dilluns, 6 d’octubre del 2008

EL CADET B, SENSE PROBLEMES, GOLEJA 5-0

RCDE CADET "B": 5 -CD. SANT GABRIEL: 0

El Cadet B del RCD Espanyol va golejar per 5-0 al CD Sant Gabriel en un encontre que tot i marcar al poc de començar el matx, no va ser fins la segona part quan l’equip de Poyatos va plasmar en el marcador la seva superioritat.

Al minut 3, Pablo aconseguir el primer gol rematant de cap després del refús curt del meta visitant.

A punt de marcar el Sant Gabriel en una doble ocasió en el minut deu, quan el remat a boca de canó es tret pel porter August i la fusta, mentre que el rebuig l’agafa un altre davanter visitant i xuta al travesser.

La rèplica la dona Oscar Medina, però el porter visitant evita el gol. Una centrada de Pablo de Castro es rematada fluixa per Pifa. El domini es altern, i en masses fases del primer temps correspon als visitants sense ocasions de gol clares exceptuant l’abans relatada.

Canvi de decoració al segon temps
En el segon temps, l’Espanyol Cadet B es un altre... Surt amb més confiança i profunditat, posant setge a la porteria visitant. Albert Miravent remata i sota la mateixa línia de gol treu un defensor. Un xut de Mesa es aturat pel porter. De nou, Miravent xuta tot sol fora en una gran oportunitat.

L’oportunitat dels visitants ha estat un remat en el que August evita mals majors.

Per contra, l’Espanyol arriba cada cop amb més claredat i una jugada amb varies rematades es treta de nou sota pals.

Isaac, l’ex davanter de la UE Lleida, que feia pocs minuts havia sortit aconsegueix el segon gol de l’Espanyol al aprofitar una passada en profunditat que el deixa totalment sol, superant al porter visitant.

De nou una passada en profunditat (de Lucho) a Miravent, aquest retalla dos cops al defensor però es tanca un pel, i el seu xut acaba estavellant-se a la base del pal dret.

Dos gols de Jacobs de cap
En dues jugades similars pràcticament consecutives, Eric Jacobs remata de cap ambdós serveis de cantonada imposant-se als defensors, anotant el tercer i el quart gol del matx.

Mentre el Sant Gabriel no veu porta en l’única ocasió que disposarà en el segon temps, l’Espanyol tornarà a colpejar sobre el rival a falta de deu minuts per la fi de l’encontre, al aprofitar Ruiz al segon pal, una jugada en la que el gol ja havia estat a punt d’arribar prèviament. Amb un remat de Pablo desviat, s’acaba l’encontre en el que el Cadet B ha aconseguit el primer triomf de la temporada.

RCD Espanyol: August, Albarrán, Pifa, Royo, “Coco” Corella, Jacobs, Lucho, Juanjo, Oscar Medina, Albert Miravent i Pablo
En el segon temps, Isaac, Mesa i Adriàn Ruiz. Pau porter suplent.

Gols: 1-0: Pablo, m. 2: 2-0: Isaac, m 57: 3-0: Eric Jacobs, m. 62. 4-0:Jacobs; 5-0 Adrián Ruiz, m. 70.

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Matinal assolellada. El tècnic Poyatos ha afrontat el matx amb nomès tres jugadors de camp a la banqueta a causa de les nombreses baixes.