dimarts, 31 d’octubre del 2006

L'ATLETISME JA MARXA....

Thank you very much Drogba. ¡Congratulations Chelsea!



Aquest diumenge l’Associació Esportiva en Blanc i blau d’Atletisme començarà aquest cap de setmana, a disputar la primera prova.

Serà en Sant Boi, ciutat on era fill el llegendari Constantí Miranda. Per aquesta cursa, segons ha pogut saber SENTIMENT PERICO de fons directes de la Junta Directiva de l’Associació, els participants portaran la mítica samarreta blanca amb l’escut de l’Espanyol que varen portar els mítics Charlot i Coutiè entre altres pioners de la fundació de la secció espanyolista als anys vint. Per aquesta cursa, els participants seran de categoria juvenil.

A partir del dia dotze de novembre ja estrenaran la que serà samarreta oficial de l’Associació, que portarà les clàssiques ratlles blanques i blaves horitzontals de la que va ser secció d’Atletisme del RCD Espanyol. A Quintanar de la Órden, ja participaran atletes sèniors, com les germanes Pulido que han sigut invitades a aquesta cursa del diumenge dia 12. Encara no està decidit la data de la presentació de l’equip d’atletisme que portaran els colors i l’escut del club perico, però segons les mateixes fons, l’acte en principi es farà a l’Hotel Plaza. A més, cal dir, que hi ha hagut una altre incorporació; es tracta del marxador Corbacho.

Sentiment Perico, sempre amb tot el que signifiqui difondre el sentiment blanc i blau, i engrandir social i esportivament el nostre club, seguirà informant a mida que es vagin produint novetats.


foto: Albert Charlot guanya el I Campionat d'Espanya de fons (50km. marxa) 15-10-1922
Agraïm a Jordi Puyaltò i a Pericos On Line el seu esforç per recuperar la memòria històrica de nostra Entitat.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

El que s'ha d'agrair es la teva feina Josep Maria, visito molts llocs webs que parlen sobre el nostre club, pero ets l'unic que informes i escrius d'alguns temes determinats (femení, futbol base,seccions...)i a sobre amb molt rigor.Gràcies i endavant

Anònim ha dit...

Hola Josep Maria. El motivo de mi comentario es sin ánimo de reciticarte, que el Alberto Charlot quedó Campeón de España el 15-10-1922, no el 15-02-1922.Un cordial saludo y espero que hasta pronto.

Josep Maria ha dit...

Correcte i moltes gràcias per la rectificacio. Savia per el teu informe i de Xavier Boro a Pericos On lineque era aquella data, però al transcriure les dades, vaig tenir el lapsus, per les presses que son mal mal conselleres. L'extrany es que no m'en adonés del tema. Vaig tenir problemes amb la foto, que el blogger fa dies que no va gaire a l'hora, i el vaig tenir que editar dues vegades... a la segona per posar la foto i el corresponent peu, a sota, vaig cometre l'errada al tornar-ho a escriure. Sense que servei-xi d'escussa... ¡mea culpa!




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M