dissabte, 3 de setembre del 2011

PRIMERS AMISTOSOS DELS MÉS PETITS

Si la setmana passada ja s’havien incorporat als entrenaments i havien disputat el passat dissabte i diumenge els primers amistosos els equips infantils i alevins, avui i demà seran els benjamins i prebenjamí els que disputaran els seus primers amistosos, motiu pel qual ja es pot dir que Sadrià, a excepció de l’Escola, comença a funcionar ja a ple rendiment amb la pràctica totalitat d’equips del futbol base. De moment amistosos, ja que la temporada oficial no començarà fins el 24 i 25 de setembre.

El cap de setmana passat, iniciaven la pretemporada els conjunts infantils i alevins.



RCDE Infantil “A”: 0 – Cadet “B” Sant Gabriel: 3









L’equip Infantil “A” que enguany entrena Miguel Ángel Samprón, va perdre a casa 0-3 davant el CE Sant Gabriel en un encontre que es va disputar a l’horari inusual de les 20:00 hores del dissabte. La superioritat física del cadet del Sant Gabriel va marcar un amistós en el que l’Espanyol va veure com s‘avançava en el primer temps l’equip col•legial.

En el descans va caure un autèntic xàfec d’aigua que va fer inclòs pensar en la suspensió, però va anar minvant i quan va començar el segon període, remetre i va acabar desapareixent el líquid element.

En el segon temps, el Sant Gabriel va semblar sentenciar l’encontre amb un segon gol; dic semblar, ja que l’Espanyol va tenir fins a tres clares ocasions per intentar la remuntada: Un llançament de lliure directe al travesser, una ocasió molt clara d’un contra u amb el porter resolta amb una vaselina que va sortir fora, i la darrera, un remat al pal de la porteria col•legial. Per la seva part, el conjunt visitant que va matar l’encontre amb un tercer i definitiu gol, també va tenir les seves oportunitats com un u contra u resolt pel porter espanyolista o també una rematada al pal.


Altres encontres:
Per la seva part, el Infantil “B” de David Fernández, amb la generació d’or del futbol base espanyolista (l’antic Aleví A de la 2010/11) va vèncer dissabte 3-4 al Igualada CF Infantil "A", a les Comes, amb dos gols de Joan, Albert Alavedra i Guillem. A l’endemà, a la Ciutat Esportiva de Sadrià va empatar a tres gols amb el Jàbac Can Jofresa Infantil “A”.

L’ Aleví “A” del RCD Espanyol va vèncer 10-1 al Bordeta de Lleida en amistós disputat a la tarda, a la Ciutat Esportiva de Sadrià.

El Cadet “A” de Dani Fernández va derrotar diumenge passat a la UD At. Gramanet Juvenil “B” per 0-5 al Mpal. de Santa Coloma amb gols aconseguits per Andreu (2), Quique (2) i Gamisans.


Ara, torn pels benjamins.

Aquest cap de setmana disputaran els primers amistosos de pretemporada els més petits del futbol base espanyolista.


El Benjamí “A” s’enfrontarà al Mpal. de Can Peixauet (Sta. Coloma de Gramanet), a l’equip colomenc a partir de les 09:15.


El Benjamí “B” ho farà davant el CE Mollet aquest dissabte a la Ciutat Esportiva del RCDE a les 15:30, mentre que demà diumenge es desplaçarà a Montgat, per enfrontar-se en el Mpal. de la localitat del Maresme, al conjunt local a partir de les 10:00 hores del matí.


Per últim, el Prebenjamí, també tindrà com a rival la Grama, també en el Mpal. de Sta. Coloma, avui a les 10:30 hores.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M