dimecres, 1 de novembre del 2006

EL JUVENIL GUANYA A LA DAMM: 1-0 (CHARLY)

El Juvenil A, més líder. L’equip de Perarnau obre forat a la classificació.

L’Espanyol juvenil ha guanyat per la mínima, a un equip, la Damm, que ha demostrat el per que de la posició que ocupa a la classificació.

Els primers quinze minuts han sigut de domini altern, molt migcampisme i poques ocasions clares de gol, per no dir-ne cap. Molta lluita, i un equip el cerveser que ha posat difícil les coses al conjunt perico. Al minut quinze ha sigut la Damm la que ha donat el primer avís, amb una arribada a l’ àrea perica que ha acabat Isaac aturant el remat visitant. Al disset ha arribat la primera gran ocasió del conjunt blanc i blau; una pilota centrada per Jesús, i Xavi en primera instància no encerta a connectar el seu remat, i en el segon intent ho fa d’esquenes amb una xilena que amb dificultats atrapa Pablo. Mica a mica, el conjunt local s’anava imposant en el joc, i les internades per banda començaven a crear problemes a la línia de reraguarda visitant. Al minut 32, una centrada molt bona de Ricard, per banda dreta, Jesús remata de cap surtin la pilota per d’amunt de la porteria de la Damm. Cinc minuts després, la Damm ho intenta amb una falta que surt fora, per poc. Al 37 Jesús no pot connectar el seu remat, ja que s’anticipa el defensa visitant, molt més ràpid. I al minut 38, arriba el gol que ha donat els tres punts a l’equip de Oscar Perarnau: Pilota centrada per la dreta per Xavi, i molt atent, Charly Lumbreras envia als fons de la porteria. Encara podia haver incrementat la avantatja abans d’enfilar el camí als vestidors, si la centrada de Guille, hagués pogut ser rematada per Jesús en millors condicions, ja que l’oposició del seu marcador ho ha impedit.

La segona part comença i als quatre minuts torna a ser Jesús qui a la mitja volta dins l’àrea connecta un remat que se’n va fora, alta. Un minut després gran jugada de Xavi, però la pilota centrada es rebutjada per el defensa que arriba abans que els atacants pericos que estaven a punt. Al minut 7 Raventós, remata de cap, fregant el pal de la porteria defensa per Isaac. La Damm dona senyals de vida, i va a per l’empat. Al minut 9 altre ensurt; Isaac rebutja malament una pilota, i el posterior remat després de quedar morta l’esfèrica, es interceptat per Javi Cantero que obstaculitza el xut del davanter rival. Al 14, Charly, marca però l’àrbitre ja havia indicat que la jugada quedava invalidada. Al 20’ Charly ho torna ha intentar des de la frontal. Al 23 una de les més maques jugades del partit, després que tota la línia del mig i davantera, hagin tocat de primera, i acabi la pilota a peus de Jesús, que envia en profunditat a Charly i el seu remat l’acaba parant Pablo. Al 34 el tercer ensurt de consideració que s’han emportat la parròquia blanc i blava; Isaac surt de punys en una pilota aèria, el seu rebuig queda curt i en dos temps té que treure’s com pot de sobre la pilota, davant el remat no molt afortunat del conjunt visitant. A la següent jugada, es Oscar Reyes qui té que salva el perill quan treu amb el cap una pilota que ja es colava. Era l’ultima opció ja de la Damm que s’ha mostrat com l’equip més fort dels que han passat per la Ciutat Esportiva en aquesta Divisió d’Honor Juvenil. Encara hi ha hagut temps per que l’Espanyol amplies la renda, però la rematada de cap de Guille, fluixa, no era la millor jugada havent altres companys en millor situació. Al final tres punts més per l’Espanyol que obre ja un forat de quatre punts amb la Damm.

Fitxa tècnica

RCD Espanyol: Isaac; Ricard, Guillem Savall, Oscar Reyes, Javi Cantero, Juanjo, Jesús Berrocal (Albert García 77’), Carlos (Fran 91’), Charli Lumbreras (Quique m’73’), José Mendez,(Gerard) Xavi.

CF. Damm: Pablo, José, Uri, Francesc, Raventós, David, Prieto, Costa, Matalmala, Batanero, Siso. Han jugat també: Oscar, Arnau, Pol , Palma.

Àrbitre: Otal González del col·legi de Vilafranca. Desencertat, no ha influït en el marcador, però no es pot dir que hagi tingut una actuació afortunada.

Camp nº 1 de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Partit que ha despertat expectació, degut a que s’enfrontaven primer contra segon a la Divisió d’Honor Juvenil. Matí molt calorós, impropi de les dates en que ens trobem.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M