dissabte, 30 de gener del 2010

EL FEMENÍ "C" GUANYA 3-1 AL ST. QUIRZE
SENTENCIANT EN EL SEGON TEMPS

Foto d'arxiu.



RCDE Femení "C": 3 - Sant Quirze Besora: 1


El partit va començar amb una arribada de les jugadores vallesanes amb un xut de la dorsal nº 18, que la portera perica atura amb una gran estirada.
Les blanc-i-blaves contesten amb un xut de De la Cruz, que va a les mans de la portera del St Quirze.

Comença el domini blanc-i-vermell, en un partit on semblaven que les blanc-i-blaves estaven una mica adormides. Ho van intentar amb un xut de la dorsal nº 20 que va a les mans de la portera Mireia, i després ho proven amb un cop de cap de la dorsal nº4, que surt fora.

La clau del partit va ser el primer gol espanyolista, que les van animar a ficar-se dintre del partit. Va ser un xut d’Ana que rebutja la portera vallesana, però a dos metres del pal dret, estava Carla que afusella a plaer. Després va començar el domini de l’Espanyol amb diversos xuts, d’Ana, que van a les mans de la portera del St Quirze i de Montse que va xutar fora per damunt dels tres pals; ella mateixa, un altre cop ho prova, però la portera del St Quirze atura per baix.

Una altra centrada de l’Espanyol de Cristina que puja tot sola des de l'àrea blanc-i-blava, va a Anna, aturant la portera del St Quirze per baix. La primera part acaba amb un xut de Montse que surt fora fregant el pal.

La segona part comença amb el gol del empat de les del St Quirze que a través de la dorsal nº 14, supera per sota, la sortida de la portera perica.

Les blanc-i-blaves contesten amb un llançament des del còrner que per poc no es converteix en gol olímpic. Les blanc-i-vermelles intenten posar-se de nou per davant, amb un xut de la dorsal 45, fregant el pal.

Després comença el recital espanyolista amb les següents ocasions: Ocasions de Guiu i de De la Fuente, per damunt la porteria, i novament de Guiu, a les mans de la portera visitant.

Montse que regateja defensa i portera contràries i quan no hi ha ningú a la porteria, xuta fora. Xuts de la dorsal nº 16 a les mans de la portera del St Quirze. Les vallesanes ho proven amb una combinació que surt fora. Montse, per la seva part, xuta desviat.

El 2-1 de l’Espanyol arriba amb un rebuig de la portera vallesana, però al punt de penal estava Anna, que marca pel pal esquerra.

L’Espanyol va sentenciar amb el 3-1. Montse regateja una defensora al principi de l'àrea i marca xutant, ajustat al pal. La dorsal nº9 perica xuta a les mans de la portera vallesana. El partit va acabar amb un xut de la dorsal nº 21 visitant, a les mans de la portera Mireia i un altre desviat.


RCD ESPANYOL C: Mireia, Georgina, Cristina, Anglada, Altmann, Guiu, Sandra de La Cruz, Montse, Sara, Carla i Anna.
També van jugar: De La Fuente, Mònica Brañas, Mònica Orte i Núria Mendoza .


Crònica cedida per Jose Carrera a Sentiment Perico.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M