dilluns, 6 d’octubre del 2008

EMPAT PERICO AL BERNABEU (2-2)

REAL MADRID: 2- RCD ESPANYOL: 2

Bon partit
El RCD Espanyol ha tret un punt de la seva visita a Chamartín, en un encontre en el que tant podia haver perdut com haver guanyat, en el que els homes de “Tintín” Márquez han tornat a donar-lo tot sobre la gespa i han tingut ocasions per endur-se els tres punts. Al final, l’empat fa justícia al que s’ha vist. L’àrbitre malament, però ha repartit errades varies.

Dues vegades s’ha avançat l’Espanyol en el marcador
Al contrari del que va succeir al darrer desplaçament, avui Márquez ha col•locat sobre el camp, el millor onze que podia treure, amb la tornada de Ivan de la Peña i sense rotacions sense sentit.

El càntabre ha realitzat un gran primer temps i ha mogut l’Espanyol amb criteri (i amb passades impossibles, també cal dir-ho), fins que en el segon temps ja acusat molt el cansament i el seu rendiment ha baixat ostensiblement al igual que el de Raul Tamudo.

L’encontre ja ha començat força mogut amb una ocasió per Higuain que ha xutat alt. Iker ha tingut que rebutjar un llançament de falta a càrrec de Luis i posteriorment una volea de Román s’ha marxat fora després d’un bon contracop.

Penal a Tamudo
En el minut 19. Heinze comet penal sobre Tamudo quan aquest el supera. El davanter de Santa Coloma, després de nou mesos sense mullar, llença magistralment el penal ajustant la pilota al pal esquer de la porteria de Casilla. Aconsegueix el seu primer gol a Chamartín.

Poc ha durat l’alegria a Can Perico, ja que tan sols quatre minuts després, una centrada per la dreta de Sergio Ramos ha acabat sent rematada per Raul, davant el desencert de la cobertura perica que potser hagués pogut fer quelcom més.

No trigaria gaire l’Espanyol en tornar a posar-se per davant en el marcador gràcies a una jugada entre Roman (molt irregular, amb moltes pèrdues de pilota) i Nene (bon partit del brasiler) que ha acabat amb una centrada llarga, passada al segon pal, on Luis García s’ha llençat amb tot per aconseguir enviar l’esfèrica al fons de la porteria, celebrant-lo amb la seva clàssica tombarella. No era per menys, l’Espanyol guanyava al Madrid en el seu propi feu.

L’Espanyol ha pogut sentenciar en el minut 38 al 40 l’encontre (bé, amb 1-3 tampoc va ser suficient per endur-se el triomf fa dues temporades amb hat trick de Pandiani, però sempre no s’aixeca un resultat advers de dos gols...)
Primer, amb un llançament de lliure directe que Luis García ha enviat a la base del pal dret, i el refús ha acabat sent tret de la mateixa línia de gol per Pepe, que moments abans havia vist la targeta groga per una dura entrada.

Instants després, és Moisés Hurtado qui amb tot a favor, remata de cap tant malament com el noi ha sabut, quan tenia l’1-3 a l’abast.

I el que son les coses, una errada de concentració en el temps d’afegit, quan passaven un minut i quaranta segons dels 45’, entre Sergio Sánchez, Jarque i companyia, ha permès al Madrid empatar el matx, mitjançant Raul de nou. Aquesta errada ha estat clau per que l’Espanyol no s’hagi endut els tres punts, davant un Madrid que a bon segur hagués tingut que deixar encara molts mes forats dels que ha deixat en el segon temps.

Lacruz (bastant segur) ha tingut que sortir per Nico Pareja que no ha superat els problemes físics que feien perillar la seva participació en el partit.

El Madrid crescut per l’empat, ha sortit a fons en aquest segon temps (amb Robben), i ha disposat d’ocasions mitjançant Van Nistelroi que d’esquenes ha rematat aturant molt be Kameni, o un remat de Jarque sobre pròpia porta que a part de la gran intervenció del camerunès, el col•legiat ja havia invalidat per posició anti-reglamentaria.

L’Espanyol ho ha provat amb un xut de Nene que Casillas ha aturat en dos cops, o la primera de les jugades polèmiques, on Nene es derribat dins l’àrea petita per Pepe, que a més del màxim càstig hagués significat la segona cartolina del central madridista.
Tamudo remata malament amb l’esquerra quan es trobava en situació immillorable.

El Madrid ha tingut la millor oportunitat amb un remat de Van Nistelroi que Kameni ha respost amb una gran intervenció, salvant el gol. Un xut de Sneijder que reapareixia després d’una lesió, ha estat aturat per Kameni en dos temps.

Márquez ha volgut buscar la profunditat de Coro, però el de Banyoles no ha estat encertat. El joc espanyolista amb Tamudo bastant desgastat i sense Roman i de la Peña al camp, ha anat baixant de manera considerable i el Madrid ha anat pel partit tot i no asfixia, si que ha dominat, i fruït d’aquest domini en una jugada han reclamat penal per una entrada de Lacruz.

El Madrid ha pogut guanyar en un remat de Van Nistelroi tot sol, de cap, a plaer que ha enviat fora, en una jugada que ha nascut d’un clar fora de joc no assenyalat. La darrera oportunitat blanca ha estat un lliure directe en altre jugada en la que Pérez Burrull ha assenyalat una falta inexistent al mateix bord de l’àrea. La falta s’ha estavellat en la tanca i els madridistes han demanat mans de Moisés que les tenia enganxades al cos.

Al final, empat a dos, i de no ser per Medina Cantalejo, la situació de l’Espanyol seria més que acceptable en la classificació després d’haver jugat davant tres dels quatre monstres del famós calendari.



Fitxa Tècnica:
Real Madrid CF: Iker Casillas, Sergio Ramos, Pepe, Cannavaro, Heinze, Diarra, De la Red, Van Der Vaart, Higuain, Raul i Van Nistelrroij.
Substitucions: Robben per Van der Vaart, m. 45; Sneijder per De la Red, m. 65; Drenthe per Robben, m. 69.

RCD Espanyol: Kameni (8), Sergio Sánchez (7), Jarque (6), Nico Pareja (7), Beranger (6), Moisés (5), Roman (5), De la Peña (7), Nené (7), Luis García (6) i Tamudo (6).
Substitucions: Lacruz (6) per Pareja, m. 46; Ángel (5) per Roman, m. 51; Coro (4) per De la Peña, m. 74;

Àrbitre: Alfonso Pérez Burrull, del comitè cantabre. Ha mostrat targetes grogues a Pepe, m. 37, Sergio Ramos, m. 42, Diarra, m. 89 per part local i a Ivan de la Peña per part espanyolista (66’). En les jugades polèmiques no ha deixat content a ningú.

Gols: 0-1: Raul Tamudo (pen.), m. 20; 1-1: Raul González, m. 24; 1-2: Luis García, m. 31; 2-2:Raul González, m. 45.

Incidències: Estadi Santiago Bernabeu. Raul Tamudo, ha aconseguit marcar el seu primer gol a l’estadi madridista en partit de lliga. A més, ha posat fi a una ratxa negativa de nou mesos sense marcar.
La Penya Blanc i Blava de Madrid amb motiu de l'encontre, ha fet lliurament del trofeu que cada any concedeix, enguany a Josep Manel Casanova, coordinador del futbol base espanyolista. Dani Sánchez Llibre en la llotja junt a Ramon Calderón.

CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ

CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ

.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

VALENCIA CF

16

6

5

1

0

13

4

2

VILLARREAL CF

16

6

5

1

0

9

3

3

SEVILLA FC

14

6

4

2

0

12

4

4

FC BARCELONA

13

6

4

1

1

18

7

5

REAL MADRID CF

13

6

4

1

1

18

9

6

UD ALMERIA

11

6

3

2

1

9

7

7

ATLÉTICO DE MADRID

9

6

3

0

2

12

10

8

GETAFE CF

9

6

2

3

1

7

6

9

RCD ESPANYOL

8

6

2

2

2

6

7

10

RC DEPORTIVO

8

6

2

2

2

5

6

11

R. MALLORCA

8

6

2

2

2

5

7

12

MALAGA CF

7

6

2

1

3

6

8

13

REAL VALLADOLID

6

6

2

0

4

5

7

14

REAL RACING CLUB

5

6

1

2

3

4

8

15

ATLETIC CLUB

5

6

1

2

3

4

9

16

C. AT. OSASUNA

4

6

0

4

2

2

4

17

CD NUMANCIA

4

6

1

1

4

5

9

18

RECREATIVO

4

6

1

1

4

2

11

19

REAL SPORTING

3

6

1

0

5

8

20

20

REAL BETIS B.

2

6

0

2

4

4

8

2 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA TINDRIA QUE HAVER-SE RECUPERAT
EL NOSTRE CRACK TAMUDO UNA SETMANA ABANS, HAGUESSIM GUANYAT EL DERBI.
ADÉU.JOSE CARRERA

Anònim ha dit...

gran partit de tot el equip. aquest any arrivarem a Europa per estrenar Cornella com es mereix,

Joan Pere




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M