dimarts, 30 d’agost del 2011

EL FEMENÍ "B" GOLEJA AL FILIAL DE L'ESTARTIT (7-0)


















RCD Espanyol Femení “B”: 7 - UE L’Estartit “B”: 0

A partir del segon gol, l’Estartit s’enfonsa davant un bon Espanyol “B”.

Amistós disputat la tarda de dissabte al camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià entre els filials femenins del RCD Espanyol i la UE L’Estartit. El resultat final conseqüència d’una gran segona part (la primera va finalitzar amb victòria mínima de les espanyolistes), no deixa lloc a dubtes de la superioritat perica davant les gironines, al menys en aquest encontre.

Malgrat el domini local el primer temps va ser força igualat amb un Estartit bastant sencer que no feia endevinar que acabaria sucumbint tant clarament davant un Espanyol que va tenir a la seva davantera centre Laura Carriba a la jugadora més destacada en aconseguir tres dels set gols blanc-i-blaus. Menció també especial per la portera perica Mireia que va realitzar l’aturada del partit amb una gran estirada en una pilota que semblava a ulls de qualsevol que acabaria suposant el primer gol del conjunt gironí.

Laura Carriba va anotar el primer de falta directa a l’escaire dreta. El segon amb una perfecta definició amb sang freda en el començament del segon temps, i el tercer al transformar una pena màxima que va cometre l’equip visitant sobre Mónica. El llançament va enganyar a la portera gironina i va sentenciar l’amistós.

A partir d’aquí, el conjunt visitant psicològicament es va venir avall i els canvis efectuats tampoc li van respondre davant un Espanyol B molt superior. Encara Laura Carriba hagués pogut aconseguir un poker de gols, si la seva rematada de cap a un centre des de la dreta no s’hagués estavellat al travesser.

De sortida va formar part del onze inicial la mexicana Priscila Gaitán Bernat, que és de les quatre mexicanes, l’escollida pel cos tècnic per formar part del filial femení. Però també van jugar altres dues de les jugadores mexicanes: Viridiana Salazar “Vidi” que va anotar el quart recollint molt oportunament el refús del travesser a un bon llançament d’una companya, i Ileana Góngora.

El cinquè gol va portar la signatura de Mónica López que va rebre en profunditat i d’un xut ras va superar a la portera de l’Estartit. El sisè, obra de Priscila al superar en l’u contra u a la portera. Va tancar el compte golejador, de nou la mexicana Vidi amb una bona jugada personal penetrant pel mig i encarant a la portera va cloure perfectament la jugada, marcant el seu segon gol i darrer del conjunt de “Titi” Camúñez.



RCD Espanyol Fem. “B”: Mireia Nàgel, Linda, Jazmina, Queralt, Sara García, De la Cruz, Mónica López, Mónica Orteu, Mayra, Priscila i Laura Carriba.
Substitucions: Judith per Mónica Orteu, m. 36; Andrea per Priscila; Vidi, Iliana, Tania i Laura Barrau per Mayra, Linda, De la Cruz i Sara, m. 58; Mónica Orteu per Judith; i Priscila per Laura Carriba, m. 81.

Gols: 1-0: Laura Carriba, m. 24; 2-0: Laura Carriba, m. 49; 3-0: Laura Carriba, (pen.), m. 52; 4-0: Vidi, m. 68; 5-0: Mónica López, m.77; 6-0: Priscila, m. 86; 7-0: Vidi, m. 89.

Incidències:
Encontre amistós de preparació del conjunt de Titi Camúñez cara al proper campionat davant un rival de la categoria, el filial de l’Estartit. Ciutat Esportiva de Sadrià, camp tercer. Tarda assolellada que va anar deixant pas a un augment dels núvols de manera considerable.





CF Suburense: 1 - RCD Espanyol Femení "C": 3


Per la seva part, el Femení "C" va disputar la tarda del diumenge, el seu primer encontre de pretemporada amb triomf en el Mpal. d'Aiguadolç a Sitges, davant el CF Suburense. Els gols espanyolistes van ser aconseguits per Carla, Adri, i la jugadora del Cadet Andrea.


1 comentari:

JOSE CARRERA ha dit...

La Directiva no ha renovat a Vero Boquete que va demostrar que és una crack, una campiona,una grandíssima jugadora amb el RCD Espanyol,a més de ser la millor jugadora en els USA.Li desitgem sort i que triomfi amb el seu nou equip.Les joves promeses internacionals Viri Suaste, Cora Calderon, Ileana Góngora,Priscila Gaitan i Haruna Kawashima van ser convidades per RCD Espanyol.A cap d'elles li han posat ni una habitació, etc.La japonesa sembla que va marxar per això.Paper vergonyós de la Directiva




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M