dissabte, 3 de setembre del 2011

EL FEMENÍ "A" INICIA LA LLIGA DAVANT
EL SPORTING COMARCA LLANOS OLIVENZA




Amb arbitratge de l’extremeny José Manuel Pardo Martínez, l’Espanyol Femení “A” iniciarà demà a la Ciudad Deportiva de Olivenza, a les 12:00 hores la seva singladura a aquesta nova lliga femenina en la que la principal novetat serà la tornada a la lliga regular en comptes de l’esperpent muntat per Villar i Quereda en les dues darreres edicions de tant ingrat record per l’espanyolistes que després d’acabar campiones de la fase regular, injustament i amb robatoris arbitrals, van perdre les dues temporades el campionat en un indecent invent d’eliminatòria final.




El rival serà l’ascendit Sporting Comarca Llanos  de Olivenza, que va superar en la lligueta d’ascens a l’Albacete i al basc Abanto. Serà l’únic representant de la comunitat extremenya agafant el relleu a equips com l’Extremadura o l’antic i històric Puebla.  L’equip de Félix Pedro Rivera ha mantingut el bloc de la passada temporada amb 4 reforços per intentar competir en aquesta Primera Divisió Femenina i per això ha multiplicat per cinc el seu pressupost.




Entre aquests reforços cal citar en primer lloc a la ex portera del RCD Espanyol i en les darreres temporades del Atlético de Madrid, Cristina Prieto, que després de viure un autèntic calvari al conjunt matalasser amb una greu lesió, ha deixat la disciplina madrilenya per incorporar-se al conjunt extremeny.




I no ho ha fet sola, ja que també ha incorporat a les “Lucias” matalasseres. Lucía Jiménez i Lucia Padilla “Lucky” i “Chicho” procedent del italià Unione Sportive Foggia. La capitana Beatríz Galán havia jugat al desaparegut Puebla, sent la resta de jugadores bastant desconegudes.       











..2011/12 PRETEMPORADA.FEMENÍ "A" RCD ESPANYOL

DATA

HORA..RES.PARTIT. CAMP
4 AG20:00FEMENÍ "A"EQUIP USA14-0AMISTÓS. C. ESP. SADRIÀ
15 AG17:30FEMENÍ "A"ST. JOSEPH4-0AMISTÓS. CAMP DE L'ÀLIGA.
16 AG21:00FEMENÍ "A"CE SANT GABRIEL4-1AMISTÓS  C. .ESP. SADRIÀ
24 AG20:00FEMENÍ "A"F. At. VILAFRANCA8-0AMISTÓS. C. ESP. SADRIÀ
27 AG10:00LEVANTE LAS PLANASFEMENÍ "A"0-5SEMIF. COPA CAT. MPAL. LEVANTE LAS PLANAS.
28 AG12:00FEMENÍ "A"FC BARCELONA0-1FINAL COPA CAT. C. ESP. SADRIÀ




1 comentari:

JOSE CARRERA ha dit...

Avui ha tingut lloc a la Cova d'Or, seu de la PBB Sants-Hostafrancs una gran comiat i emotiu a una jugadora que ha fet història amb el RCD Espanyol amb els seus gols, el seu gran joc i el seu companyerisme. Sempre ha demostrat el seu gran sentiment perico i ha portat amb honor sempre els nostres colors blanc-i-blaus. Fins sempre Verónica Boquete. Esperem la teva tornada futura com espanyolista i et desitgem grans èxits a Rússia i als USA.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M