dilluns, 6 d’octubre del 2008

L'ESPANYOL B FEMENÍ, ESCOMBRA DEL CAMP
A UN EUROPA DESCONEGUT














RCDE FEMENÍ "B": 6 - C.E. EUROPA: 0



El RCD Espanyol B femení s’ha imposat amb una claredat fora de lo normal al CE Europa, que a bon segur o ha tingut baixes o un mal dia, ja que la superioritat espanyolista ha estat tant evident que inclòs el marcador s’ha quedat curt a tenor del que hem vist a la Ciutat Esportiva de Sadrià aquest matí.

No hi havia ni megafonia ni han sonat els himnes per els altaveus ni ens han llegit les alineacions com al camp principal amb el Torneig Nostra Catalunya, ni estava la grada plena...Encara hi ha un mon de diferència entre el futbol femení i el masculí en masses coses, però hem gaudit d’un bon encontre en el que l’Espanyol B en moltes ocasions trencant per velocitat el fora de joc, o bé entrant per bandes, ha fet pols la avui feble defensa europeista, en un dia per oblidar per les de Gràcia.
Ja als deu minuts el primer avís ha estat a càrrec de Carla que ha penetrat i la seva passada de la mort ha estat interceptada per Teixi, rebutjant cap a pròpia porta aturant Claudia. Una mitja volta de Raquel es aturada per la meta del conjunt de Gràcia.

En deu minuts, tres gols
Raquel trenca el fora de joc i penetrant per la lateral esquerra de l’àrea de càstig, centra passat on Carla molt forçada toca lo just per deixar en la boca de gol la pilota a Carol, que d’esperó remata a porta buida.

Carla, té el segon després de llençar un tret llunyà que s’estavella al travesser. No trigaria gaire en caure el segon, quan Raquel Corral de nou es marxa tota sola i davant Claudia, en una acció de molta sang freda, retalla a la portera i un cop superada, remata a porta buida aconseguint el segon.

En acció individual, al minut 25, Carol Pérez estableix el 3-0 en el marcador sentenciant ja l’encontre, al marxar-se d’una defensora i xuta creuat.

Carol erra clamorosament davant porta buida, rematant als núvols després d’una gran jugada de Raquel Corral que li dona en safata de plata el gol a davantera perica.

L’Europa totalment superat, ho proba en una jugada en la que el remat surt desviat. Elena en el darrers moments del primer temps llença un lliure directe junt a la frontal, per sobre.

A la segona part, altres tres...
No comença gens be per l’Europa el segon temps; de nou altre internada de Raquel Corral que arriba fins línia de fons i la seva perillosa centrada es rematada en pròpia porta per la ex jugadora espanyolista Irene en el seu intent per rebutjar l’esfèrica. Mala sort per la defensora escapulada.

Només tres minuts després, una falta clara junt a la línia de l’àrea de càstig, és interpretada pel col·legiat com a dins, i assenyala la pena màxima que s’encarrega de llençar la capitana Elena, però Claudia adivina la intenció i rebutja llençant-se a la seva esquerra.

L’Espanyol continua atacant i altre ocasió de Raquel Corral (aquest cop massa lenta) es desbaratada per la defensa europeista aquesta vegada més expeditiva.

Una vaselina de Raquel després d’un gran control supera mansament a la portera visitant i la pilota mansament entra dins, però Carla, pecant d’ingenuïtat i de massa personalisme, acaba entaforant la pilota a mig metre de la línia de gol, indicant el col·legiat fora de joc al prendre part a la jugada, sense cap necessitat quan sola suaument ja entrava dins.


Carla, rectifica l’anterior errada i aconsegueix dos gols més
El 5-0 el aconsegueix Carla d’un xut que engalta sobre el quart d’hora de la segona meitat.

Raquel Corral falla lo més incomprensible ja que una gran jugada seva acaba amb passada a Laura, pasada en profunditat a Carla i la centrada d’aquesta deixa la pilota a un metre i escaig de la ratlla de gol a Raquel que tal com li ve, remata per sobre el travesser.

L’Europa mira d’aconseguir el gol de l’honor, i ho prova amb un xut desviat massa creuat. Definitivament, no era el dia de les de Gràcia. Tindria una segona oportunitat, en una erràtica sortida d’Andrea Carrillo però la portera de Cerdanyola rectifica sobre la marxa i fent-se enrera es fa amb la pilota quan aquesta estava a punt de sobrepassar la línia de gol.

La meta europeista evita el sisè a peus de Raquel, però no pot evitar que aquest pugi al marcador a falta de nou minuts per la fi de l’encontre després que una vaselina de Carla l’agafés en posició massa avançada.

En definitiva, triomf sense pal·liatius del femení B perico davant un Europa del que s’esperava molt més, tenint en compte el seu darrer resultat de lliga on va golejar per 5-1 al Tortosa Ebre.



Fitxa tècnica:
RCD Espanyol B: Andrea, Reche, Anna Jornet, Sara, Kenty, Elena, Carol, Anna Torregrosa, Raquel Corral, Carla i Debora.
Substitucions: Brenda per Carol, m. 57; Laura per Debora, m. 63; Lara per Anna Torregrosa, m. 69; i Juliana per elena, m. 75.

C.E. Europa: Claudia, Irene, Teixi, Carla, Lorena, Benlli, Sango, Lliure, Marta, Mar, Eli. També han jugat: Jenny, Alba, i Belén. Resta banqueta: Merche (ps.)

Àrbitre: Eduardo Pascual Oliva, del comitè territorial català.

Gols: 1-0: Carol, m. 15; 2-0: Raquel Corral, m. 21; 3-0: Carol, m. 24; 4-0: Irene, (p.p.), m. 47; 5-0: Carla, m. 59; 6-0: Carla, m. 81.

Incidències. Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Molt poc públic, matí fred fins que el sol s’ha imposat.


CLASSIFICACIÓ PRIMERA NACIONAL FEMENINA, G. 3er.

.CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

U.D. COLLERENSE

9

3

3

0

0

8

1

2

U.E. L'ESTARTIT "B"

9

3

3

0

0

7

3

3

F. C. BARCELONA "B"

6

3

2

0

1

9

3

4

A. E. GIRONA

6

3

2

0

1

6

4

5

U. E. VIC

6

3

2

0

1

5

5

6

C.F. TORTOSA EBRE

6

3

2

0

1

7

9

7

PENYA BLANC BLAVA LA ROCA

6

3

2

0

1

5

8

8

R.C.D. ESPANYOL "B"

4

3

1

1

1

9

4

9

C. D. SAN GABRIEL

3

3

1

0

2

6

8

10

LEVANTE LAS PLANAS C.F.

3

3

1

0

2

4

6

11

C. E. EUROPA

3

3

1

0

2

6

9

12

U.E. LLEIDA

1

3

0

1

2

7

10

13

SPORTING. At. CIUTAT PALMA

0

3

0

0

3

3

7

14

C. D. BLANES

0

3

0

0

3

3

8




1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA BLANC-I-BLAUS/vES:
ESPEREM QUE AQUESTA GRAN vICTÒRIA I GRAN GOLEJADA SIGUI EL RESURGIR DEL NOSTRE FILIAL I LLUITI FINS AL FINAL X QUEDAR ENTRE LES PRIMERES.
JUGANT AIXÍ DE BÉ I AMB DOMINI ABSOLUT ES POT FER POSSIBLE.
SALUTACIONS.JOSE CARRERA




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M