dilluns, 30 d’octubre del 2006

FOTOS DE LA MATINAL A SADRIÀ

Resta de partits del diumenge

El juvenil B va guanyar per 4-1 al Jabac Can Jofressa , tot i marcar primer el conjunt egarenc. Sergio Ginés, Lucas Porcar, Marc de Val, i Toni Cunill, van donar la volta al marcador amb els seus gols.

El Cadet B va guanyar ahir el seu partit al Camp de Torres de Palau, en front el Girona, al grup segon de la Preferent Cadet, per 0-3.

Les nenes entrenades per Marta Cubí i Ricard Ribes, van golejar amb un resultat d’escàndol al EFO (Escola de Futbol Olesa) per 24-0, amb 7 gols de Andrea de la Fuente,4 de Mikaela, 3 d’Ari, 3 d’Alexia, 2 d’Altman, i un gol aconseguit per Marta, Andrea, Sara, Mireia, i Andrea Rius.

El cadet femení també va golejar al seu desplaçament a Torrroella.(1-7)

Fotos amb un toc d’humor, de la matinal ahir, a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, on vam pogué gaudir de grans partits... Infantil A femení, Juvenil B, i Femení A. Per cert les nenes de l’Infantil, després de marcar 24 !!!! gols s’ho van passar d’allò més bé amb la remuntada de la seva entrenadora Cubí, i companyia, davant el Sevilla FC.

A la foto
1era. , 2ona, imatges del partit de l’Infantil A femení en front l’Escola Futbol Olesa (24-0) a la 3era foto, imatge de la mitja part, a la 4a., un grup de jugadores del Sevilla posen per la camera de “Sentiment Perico” abans de començar l’encontre. A la 5ena., veient el moment en que surt el nostre equip al terreny de joc. A la sisena es veu el moment en que l’àrbitre del partit és a punt de xiular l’inici del matx. A la setena foto veiem les nenes de l’Infantil que varen estar animant al femení A, mentre aquest perdia amb el Sevilla. A la vuitena podeu veure la golejadora d’aquest equip (De la Fuente amb 7 gols !!!, la del centre). A la novena foto, el moment en que Marta Cubí ha reduït distàncies al marcador (1-2). A la desena, l’Espanyol h’ aconseguit el tercer gol. Inés la portera visitant mira a la banqueta. L'equip visitant centra del mig del camp. El públic ho celebra, i les nenes també. La remuntada s’ha produït; Altre cop el Sevilla femení sucumbeix davant las blanc i blaves. A la següent foto, els fidels de Sadrià, de darrera la porteria “la penya del Llanto” com popularment es coneix, amb rostres d’alegria comencen ja a marxar, però abans “Sentiment Perico” sempre amb els afeccionats pericos i a peu de camp, recull la instantània. El senyor Molina com a “honorífic president de la Penya del Llanto, jejeje” ens demostra que això si que és “LA FORÇA D’UN SENTIMENT”. I per últim, interessant-nos per com es troba la golejadora esquerrana Sara Serna, que ha tingut que ser substituïda al minut 42, per ressentir-se de molèsties (ja s’entrenava a part abans del partit), no sé que opinarà el metge, però a mi em va semblar que estava molt bé..... (a la foto...)

4 comentaris:

Emilio ha dit...

Josep, dime la verdad, ¿ cuantos "currantes" tienes para dar tanta información de nuestro club ? .^_^.

Por que no llevo que si no, me quitaba el sombrero ahora mismo.

Josep Maria ha dit...

Te diré sinceramente, por que la gente que me conoce me ve... tu claro desde Ibiza es más dificil, jeje.. que este fín de semana, de nuestro club he visto in person, el partido del Cadete A,del juvenil A, del infantil A femenino, del juvenil B, del femenino A, y por tv. el derby de filiales, y el primer equipo haciendo zapping en varias emisoras + reportajes. Ahí está el secreto... estando presente...y después hacerlo o intentándolo hacer lo mejor posible, no siempre se logra por que no puedes estar en todos los sitios...

Emilio ha dit...

A siempre me ha encantado el futbol base. De hecho, disfruto mas yéndome a ver un partido de los juveniles del club en el que yo jugaba de crio, que no viendo cualquier partido de primera en la tele.

El año pasado, tuve la ocasión de ver al Espanyol juvenil en Ibiza. Ganaron 0-5 y daba gusto verlos jugar.

Ojalá el primer equipo jugase tan bien como los crios.

Anònim ha dit...

Increible trabajo, magnifica aportación relativa al futbol base. Mis felicitaciones José Maria.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M