dissabte, 11 d’octubre del 2008

EL CADET "A" PERD DOS PUNTS, MOLT DESENCERTAT CARA A PORTA (0-0)










RCDE CADET A: 0 -CE EUROPA: 0

Desencert cara a porta en un fluix partit

El RCD Espanyol Cadet A, no ha passat de l’empat a zero en un mal partit, en el que no li han faltat oportunitats malgrat tot per pogué guanyar amb claredat tenint en compta que ha jugat des del minut amb superioritat numèrica al ser expulsat el dorsal 18, després d’una dura entrada tenint ja una targeta en el seu debe. Amb tot, l’Espanyol no ha fet un bon encontre i ha acabat cedint dos valuosos punts.

Dels vint-i-cinc minuts primers poc a dir. L’Espanyol domina tret dels dos o tres primers minuts, però sense cap tipus de profunditat fins que ha arribat la jugada de l’expulsió totalment merescuda ja que ha estat una entrada a Jaime molt forta i ja tenia una cartolina el jugador europeista.

Ocasions en la recta final del primer temps
A la mitja hora, una passada en profunditat, s’avança el porter visitant a Joan Angel, però el rebot li cau a Gerard Muñoz que dribla al meta i sense angle en la mateixa línia de fons, fa un centre xut que el dorsal 5 rebutja sota pals, sent Jandro qui ho torna a intentar rematant gairebé a porta buida, però de nou un defensor (aquest cop el dorsal 17) treu en la mateixa línia de gol.

Gerard també té una bona ocasió faltant cinc minuts per el descans, però el seu xut es rebutjat pel porter. Una internada de Joan Ángel que es marxa per banda, retalla, i centra però de nou el defensor europeista treu dins l’àrea petita avançant-se en aquest cas als davanters espanyolistes que esperaven la passada. Amb un xut de Gil, que tot i que no ha blocat el porter, se li ha escapat sortint a còrner, s’ha posat punt final al primer temps.

Més del mateix en el segon temps
La segona meitat malgrat els canvis ha estat un calc de la primera. Poca profunditat en els començaments, l’Europa molt tancat, i a mica que s’ha desgastat el conjunt de Gràcia, l’Espanyol ha anat cada cop més decidit a posar setge a la porteria rival, introduint variacions més ofensives el tècnic, (ha substituït a un defensor, David per un home d’atac) tenint lloc als darrers minuts de l’afegit les millors ocasions.

Una passada d’esperó de Joan Ángel a Ivan que havia sortit al segon temps, es rematada defectuosament per el davanter perico. Víctor tampoc està més afortunat en un franc remat de cap en una centrada per la dreta, i lliure de marca remata fora.

Un centre xut de Jandro s’estavella a l’exterior de la xarxa. Els minuts passaven i no hi havia manera de trencar la sòlida defensa visitant tot i jugar amb deu. Un remat de Gerard de cap, es marxa també per sobre.

Ocasions molt clares a l’afegit
Han estat aquests minuts quan millor ha jugat l’equip, arribant amb claredat però la bola ja no ha volgut entrar: Una penetració de Gil conseqüència d’un llançament en curt de falta, arriba fins la cuina, i a menys de dos metres de porta hem comptabilitzat fins a tres rematades a boca de canó dins l’àrea petita, que increïblement no han acabat entrant, en un embolic tremend.



RCD Espanyol: Víctor, Jaime, David, Nil, Víctor Álvarez, Jorge, Jandro, Joan Ángel, Gerard, Xavi Solé i Gil. Substitucions: Marc Molina per Nil, m. 41; Sergi Darder i Ivan per David i Jandro, m. 50: Antonio per Jorge, m. 59; Quiles per Jaime, m. 67.

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Matinal assolellada.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M