dilluns, 29 d’agost del 2011

EL JUVENIL GUANYA A FRAGA
EL XVI MEMORIAL SANTIAGO BELTRÁN.

Foto d'arxiu.


Tercer consecutiu

El RCD Espanyol Juvenil “A” es va endur el XVI Memorial Santiago Beltrán de futbol juvenil que com cada darrer cap de setmana del mes d’agost té lloc al camp de “La Estacada” de Fraga, la capital del Baix Cinca.

Amb aquest nou triomf, l’Espanyol aconsegueix el setè Memorial Santiago Beltrán, i tercer de manera consecutiva, al vèncer en la final al Villarreal (2009), Nàstic (2010) i ara al Huesca (2011). L’Espanyol és qui encapçala el palmarès havent-se adjudicat el torneig en els anys 2000, 2001, 2002 també de manera consecutiva, 2007 i les tres darreres edicions mencionades. El Real Zaragoza acumula tres títols (1996, 1997 i 2006), mentre que altres clubs que s’han fet amb aquest Memorial Santiago Beltrán han sigut la UE Lleida (1998) el Valencia CF (1999), la Real Sociedad (2003), el Sporting de Gijón (2004), Club Atlético Osasuna (2005), i Villarreal CF (2008).

Dissabte van tenir lloc les semifinals davant el Lleida Esportiu. L’equip entrenat per Dani Poyatos va accedir a la final després de desfer-se del conjunt de la Terra Ferma per 3-0. La SD Huesca va donar la sorpresa derrotant 3-2 al Real Zaragoza, obtenint un lloc a la gran final.

A la final, l’Espanyol es va avançar des del punt de penalt en el segon temps, empatant el conjunt aragonès en la recta final del partit i quan ja els penals semblava que dictarien sentència, l’Espanyol va aconseguir el gol del triomf. En el tercer i quart lloc, el Lleida Esportiu va golejar amplament al Real Zaragoza per 6-3. La SD Huesca que no va poder conquistar el torneig, si que se’n va dur els guardons al millor jugador, i màxim golejador.



3 comentaris:

Anònim ha dit...

Es Rufo el millor jugador d'aquest juvenil A? creieu que tenen opcions de guanyar la lliga?

Josep Maria ha dit...

Ni sé si és el millor ni dir-ho és el més adient per la meva part per que es podria interpetrar com una desconsideració a altres jugadors de molta qualitat de l'equip. El que si que tinc que dir, és que des que va arribar a l'Espanyol de ben petit, sempre als que seguim el futbol base -entre els que em compto- ens ha agradat el Rufo com el que més. Sempre hem vist i apreciat la seva lluita inclòs amb les seves pròpies desaventatges - el físic i en els darrers anys, lesions- i sempre hem vist el seu esperit de superació,la seva lluita contra factors dels que poc pots fer. La seva qualitat es innegable, i és per això que sempre els que seguim el futbol base ens alegrem que per fi, pugui acabar explotant i si és en el juvenil A molt millor ja que és quan de veritat s'ha de donar el do de pit i quan els jugadors han de mostrar les seves reals virtuts cara a l'ascens al filial.
En aquests moments viu un moment dolç amb gols i bon joc i no tinc més que paraules positives i de satisfacció com a altres jugadors que els hem vist crèixer des de ben petits com a jugadors i persones.

Salutacions.

Anònim ha dit...

jose m estado mirando la lista de jugadores del juvenil A y veo que hay 25 jugadores como crees que haran las convocatorias ya que solo pueden jugar 16 .los bajaran al juvenilB o subiran al español B ??????????




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M