dijous, 1 de setembre del 2011

MATTIONI, ALTRE COP AL QUIRÒFAN

L'ESPANYOL "B" GUANYA 0-2 EN L'AMISTÓS A TORDERA



Felipe Mattioni haurà de passar en els propers dies pel quiròfan. Pateix una lesió al creat anterior del genoll dret i haurà de passar pel quiròfan.


Definitivament aquest noi no té sort. Un altre que segueix les passes de Ivan de la Peña. Per una lesió de sis mesos, un any. Ara ja veurem per quan... Darrerament, les desgràcies i noticies poc il•lusionats sovintejant Cornellà - El Prat. Així segur que arribarem als 40.000 socis, oi senyor Condal ?


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Josep Ma. i Cia. No estic d'acord amb les teves apreciacions. en vers Mattioni i el Cap de Turc Condal.Peró si la mala sort que te aquest xicot, des de que va arriba al RCDE.
Salut i endavant Espanyol, per veure el B.
Figot47

Josep Maria ha dit...

Evidentment que no té la culpa el sr. Condal de la mala sort d'aquest noi. Però hi ha quelcom en una entitat que és diu planificació. Planificació que encara que sigui obra i gràcia dels tècnis diu, que el responsable final de tot és el president. I en aquest cas, es va prescindir de Chica, quan tots sabíem que aquest noi com a mínim encara trigaria uns mesos en jugar, i qui sap... Tenint a Galán (sense comentaris) i necessitant a la medul·lar a Javi López davant el pobre rendiment de la dupla Baena-Javí Márquez, aconsellaven tenir un jugador de la pedrera com és Chica que a més en cas d'una hipotètica (toquem fusta) lesió de Dídac Vilà podia jugar també per l'esquerra. Quan deixes coixa la defensa, t'arrisques a això. Al gener passat, quan vam vendre aquells dos, immediatament, va caure l'altre mitja defensa. I en quant a la referència al senyor Condal, és que no pot sortir aquest bon home parlant de 40.000socis (que pràcticament ni caben al camp) quan tot és un llistat de desgràcies, traspassos a meitat de preu, abandonament de l'entitat de jugadors carismàtics i alguns d'ells per la porta de darrera, etc. Fitxar un jugador com Pandiani, dubto molt que il·lusioni a grans quantitats d'espanyolistes i a sobre que ens diguin que han fitxat (en refèrencia a Romaric i Pandiani) als objectius desitjats (?)... ja em direu.
AMb Mattioni suspitavem que trigaria molt de temps per que a més psicològicament el nano té a qui semblar-se que no vull citar, per lo qual, Chica mai hauria d'haver sortit de l'Espanyol. Ara, la desgràcia es ceba amb l'Espanyol, però després d'una dolenta planificació. Els errors, és paguen i car.
I consti, que cito Condal per la referència dels 40.000 socis. Que tant jo com la gran majoria d'espanyolistes no ens enganyen i ja sabem de sobres qui segueix manant a l'Espanyol. Salutacions Figot47.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M