dimecres, 31 d’agost del 2011

EL META GERARDO, AL MELILLA




El RCD Espanyol ha cedit a la UD Melilla el porter del filial Gerardo Rubio que fins ara no entrenava en els plans de la direcció tècnica i s’havia estat entrenant al marge del filial.

Gerardo José Rubio Ortuño va néixer a Palma de Mallorca el 17 de maig de 1987 i fa 1,92 m. d’alçada.


En el Real Mallorca, l’argentí Héctor Cúper el va cridar per ser tercer porter de l’entitat. Posteriorment amb la sortida del tècnic argentí, va anar cedit al Calasparra i posteriorment al Baza.

L’Espanyol el va fitxar procedent de la UE Sant Andreu (2009) on era suplent i immediatament el va cedir al Terrassa FC des d’on va marxar al mercat d’hivern per incorporar-se en qualitat de cedit, al Real Jaen.

La passada temporada va tornar al filial blanc-i-blau i tant amb Toni Rovira com amb Fernando Manresa va jugar alternant la porteria del segon equip espanyolista amb el romanès Dinu.

L’ascens al filial del campió d’Europa Sub-17 Edgar Badía, procedent del Juvenil “A”, i el fet que en el primer equip hi hagi fins a tres guardametes amb la tornada de Kiko Casilla de la seva cessió, fa que hi hagués oberbooking a la porteria i el mallorquí fos l’escollit pels tècnics per deixar el filial. Ara, la UD Melilla que milita al grup IV de la Segona Divisió “B” es fa amb els seus serveis. Avui mateix es desplaça a la ciutat autònoma per veure in situ la participació del seu nou equip en partit de Copa del Rei davant el Villanovense.






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M