diumenge, 28 d’agost del 2011

L'ESPANYOL FEMENÍ ES CLASSIFICA PER LA FINAL (0-5)




















(Mpal. de Les Planes; Sant Joan Despí: Josep María).

FC Levante Las Planas: 0 – RCD Espanyol Femení: 5


El Femení supera amb comoditat al conjunt local.

El RCD Espanyol ha obtingut la classificació per la final de la Copa de Catalunya en vèncer en la primera semifinal disputada al Mpal. de Les Planes, al FC Levante Las Planas per un rotund i curt 0-5 en un partit dominat de principi a fi davant un conjunt de Segona Divisió Femenina, que tenia l’avantatge del factor camp. Les de Luis Carrión jugaran demà a Sadrià, a partir de les 12:00 hores, la gran final davant un FC Barcelona que se les ha vist i desitjat per guanyar a la UE L’Estartit per 2-1 amb un final “made in Barça”, amb vergonyós robatori arbitral inclòs i demanant l’hora quan l’equip gironí reduïa distàncies.

Tornant al que ens ocupa, dir que l’Espanyol ha resolt per la via ràpida el partit ja que en la primera acció de perill al minut quatre, una passada en profunditat de Monforte per Ana Romero “Willy” i davant la mitja sortida de Cristina Molina, la andalusa ha aixecat perfectament l’esfèrica marcant el primer gol espanyolista.

El quadre blanc-i-blau ha gaudit d’ocasions molt clares fruït de la superioritat total davant un conjunt que milita en la segona categoria del futfem nacional. Així, Willy ha tingut una bona ocasió amb un xut creuat que ha sortit fora al minut 8. Però sens dubta, la més clara ocasió i que encara ens preguntem com no ha acabat amb gol s’ha donat al minut 10’ quan Alba Pomares encarant Cristina, xuta intentant col•locar l’esfèrica creuada lluny del seu abast, però la ex portera del FC Barcelona es llueix rebutjant amb reflexes, caient-li la bola a Willy qui amb tot a favor, incomprensiblement remata fluix a boca de canó i Belén García salva el gol rebutjant sota pals.

L’atac constant de les espanyolistes portaria varies situacions de molt perill per la integritat de la porteria local, com una bona jugada de Yañez obrint per Núria, i la centrada de la jove jugadora espanyolista és rematada de volea per Willy, malament, acabant la jugada posteriorment Pomares amb un xut que surt fora a un metre del pal.
També una bona jugada d’Alba Pomares mereixia millor sort que el remat de Willy que de primera llença fregant el pal.

La primera ocasió de perill de les visitants, va arribar al minut 24 quan una centrada d’Eva Díez, es rematada de cap per Afra, en planxa fora a la dreta d’Alba Montserrat.

L’Espanyol encarrila la semifinal quan Vanesa toca lo just en el llançament d’una falta passada, executada a càrrec de Núria Mendoza. La fusta evita la sentència quan en el 32’, una pilota d’or de Núria per Willy, la sevillana es queda tota sola davant Cristina i amb tot a favor estavella la pilota elevada al pal dret. També Monforte estaria ben a prop del gol quan un llançament seu creuat surt a la part exterior de la xarxa dreta. Al quadre espanyolista se li ha anul•lat un gol per situació antireglamentària després que prèviament un tret hagués fet impacte al travesser.

En el segon temps, Carrión ha mogut banqueta i hem vist entre altres, a Sara Serna en el seu retorn, a Mari Paz Vilas. Ambdues jugadores van patir en els seus anteriors clubs greus lesions que en el cas de Sara la van apartar onze mesos dels terrenys de joc i com és natural i lògic han d’anar agafant la forma física i el nivell mica a mica.

En aquest segon temps sens dubte alguna la jugadora més destacada del partit ha estat la blanc-i-blava Débora. L’exterior perica ha portat de bòlid a la cobertura local per la banda dreta del atac visitant. Ja als pocs minuts una centrada seva enverinada s’ha passejat sense rematadora per l’àrea local. Una gran jugada de Débora en la que s’ha marxat de dues rivals, arribant a línia de fons i col•locant una bona centrada a la que Sara Serna rematant de primera tal com li venia ha obligat a la portera del Levante ha realitzar una gran intervenció demostrant molts reflexes.

Marta Torrejón fidel a la seva tradició, ha posat el cap perfectament en el llançament d’una falta executada per Willy, enviant l’esfèrica al fons de la porteria. El tercer i el conjunt perico ja es passejava pel terreny de joc amb total superioritat després que el Levante Las Planas vengués cara la seva derrota en el primer temps.

Mary Paz ha tingut el quart, però ha fet un mal control quan es quedava tota sola. El quart ha portat la signatura de Débora García quan aprofitant una molt bona obertura d’Alba Pomares que havia tornat a sortir al terreny de joc, defineix en l’u contra u davant Cristina Molina passant-li la bola per sota les cames, amb un xut ras i letal.

Débora ha acabat de destrossar la defensa local amb dues internades. La primera d’elles amb una centrada que ha rematat malament de cap Sara, anant la bola a la zona del segon pal on Pomares molt forçada ha rematat a l’exterior de la xarxa. La segona, en una altre centrada que Sara Serna ha engaltat fora creuada. Tampoc una passada de Marta Yañez per Sara Serna s’ha traduït en gol després que la vaselina de la esquerrana s’hagi marxat per sobre el travesser desviada.

En la recta final se li ha anul•lat altre gol a l’Espanyol, concretament a Alba Pomares per fora de joc, abans de que al 84’ arribés el cinquè i definitiu gol en una jugada en la que encarant Cristina li ha creuat l’esfèrica, tocant la meta local, i colpejant la bola en la base del pal dret acabant entrant dins. Les dues darreres ocasions han estat per Alba Pomares, que en el 87’ ha creuat en excés una rematada sortint l’esfèrica fora i en el darrers instants del matx, amb un xut un pèl massa alt per sobre del travesser, ho ha intentat.


Demà a les 12:00 hores a la Ciutat Esportiva, la gran final davant un FC Barcelona que serà més que complicat sobre tot si torna a jugar amb dotze en comptes de amb onze.



Fitxa Tècnica:
FC Levante Las Planas: Cristina Molina, Belén García, Patry López, Tania Gómez, Cristina Benitez, Mireia Chico, Eva Díez, Sonia, Nuria, Leti Vignole, i Afra.
Substitucions: Alena Arregui i Joana Vega per Núria i Leti, m. 40; María per Tania, m. 67; Cintia per Patri, m. 79; Miriam Sánchez (ps), Eve Moreno.

RCD Espanyol: Alba Montserrat; Andrea Pereira, Marta Torrejón, Vanesa Gimbert, Carla Cotado; Meseguer, Monforte; Willy, Núria Mendoza, Alba Pomares; i Marta Yañez.
Substitucions: Berta Noguera, Sara Serna, Débora per Alba Montserrat, Núria i Marta Yañez, m. 46; Lara i Mari Paz per Pereira i Alba Pomares, m. 54; Alba Pomares i Sónia Matías per Willy i Carla Cotado, m. 65; Marta Yañez per Monforte, m. 76.

Àrbitre: Víctor Caballero León, del comitè territorial català, delegació de Barcelona. Cartolina groga a Patry, m. 36 i a altre jugadora local en el 43.

Gols: 0-1: Ana Romero “Willy”, m. 4; 0-2: Vanesa Gimbert, m. 24; 0-3: Marta Torrejón, m. 61; 0-4: Débora, m. 68; 0-5: Débora, m. 84.

Incidències:
Primera Semifinal de la Copa Catalunya de futbol femení 2011. Camp Mpal. Les Planes, de Sant Joan Despí. Temps assolellat, temperatura estiuenca però amb ambient més fresc que els darrers dies. A les 12:00 el FC Barcelona ha disputat l’altre semifinal imposant-se per 2-1 gràcies als gols de Montse Tomé i de Sónia Bermúdez i la inestimable ajuda de Victòria Petrova Borislavova que també vol fer mèrits. Maribel Domínguez ha retallat distàncies posant l’emoció en els darrers instants.

















2 comentaris:

JOSE CARRERA ha dit...

F.C. Llevant les Planes 0-5 RCD Espanyol femení . Semifinals Copa Catalunya.

Gran partit del RCD Espanyol femení, que l'ha guanyat còmodament, amb domini absolut de les blanc-i-blaves. Les de Sant Joan Despí van tenir molt poques ocasions. Espectacular pretemporada de les espanyolistes, on l'han guanyat tot. 0-1: Va començar de cara l'eliminatòria per a les periquites, al minut 4 amb un golàs d'Ana María Romero "Willy". Alba Pomares xuta fora. Xut de falta d'Alba Pomares a les mans de la portera. Xut de Sara Monforte a les mans de la portera. Xut de falta d'Ana María Romero "Willy" fregant el pal. Les llevantinistes van intentar ficar-se en el partit sense encert. Cop de cap del seu dorsal n º 20 fora.
Les del RCD Espanyol fan justícia a la seva superioritat, en l'electrònic. 0-2: Centre a l'àrea i Vanesa Gimbert remata amb un cop de cap per centre de l'esquadra. Xut llunyà de Carla Cotado a les mans de Cristina. Xut d'Ana María Romero "Willy" a les mans de la portera. Xut de Sara Monforte fregant el pal. Xut de Marta Yañez per sobre de la porteria. Xut de falta d'Alba Pomares a les mans de la portera. Xut directe de falta d'Ana María Romero "Willy" i gol anul.lat de Sara Monforte per fora de joc. Finalitza la primera part.
Comença el segon temps, amb moltes més ocasions del RCD Espanyol. Xut creuat de Debora García. Xut d'Ana María Romero "Willy" a les mans de la portera, ho intenta una altra vegada surt per sobre dels 3 pals. Centre de Debora García, xut de Sara Serna i aturada de Cristina. Xut de Marta Torrejón desviat. Sara Serna dins de l'àrea intenta una vaselina que l'atura Cristina. 0-3: Marta Torrejón anota de cop de cap ben col.locat i precís. Sortida de la portera local i se l'atura a Mary Paz Vilas. Xut llunyà de Silvia Meseguer a les mans de Cristina.
0-4: Debora García davant de la portera, dins l'àrea, se la posa ben col.locada. Intent de vaselina de Mary Paz Vilas per sobre de la porteria. Xut d'Alba Pomares a les mans de la portera. Centre de Debora García, remata amb el cap Sara Serna i xut d'Alba Pomares a la xarxa per fora. Xut des de la frontal de l'àrea de Sara Serna que surt fregant el pal. Xut d'Alba Pomares fora. Les del Baix Llobregat ho intentaven més amb el cor que amb el cap. Xut del número 20 a les mans de la Berta Noguera. El RCD Espanyol seguia demostrant el seu bon joc i qualitat. Vaselina de Sara Serna per sobre de la porteria. Possible penal sobre Marta Yañez. Gol anul.lat a Alba Pomares per fora de joc. Darrera ocasió del F.C. Llevant Les Planes xut de la seva n º 15 fora.
0-5: Sortida de la portera i Debora García se la posa ajustada pel pal esquerre. Xut d'Alba Pomares fregant el pal. Vanesa Gimbert xuta fora. Vaselina d'Alba Pomares per damunt de la porteria.
Alineacions:
Llevant les Planes: Cristina, Betlem, Patry, Tania, Cristina, Mireia, Eva, Sonia, Núria, Leti i Afra.También van jugar:: Eve, Maria, Cintia, Joana i Alena
Alba Montserrat, Andrea Pereira, Marta Torrejón, Ana María Romero "Willy", Vanesa Gimbert, Sara Monforte, Silvia Meseguer, Marta Yañez, Núria Mendoza, Carla Cotado, Alba Pomares, També van jugar: Lara Rabal, Debora García, Mary Paz Vilas, Sonia Matías, Sara Serna, Berta Noguera.

JOSE CARRERA ha dit...

Missatge per a les jugadores del RCD Espanyol.Tots sabem que avui heu lluitat fins al final del partit per quedar campiones, encara que la fortuna no va estar del nostre costat, estem amb vosaltres. Passi el que passi, nosaltres som els vostres fans. Sou les nostres ídols i us estarem sempre animant. Us desitgem molt bona temporada. El presumpte culpable és la Directiva. Per això animem a tots a signar.http://www.peticionpublica.es/PeticaoListaSignatarios.aspx?pi=P2011N12380




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M