dijous, 1 de setembre del 2011

JA ÉS OFICIAL:
PANDIANI SUBSTITUT D''OSVALDO



Des de fa molt de temps que un ja ni se’n recorda, el Consell d’Administració tutelat i dirigit per D. Daniel Sánchez Llibre en el que el Sr. Ramon Condal Escuder es limita a dur la representació oficial de l’entitat, ha complert quelcom que ha filtrat als mitjans. Ha complert no se si la seva paraula o les seves amenaces...

Es fitxarà a cost zero, era la consigna. Efectivament. Ha arribat dos cedits (un que jugava a la lliga escocesa i un descartat de Sevilla que ha sortit a puntades del Sánchez Pizjuán, i com a cirereta del pastís, Walter Pandiani, al que el club va considerar-ne “vell” fa quatre anys. Amb 35 anys, 4 mesos i cinc dies, és el nostre nou crack golejador que els dirigents del nostre club fitxen per substituir al desagraït però golejador Dani Osvaldo.

No se si pensar que tot plegat ja era una cortina de fum per no fitxar a ningú. De fet en els cercles propers d’amistats, sempre els hi he dit – en contra de l’opinió de molts amics meus que pensaven que no s’atrevirien – que el substitut en el darrer moment seria “el rifle”. Tampoc té gens de mèrit endevinar-ho. Darrerament és i seguirà sent intenció d’aquest consell vendre’s qualsevol de les nostres figures que estiguin a tir (si el Villarreal de veritat no hagués volgut a De Guzmán, altre gall ens cantaria ara) i fitxar el més econòmicament possible encara que juguem amb foc i es qüestioni seriosament el manteniment de la categoria.

Doctors té l’església, i en aquest cas el RCD Espanyol. Tampoc seria hora de carregar les culpes a Ramon Planes que pot ser si ha pogut cometre errors com qualsevol secretari tècnic. Però si a qualsevol de vosaltres els hi diuen fitxar tres jugadors en pocs dies, fent una inversió de 0 Euros, i amb un fitxa que no passi gaire del milió d’euros com a molt, ja em direu qui fitxarien qualsevol de vostès, amic lectors.

Les preguntes impertinents d’avui son clares i fàcils de formular: On van els 20 milions d’euros que s’ingressen / ingressaran per Dani Osvaldo i Callejón? Qui farà els 25 gols que van marcar aquests tres jugadors (afegint també a Luis)? Quin és el deute real a dia d’avui d’aquesta societat, que ni tan sols es puguin invertir dos, tres milions d’euros d’aquestes vendes? Per què segueixen sense donar-nos xifres clares i exactes de totes les operacions? Les plusvàlues del traspàs d'Osvaldo, les deixen a l'entitat? I on van, per que a fitxatges en aquesta ocasió no sembla?... per últim... Per què mai deixen que s’aprovi un canvi d’empresa d’auditors en les juntes generals d’accionistes?

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Que fichaje tan ilusionante madre mia, y yo me pregunto si querian veterania para que echan a Luis García e Ivan Alonso y fichan a esta momia, en fin, sigo sin entender este fichaje porque aparte de la edad, apenas a jugado con Osasuna la anterior temporada, en fin, que vayan buscando ya delantero para invierno porque este año lo vamos a tener muy pero que muy mal, con este esperpento de plantilla que han confeccionado...

Anònim ha dit...

Puc entendre que la junta directiva no vulgui o pugui fitxar per temes económics, el que no entenc es perque no hi ha transparencia a l'hora de donar xifres dels traspasos, nomines dels jugadors, etc. Aquests numeros son oferts a les juntes d'accionistes?

Anònim ha dit...

Que desastre.
ricardo.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M