divendres, 3 de novembre del 2006

RESULTATS I COMENTARI UEFA W.CUP.

Resultats Copa Uefa. Grup de l’Espanyol


Ajax 3 Austria Viena0
Zulte Waregem 3 Sparta Praha 1




En altre ordre de coses, voldria fer esment, d’un petit comentari, a nivell europeu, ja que demà es disputen les semifinals de la UEFA WOMEN’S CUP on tots sabeu que hi va participar-hi el nostre equip femení com a vigent campió de la Superlliga i representant per tant, del futbol femení a nivell espanyol. Fa unes setmanes es van disputar aquells partits de quarts de final que nostres noies varen somiar pogué arribar a jugar, precisament en front el que era el campió actual d’Europa, el Frankfurt alemany.
Al final tots sabem que no va ser possible, però que al menys ho havien intentat i que el grup que en desgràcia més que en sort, els hi havia tocat, era un grup molt fort. Els fets així ho han corroborat. I dic això per si no ho sabeu, el Koltbon IF noruec que jugant al seu camp va ser el botxí del conjunt entrenat per Santy Fernández, es va carregar al campió d’Europa i cap de sèrie número 1 de la competició i per mes inri jugant al seu estadi, el partit de tornada, malgrat fos per assolir més gols en camp contrari. (2-1/2-3) Això dona la veritable mostra del que tenien les nostres noies en front.
No oblidem afegir un lamentable arbitratge, i un rodatge molt superior ja que la lliga a Noruega ja feia més de mitja volta que havia començat, mentre que aquí érem en època de pre temporada. I l’altre rival nostre el Umea IK, que es va enfrontar al campió d’Holanda, el Saaestum, botxí la temporada passada de l’Athletic de Bilbao en primera fase, va resultar apallissat per un global de 11-3 !! (1-6 l’anada en els Països Baixos, i 5-2 la tornada). Com veieu, la trajectòria de les nostres noies no tenia rés a envejar a la dels altres equips que s’han enfrontat a aquests dos monstres del futbol femení europeu.
Per cert, demà s’enfronten en una semifinal; un acabarà sent finalista. L’altre semifinal sortirà del Arsenal Ladys (que va apallissar 9-1 en el còmput global al Breidablik islandès) i el Brondby danès (aquest va ser el nòrdic que ens faltava) que va donar la sorpresa al deixar fora a l’actual fins les hores, subcampió d’Europa el Turbine Postdam, per un global de 3-0 a Dinamarca, i derrota mínima a Postdam, 2-1.


Ho tenia que dir fa dies, en honor de les nostres noies, però per diferents motius no trobava l’ocasió. Avui ho faig. Per cert, aquests belgues, han fet set gols en dos partits.

Em refereixo als nois ara...que vagin en compta els Valverde Boys... que el Zulte tot i ser un equip mig professional, es també campió de copa... i tot que em començat bé la competició europea, tots sabem el que avui es blanc... I que no se m’oblidi... bon profit amb les rotacions.. ens seguirem fartant de rotacions, continuarem tenint que seguir empassant-les, doctrina Valverde... i per favor, qui pugui que vagi al camp... si no hi ha exigència a nivell de grada... que voleu esperar dels jugadors...



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M