dissabte, 11 d’octubre del 2008

VILANOVA-ESPANYOL B i JUVENIL "A"-HOSPITALET, ELS ENCONTRES DE DEMÀ. AVUI DERBI INFANTIL

Vilanova-Espanyol B.
L’Espanyol B visitarà el Camp dels Alumnes Obrers de Vilanova, per enfrontar-se al club local, sisè classificat a la taula classificatòria, en un encontre que donarà començament a les 17:00 hores de demà diumenge i serà xiulat per l’àrbitre del col•legi de Girona, Francisco Cardoso Montesinos.

El conjunt entrenat per Santi Palanca, és a quatre punts dels espanyolistes, motiu pel que encara més, serà un encontre ben complicat pels de Clotet tot i la irregularitat que ha mostrat el conjunt del Vilanova al seu feu (una victòria, un empat i una derrota).

Ivan Diaz continuarà sent l’única baixa al marge de les de llarga duració que ha comptat el conjunt entrenat per Clotet des d’un bon principi de campionat.

El Vilanova es va fundar fa 57 anys, compta amb un estadi amb capacitat per uns 4.000 espectadors, situat al costat de la Ronda Ibérica de Vilanova i la Geltrú. El conjunt que presideix Ramon Centaño ha fitxat una desena de jugadors per afrontar aquesta temporada, dels que destaca, Epitié (ex del Binefar amb el que va aconseguir 17 gols), Cañadas (porter del Masnou), Alburquerque (Badalona B), Yelamos, (Manlleu), David Morillo (Sant Andreu), Eloi (Vilafranca), Baraldés (Igualada), Edgar (Pobla de Mafumet)... També compta en les seves files amb el davanter David Ávila, que a bon segur recordaran els pericos fidels al nostre futbol base.


Horari inusual, pel Juvenil A
El conjunt entrenat per Ramon Guerrero disputarà demà diumenge el seu encontre de lliga corresponent a la setena jornada davant el CE L’Hospitalet, conjunt classificat segon per la cua, i que encara no ha guanyat cap partit encara, sent derrotat en els dos desplaçaments. Solament ha obtingut dos punts d’ambdós empats en la Feixa Llarga.


Fe d'errades: Serà al camp tercer...
L’encontre començarà a les 17:00 hores però no al camp principal com haviem dit si no al tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià i tindrà com àrbitre al col•legiat del comitè territorial català, Juan Rodríguez Pórtoles.

Espanyol i Cornellà, derbi de la lliga Nacional
Els conjunts de lliga Nacional del RCDE i del Cornellà s’enfrontaran demà a les 10:00 h. en el camp tercer de Sadrià amb arbitratge de Carlos Gallardo Martínez del col•legi de Sabadell.

El conjunt de Lluis Planagumà va obtenir el triomf la darrera jornada davant el Sant Andreu i voldrà confirmar que els moments titubejants del començament del campionat son ja historia.

Futbol Base
De la resta del futbol base (horaris en agenda), com a més interessant, el derbi de la Divisió d’Honor Infantil entre Espanyol i Barcelona, repetició de la Final del Joan Babot, tot i que esperem que aquest cop sigui la revenja i el resultat sigui molt diferent d’aquell. Cal destacar la fortalesa dels africans barcelonistes i en especial la perillossitat de Dongou i Mamaodou, (sobre tot el primer que va aconseguir els tres gols en aquesta final mencionada).

Aquest cap de setmana s’iniciaran les lligues de la Categoria Prebenjamí, i les lligues femenines de Juvenil Cadet, Infantil Aleví A, i Infantil Aleví B, en la que els conjunts espanyolistes intentaran aconseguir els màxims èxits.

El Benjamí A i B, disputaran ambdós conjunts diferents torneigs, un cop ja van avançat per tal fi, la jornada d’avui al passat dimecres amb grans resultats (Benjamí A:4 –FC Barcelona: 2 i Benjamí B: 10- UE Sants: 0).

Duel apassionant a Olesa de Montserrat
El CB Olesa Espanyol, després de dues victòries en aquest començament de lliga, demostrant una gran solvència, s’enfrontarà aquest vespre (20:00) al conjunt del Perfumerias Avenida, amb el retorn de Le’Coe Willingham a Olesa.


Després de perdre davant San José a Lleó, caldrà estar atent a la possible reacció del conjunt de Salamanca, amb especial interès en el que pot donar de sí el duel en la pintura de les nord-americana Le Co’e, i Michelle Snow (28 anys, 1.96m., primera dona a Europa en realitzar una esmatxada a cistella) davant les pivots d’Olesa Espanyol Aija Putnina (1.91m.) i Olga Podkolvanikova (1.96m.)




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M