: Ciutat Esportiva de Sadrià. Partit corresponent ja a la segona volta de la Divisió d’Honor Cadet, disputat dissabte en horari nocturn, sota la il·luminació artificial del camp tercer
.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El cadete A jugo el dia 31 contra La Damm el que jugo contra Girona fue el B y en el A jugaron paul , Oscar y Ruben del cadete B

Josep Maria ha dit...

Perdón, pero esta crónica corresponde a la jornda del 23/24 de enero, en la que el Cadete A se enfrentó al Girona (1-0) y el Cadete "B" venció en Mataró 3-7. Los encuentros que se me citan, corresponden a la jornada de ayer domingo 31 enero en el que el Cadete A venció a la Damm 0-4 y el Cadete B empató a uno en Sadrià ante el Girona "B".
Saludos.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M